Αξιοπρεπής λύση 5.1 στα 400 ευρώ ?

Reaction score
0
Χαίρετε.

Ανακαινίζω το σπίτι και θέλω να στήσω ένα αξιοπρεπές σύνολο home cinema. Έχω καταλήξει στην P50U10E για τηλεόραση αλλά, όντας ολίγον άσχετος με το θέμα, θέλω βοήθεια στην επιλογή συστήματος για πολυκάναλο ήχο.. Θα βλέπω 50% ΤV και 50% hd υλικό (mkv files μέσω κάποιου media player, πιθανότατα του wd tv live που το έχει ένας φίλος και είναι ικανοποιημένος ή του xtreamer). Δεν θα με πείραζε βέβαια να υπάρχει και η δυνατότητα αναπαραγωγής BlueRay, αν αυτό δεν επιβαρύνει πολύ την τιμή.. Πάντως BlueRay δισκάκια πιθανότατα δεν θα βλέπω καθόλου.

Το budget είναι σφιχτό, γύρω στα 400 ευρώ, κι αυτό μετά από αρκετή σκέψη.. Ο χώρος είναι περίπου 9.5 τετραγωνικά και η απόσταση από την TV 4 περίπου μέτρα.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις ?

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
3
Απάντηση: Αξιοπρεπής λύση 5.1 στα 400 ευρώ ?

Για δες εδώ.
Έκτός από 2, τα άλλα είναι μέσα στο όριο που θέτεις.

Reaction score
0

Ποια ειναι η διαφορα 2 home cinema 5.1 γυρω στα 800w, oταν το ενα εχει πυργους ηχεια ενω το αλλο εχει μικρα ηχεια.Ρωταω σε σχεση με την αποδοση του ηχου αν υπαρχει διαφορα και ειναι καλυτεροι οι πυργοι?

πχ http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...Cinema/SAMSUNG-HT-TZ325R-HOME-THEATER-5-1.htm

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ma-Systems/Set-Home-Cinema/SONY-DAV-DZ280.htm

Reaction score
81

Στις περισσοτερες περιπτωσεις τα τουιτερ των "πυργων"θα ερχετε στο υψος των αυτιων σου και αυτο ειναι καλο,+οτι τα πυργακια μαλλον θα παιζουν και λιγο παραπανω μπασακι.Κατα τα αλλα δεν γνωριζω πως παιζουν τα 2 σετακια.

Reaction score
2.333

Χαίρετε.

Ανακαινίζω το σπίτι και θέλω να στήσω ένα αξιοπρεπές σύνολο home cinema. Έχω καταλήξει στην P50U10E για τηλεόραση αλλά, όντας ολίγον άσχετος με το θέμα, θέλω βοήθεια στην επιλογή συστήματος για πολυκάναλο ήχο.. Θα βλέπω 50% ΤV και 50% hd υλικό (mkv files μέσω κάποιου media player, πιθανότατα του wd tv live που το έχει ένας φίλος και είναι ικανοποιημένος ή του xtreamer). Δεν θα με πείραζε βέβαια να υπάρχει και η δυνατότητα αναπαραγωγής BlueRay, αν αυτό δεν επιβαρύνει πολύ την τιμή.. Πάντως BlueRay δισκάκια πιθανότατα δεν θα βλέπω καθόλου.

Το budget είναι σφιχτό, γύρω στα 400 ευρώ, κι αυτό μετά από αρκετή σκέψη.. Ο χώρος είναι περίπου 9.5 τετραγωνικά και η απόσταση από την TV 4 περίπου μέτρα.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις ?

Ευχαριστώ πολύ.
Κοιτα και στις αγγελιες, εχει καλες ευκαιριες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.199
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike