Αξιοποιηση δισκων dvd 8cm

Reaction score
0
Παραγγειλα την καμερα της Sony, την DCR-DVD403. Αυτη γραφει σε δισκακια DVD των 8 cm. Φανταζομαι θα εχω 3-4 επανεγραψιμα μικρα και οταν γεμιζουν θα τα αντιγραφω σε κανονικου μεγεθους dvd. Εσεις πως θα " σμιγατε" 3 μικρα σε ενα μεγαλο? Με το dvd shrink ισως? Ποιος ειναι ο πιο απλος και γρηγορος τροπος νομιζετε? Με το Nero αραγε θα ειναι πιο ευκολο? Να παω στο New compilation?
Αν θελησω καποτε να κανω και ενα μικρο μονταζ και να βαλω κανενα μενου? Με το Nerovision ισως ?
Εσεις τι τροπους χρησιμοποιατε για τα παραπανω?

Reaction score
0
Δοκίμασε το ulead video studio ή το Pinnacle studio τα οποία σου δίνουν πολλές δυνατότητες μοντάζ και δημιουργίας menu με απλό τρόπο και με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Reaction score
5
Προσωπικά θα έκανα demux το κάθε dvd με το dvddecrypter (ώστε να έχω 3 αρχεία mpeg2 στο σκληρό) και έπειτα με κάποιο authoring πρόγραμμα (πχ Sony DvdArchitect, Maestro κτλ κτλ) θα τα ένωνα όμορφα και όπως θα ήθελα (chapters etc...)

Γρήγορη, απλή και αξιόπιστη διαδικασία

Reaction score
4
Το ulead dvd movie factory νομιζω οτι ειναι το πιο ευκολο και γρηγορο απ'ολα.Για εμενα ενα πλεονεκτημα του προγραμματοs αυτου σε σχεση με το ulead video studio η pinnacle,ειναι οτι εχει επιλογη να μην κανει convert σε οτι αρχειο mpeg2 εισαγεις κατι που δεν εχουν τα προαναφερθεντα απο αλλα μελη προγραμματα τα ποια ειναι πιο καλα και πιο ολοκληρωμενα απο το ulead movie maker αλλα δεν εχουν την επιλογη του μη convert , που ειναι σημαντικη για οσους εισαγουν αρχεια που ειναι ηδη σε dvd format.Εγω εχω μια hitachi dvd ram 230 που γραφει σε 704 Χ576και απλως μενει να κανω τo editing

Reaction score
0
Ανακαλυψα dvd-r 8cm στα ενα ευρω και κατι το καθενα. Verbatim και Princo.
Αυτο αλλαζει τα δεδομενα . Γραφεις οτι θελεις (ενταξει δεν μπορεις να σβησεις αλλα δεν πειραζει, σιγα την απωλεια) και φυλας τα dvdακια αυτα τα ιδια .
Στο ιντερνετ κατι τιμες που ειχα δει για τα Sony και maxel ειναι 10 ευρω το ενα.

Ετσι ησυχαζουμε και απο την μετεπειτα επεξεργασια και αντιγραφη σε κανονικα dvd . Θα ρωτησω βεβαια και για τις τιμες των επανεγγραψιμων Verbatim 8cm. Αν υπαρχουν βεβαια. Καλυτερα ειναι να κανεις και ενα μικρο μονταζ στο τελος, τις περισσοτερες φορες χρειαζεται να κοψεις κατι κουνημενα δευτερολεπτα. Εννοειται ομως οτι βαριεμαι...................... :mrgreen:

ΥΓ. Γιατι τις εχουν μικρυνει τοσο πολυ τις καμερες? Σαν να τις σχεδιασαν για γυναικεια χερακια. Επρεπε να τις φτιαχνουν στο διπλασιο μεγεθος, να επαιρναν και 12 cm dvd κιολας που θα συνεφερε περισσοτερο.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497