''Απάτη'' μέσω αγγελίας ?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Forum.
Θα ήθελα εδώ λοιπόν να ενημερώσω όλα τα μέλη για την περιπέτειά μου με το μέλος Tidal και κατά κόσμον.
Αρκετά μέλη του Forum κατά καιρούς ανεβάζουν διάφορες αγγελίες για διάφορα είδη, είτε γιατί θέλουν να τα αλλάξουν,είτε για να αναβαθμίσουν αυτά που έχουν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.Όπως έχω κάνει και εγώ κατά καιρούς αλλά με ΚΑΝΟΝΕΣ. Άγραφους κανόνες μεν,αλλά ρε παιδί μου βάλε ένα πανάκι να πάρεις αυτή τη ΜΠΙΧΛΑ από πάνω.Να το στείλεις καθαρό και περιποιημένο όπως ΠΡΕΠΕΙ και όχι όπως ΝΑΝΑΙ. Στο κάτω κάτω ο Δάσκαλός σου δε σου έμαθε ότι Η Καθαριότητά είναι η μισή Αρχοντιά.
Στις 10 Νοε 17 λοιπόν έστειλα πμ σε αυτό το μέλος για μια αγγελία που είχε βάλει για ένα SONY MiniDisk MDS-530 και όπως το παρουσίαζε και στην αγγελία του το θρυλικό deck για αναπαραγωγή minidisc.
(Μόνο που τους θρύλους φίλε μου δεν τους συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο)
Μάλιστα είχε αναφέρει ότι η οθόνη του mini disk έχει ένα μικρό σπάσιμο - λειτουργεί κανονικότατα - και δίνεται πλέον στα 50EUR.
Η συμφωνία έκλεισε τα χρήματα μπήκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του +10 ευρώ για τα έξοδα μεταφοράς.
Παρέλαβα την επόμενη μέρα και πάω στο σπίτι να κάνω και εγώ το περιβόητο UNBOXING.
Και έπαθα ΣΟΚ.Πλήρης απογοήτευση.Τόσο για το μηχάνημα αλλά και άλλο τόσο για τον τύπο που μου το πούλησε.(Σωστή η παροιμία Ότι Λάμπει Δεν Είναι Χρυσός)
Το σπάσιμο στην οθόνη μεγάλο χωρίς τηλεκοντρόλ τόσο ρυπαρό και βρώμικο λες και ήταν σε καμιά τρώγλη χωμένο.
Στέλνω αμέσως πμ στον πωλητή και μου απαντάει:
Κυριάκο δεν υπάρχει λόγος άγχους, μου το επιστεφεις και σου επιστρέφω τα χρήματα
Στέλνω το δέμα πίσω στην Αθήνα ,ενημερώνω τον πωλητή για την αποστολή,έχουν περάσει δύο μήνες από τότε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Όπως του έχω γράψει και σε πμ δεν έχω ανάγκη από 60 ευρώ.Μάλλον εσύ τα έχεις περισσότερο από τον καθένα μας εδώ μέσα.Και προκειμένου να αναγκαστείς να πουλήσεις ακόμη και το σόι σου,για να αποκτήσεις χρήματα , σου τα κάνω δώρο.Έτσι για να σου θυμίζω το πόσο Κοινωνικά Αμόρφωτος είσαι.

ΥΓ Έχω φωτογραφικό υλικό από το μηχάνημα αλλά προς το παρόν δεν τις ανεβάζω για να μη μολύνω το υγιές περιβάλλον του Forum.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.313
Ίσως θα ήταν καλύτερα να τις βάλεις τις φωτο, για να μην θεωρηθεί ότι υπερβάλεις σε κάτι.
Θα έχουμε καλύτερη άποψη.

Reaction score
156
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Forum.
Θα ήθελα εδώ λοιπόν να ενημερώσω όλα τα μέλη για την περιπέτειά μου με το μέλος Tidal και κατά κόσμον Μιχάλη Κανακάκη.
Αρκετά μέλη του Forum κατά καιρούς ανεβάζουν διάφορες αγγελίες για διάφορα είδη, είτε γιατί θέλουν να τα αλλάξουν,είτε για να αναβαθμίσουν αυτά που έχουν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.Όπως έχω κάνει και εγώ κατά καιρούς αλλά με ΚΑΝΟΝΕΣ. Άγραφους κανόνες μεν,αλλά ρε παιδί μου βάλε ένα πανάκι να πάρεις αυτή τη ΜΠΙΧΛΑ από πάνω.Να το στείλεις καθαρό και περιποιημένο όπως ΠΡΕΠΕΙ και όχι όπως ΝΑΝΑΙ. Στο κάτω κάτω ο Δάσκαλός σου δε σου έμαθε ότι Η Καθαριότητά είναι η μισή Αρχοντιά.
Στις 10 Νοε 17 λοιπόν έστειλα πμ σε αυτό το μέλος για μια αγγελία που είχε βάλει για ένα SONY MiniDisk MDS-530 και όπως το παρουσίαζε και στην αγγελία του το θρυλικό deck για αναπαραγωγή minidisc.
(Μόνο που τους θρύλους φίλε μου δεν τους συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο)
Μάλιστα είχε αναφέρει ότι η οθόνη του mini disk έχει ένα μικρό σπάσιμο - λειτουργεί κανονικότατα - και δίνεται πλέον στα 50EUR.
Η συμφωνία έκλεισε τα χρήματα μπήκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του +10 ευρώ για τα έξοδα μεταφοράς.
Παρέλαβα την επόμενη μέρα και πάω στο σπίτι να κάνω και εγώ το περιβόητο UNBOXING.
Και έπαθα ΣΟΚ.Πλήρης απογοήτευση.Τόσο για το μηχάνημα αλλά και άλλο τόσο για τον τύπο που μου το πούλησε.(Σωστή η παροιμία Ότι Λάμπει Δεν Είναι Χρυσός)
Το σπάσιμο στην οθόνη μεγάλο χωρίς τηλεκοντρόλ τόσο ρυπαρό και βρώμικο λες και ήταν σε καμιά τρώγλη χωμένο.
Στέλνω αμέσως πμ στον πωλητή και μου απαντάει:
Κυριάκο δεν υπάρχει λόγος άγχους, μου το επιστεφεις και σου επιστρέφω τα χρήματα
Στέλνω το δέμα πίσω στην Αθήνα ,ενημερώνω τον πωλητή για την αποστολή,έχουν περάσει δύο μήνες από τότε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Όπως του έχω γράψει και σε πμ δεν έχω ανάγκη από 60 ευρώ.Μάλλον εσύ τα έχεις περισσότερο από τον καθένα μας εδώ μέσα.Και προκειμένου να αναγκαστείς να πουλήσεις ακόμη και το σόι σου,για να αποκτήσεις χρήματα , σου τα κάνω δώρο.Έτσι για να σου θυμίζω το πόσο Κοινωνικά Αμόρφωτος είσαι.

ΥΓ Έχω φωτογραφικό υλικό από το μηχάνημα αλλά προς το παρόν δεν τις ανεβάζω για να μη μολύνω το υγιές περιβάλλον του Forum.
δυστηχως φίλε μου πριν μερικά χρόνια αδελφός μου έπαθε παρόμοι περιστατικό μέσω του forum.Ο αδελφός μου του έστειλε ένα ενισχυτή.Το μηχάνημα ήταν σαν καινούργιο.Το παρέλαβε αυτό και έστειλε μηνυμα αμέσως και έγραφε ότι το μηχάνημα έχει μια γρατζουνιά από κάτω.Ο αδελφός μου του είπε ότι και να είχε δεν θα ήταν ορατή αφού στο ρακ τα μηχανήματα αν κινηθούν λίγο ίσως υπάρχει μικρή φθορά στην βάση.Αυτός τον πρόσβαλε και του είπε ότι αν κάποια στιγμή πάρεις μηχάνημα απο εμένα θα δεις τι θα πεί τελειο.Ηρθε λοιπόν η ώρα και αγόρασε από αυτων καποια μηχανήματα τα οποία ο εξυπνάκια τα έστειλε λες και έστελνε πέτρες.Σε ένα σελοφάν τυλιγμένα.Φυσικά και τα μηχανήματα δεν ήταν άψογα όπως υποσχόταν και με τον τρόπο που τα έστειλε καταστράφηκαν στην μεταφορά.20 κιλά μηχάνημα τυλιγμένο σε ένα κυψελοτό νάιλον....Τα μηχανήματα αξίας 1200ευρώ ήρθα κυριολέκτικά άχρηστα.Όταν του στείλαμε πίσω είπε δικό σας θέμα.Η συναλαγή ολοκληρώθηκε.Δυστηχώς το άτομο αυτό αν και έχω καιρό να το δω στις αγγελίες υπάρχει ανάμεσά μας.Όποιος θέλει του στέλνω και φωτογραφίες για να καταλάβει τα παραπάνω.Κρίμα που κάποιοι δεν σέβονται τα μηχανήματά τους έστω και αν αλλάζουν χέρια.

Reaction score
7
Οι φώτο που τράβηξα με το κινητό.Αν το βλέπατε από κοντά θα καταλαβαίνατε περί τίνος πρόκειται.

Attachments

Reaction score
7
και μερικές ακόμη από το κάτω μέρος
δυστηχως φίλε μου πριν μερικά χρόνια αδελφός μου έπαθε παρόμοι περιστατικό μέσω του forum.Ο αδελφός μου του έστειλε ένα ενισχυτή.Το μηχάνημα ήταν σαν καινούργιο.Το παρέλαβε αυτό και έστειλε μηνυμα αμέσως και έγραφε ότι το μηχάνημα έχει μια γρατζουνιά από κάτω.Ο αδελφός μου του είπε ότι και να είχε δεν θα ήταν ορατή αφού στο ρακ τα μηχανήματα αν κινηθούν λίγο ίσως υπάρχει μικρή φθορά στην βάση.Αυτός τον πρόσβαλε και του είπε ότι αν κάποια στιγμή πάρεις μηχάνημα απο εμένα θα δεις τι θα πεί τελειο.Ηρθε λοιπόν η ώρα και αγόρασε από αυτων καποια μηχανήματα τα οποία ο εξυπνάκια τα έστειλε λες και έστελνε πέτρες.Σε ένα σελοφάν τυλιγμένα.Φυσικά και τα μηχανήματα δεν ήταν άψογα όπως υποσχόταν και με τον τρόπο που τα έστειλε καταστράφηκαν στην μεταφορά.20 κιλά μηχάνημα τυλιγμένο σε ένα κυψελοτό νάιλον....Τα μηχανήματα αξίας 1200ευρώ ήρθα κυριολέκτικά άχρηστα.Όταν του στείλαμε πίσω είπε δικό σας θέμα.Η συναλαγή ολοκληρώθηκε.Δυστηχώς το άτομο αυτό αν και έχω καιρό να το δω στις αγγελίες υπάρχει ανάμεσά μας.Όποιος θέλει του στέλνω και φωτογραφίες για να καταλάβει τα παραπάνω.Κρίμα που κάποιοι δεν σέβονται τα μηχανήματά τους έστω και αν αλλάζουν χέρια.
Αυτά μηχανήματα για μένα και για πολλούς άλλους φαντάζομαι έχουν και συναισθηματικά αξία γιατί μας χαρίζουν και άπειρες όμορφες στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας μουσική.Γι αυτό άλλωστε και έχουν κατασκευαστεί.Ένα θρύλο ,κατά τα λεγόμενά του ,πρέπει να τον συμπεριφέρεσαι και σαν θρύλο και όχι σαν σκουπίδι.

Attachments

Reaction score
156
και μερικές ακόμη από το κάτω μέρος

Αυτά μηχανήματα για μένα και για πολλούς άλλους φαντάζομαι έχουν και συναισθηματικά αξία γιατί μας χαρίζουν και άπειρες όμορφες στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας μουσική.Γι αυτό άλλωστε και έχουν κατασκευαστεί.Ένα θρύλο ,κατά τα λεγόμενά του ,πρέπει να τον συμπεριφέρεσαι και σαν θρύλο και όχι σαν σκουπίδι.
Συγνώμη κιόλας αλλά αυτό είναι χρέπι τελείως.....κριμα το μηχάνημα

Reaction score
7
Ίσως θα ήταν καλύτερα να τις βάλεις τις φωτο, για να μην θεωρηθεί ότι υπερβάλεις σε κάτι.
Μιχάλη, Πρόεδρε θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση για τις αγοραπωλησίες.Μερικοί θέλουν να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να κρύβονται πίσω από την υποτιθέμενη ανωνυμία του υπολογιστή.Νομίζουν και θεωρούν ότι αυτός που θα το αγοράσει δεν θα πει τίποτα για να μην τους χαλάσει τη μόστρα.Έχω πάρει ενισχυτή 25ετίας από τη Νορβηγία και μου ήρθε εδώ σαν να βγήκε χθες από το κουτί.Έχω στείλει και έχω χαρίσει διάφορα (Όπως και πολλοί εδώ μέσα ) πράγματα και μια κακή κουβέντα δεν έχω ακούσει.Και πάντα αυτά που στέλνω συνοδεύονται και με δώρο.Και έρχεται αυτός και μου το πουλάει σε αυτήν την κατάσταση? Τι να πω.To minidisk λοιπόν θα συντηρηθεί κατάλληλα (εξωτερικός και εσωτερικός καθαρισμός ) όσο για την οθόνη αυτή δεν γίνεται γιατί το σπάσιμο είναι μεγάλο και βαθύ και θα το χαρίσω σε όποιον το θέλει.
[DOUBLEPOST=1515536826][/DOUBLEPOST]
Συγνώμη κιόλας αλλά αυτό είναι χρέπι τελείως.....κριμα το μηχάνημα
Κρίμα και στον πωλητή.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.655
Οι φώτο που τράβηξα με το κινητό.Αν το βλέπατε από κοντά θα καταλαβαίνατε περί τίνος πρόκειται.
δεν λες που δεν το πήρες στα 150 >:(:(

συγνώμη φίλε μου...και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου...γιατί την έχω πατήσει και εγώ με ''άριστη κατάσταση '' πιστεύω να βρεις άκρη
αλλά καμιά φωτό δεν ζήτησες?
εδώ δεν ντρεπόταν ο ίδιος να τις δώσει θα μου πεις..:(
δεν τον ρώτησες για την κατάστασή του?

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.088
Δεν έχει σημασία η οπτική του εμφάνιση, παρότι είναι άθλια και συμφωνώ με τον @kyriakosmar .
Είναι το ρίσκο του μεταχειρισμένου, δυστυχώς.
Σημασία έχει αυτό:
Στέλνω το δέμα πίσω στην Αθήνα ,ενημερώνω τον πωλητή για την αποστολή,έχουν περάσει δύο μήνες από τότε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Reaction score
7
δεν λες που δεν το πήρες στα 150 >:(:(

συγνώμη φίλε μου...και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου...γιατί την έχω πατήσει και εγώ με ''άριστη κατάσταση '' πιστεύω να βρεις άκρη
αλλά καμιά φωτό δεν ζήτησες?
εδώ δεν ντρεπόταν ο ίδιος να τις δώσει θα μου πεις..:(
δεν τον ρώτησες για την κατάστασή του?
Καλά το αναφέρεις Την έχουμε πατήσει.Να σου πω την αλήθεια από το προφίλ του πωλητή δεν περίμενα να είναι σε τέτοιο χάλι.Βλέπεις τον άλλον τα μηχανήματά του και λες θα είναι και αυτό έτσι. Αλλά είπαμε ότι Λάμπει Δεν Είναι Χρυσός.
[DOUBLEPOST=1515537908][/DOUBLEPOST]
Στην αγγελία φώτο δεν είχε για να φαίνεται σε τι κατάσταση ήταν εξωτερικά?
Όχι δεν είχε φώτο.Αλλά πιστεύω πολύ στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στις αξίες του και ποτέ δεν περίμενα να προσπαθεί κάποιος να πουλήσει ένα χρέπι και να το φορτωθεί κάποιος άλλος μόνο και μόνο για να βγάλει ένα πενηντάρικο.
Εγώ προσωπικά δεν θα το κάνω ποτέ.Θα το χαρίσω συντηρημένο και καθαρό όπως πρέπει όμως και όχι όπως νάναι.

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
359
Σε καταλαβαινω απολυτα.Δυστυχως το''σε καλη κατασταση''ειναι υποκειμενικο.Ευτυχως στο συνολο των μεταχειρισμενων,μεσω του σαιτ,ειναι προσεγμενα.Μου εχουν τυχει ομως κ κανα-δυο σε αθλια κατασταση η χαλασμενα....

daharis666

Moderator
Reaction score
82.655
.To minidisk λοιπόν θα συντηρηθεί κατάλληλα (εξωτερικός και εσωτερικός καθαρισμός ) όσο για την οθόνη αυτή δεν γίνεται γιατί το σπάσιμο είναι μεγάλο και βαθύ και θα το χαρίσω σε όποιον το θέλει.
[DOUBLEPOST=1515536826][/DOUBLEPOST]
Κρίμα και στον πωλητή.

Θα το χαρίσω συντηρημένο και καθαρό όπως πρέπει όμως και όχι όπως νάναι.
στο πρώτο ποστ είπες ότι το έστειλες πίσω..
[DOUBLEPOST=1515538122][/DOUBLEPOST]

Reaction score
448
Φιλε Τελικα το στειλες πισω η το κρατησες? Γιατι λες οτι το στειλες και μετα λες θα το καθαρησεις κ θα το κανεις δωρο....

Reaction score
7
Δεν έχει σημασία η οπτική του εμφάνιση, παρότι είναι άθλια και συμφωνώ με τον @kyriakosmar .
Είναι το ρίσκο του μεταχειρισμένου, δυστυχώς.
Σημασία έχει αυτό:
Όντος έχει ρίσκο η αγορά του μεταχειρισμένου πάντα.Αλλά είπαμε όχι και έτσι.Με 10 κιλά βρωμιά πάνω του και τη μισή οθόνη σπασμένη.Νομίζω ότι και αυτός αν το έπαιρνε τα ίδια ακριβώς θα έλεγε.

Reaction score
30.455
Ρε παιδιά, το έστειλε πίσω,αλλά δεν παρελήφθη από τον πωλητή και επέστρεψε στον αγοραστή..αυτό καταλαβαίνω εγώ.
Σωστά;

Reaction score
7
Φιλε Τελικα το στειλες πισω η το κρατησες? Γιατι λες οτι το στειλες και μετα λες θα το καθαρησεις κ θα το κανεις δωρο....
Το έστειλα φίλε μου την ίδια μέρα με το βραδινό δρομολόγιο.Έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν εμφανίστηκε να το παραλάβει με πήραν τηλέφωνο και ζήτησα το δέμα να γυρίσει πίσω.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.655
Ρε παιδιά, το έστειλε πίσω,αλλά δεν παρελήφθη από τον πωλητή και επέστρεψε στον αγοραστή..αυτό καταλαβαίνω εγώ.
Σωστά;
λογικά ναι...αλλά καλό είναι να το εξηγήσει..
δηλαδή πήγε κούριερ με μεταφορικά πληρωμένα και έκανε άρνηση παραλαβής το παλικάρι?
δεν συνεννοήθηκαν?

Reaction score
30.455
λογικά ναι...αλλά καλό είναι να το εξηγήσει..
δηλαδή πήγε κούριερ με μεταφορικά πληρωμένα και έκανε άρνηση παραλαβής το παλικάρι?
Αυτά δεν μου είχες κάνει και εσύ όταν μου πουλήσεις κρυσταλλιερα που της έλειπε το ένα πόδι;

daharis666

Moderator
Reaction score
82.655
Το έστειλα φίλε μου την ίδια μέρα με το βραδινό δρομολόγιο.Έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν εμφανίστηκε να το παραλάβει με πήραν τηλέφωνο και ζήτησα το δέμα να γυρίσει πίσω.
του είπες ότι θα το στείλεις?
με κούριερ το έστειλες να φανταστώ?
και άλλα έξοδα?:(:headbang:

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.347
Members
38.448
Νεότερο μέλος