Απαράδεκτη μεταφορική courier

Reaction score
1.549
ACSCOURIER απαραδεκτοι! Εστειλα δεμα στην κρητη με σημειωμενο το πανω μερος και κολλημενη μαλιστα απο την ιδια την μεταφορικη την ενδειξη εφθραυστο, και το δεμα πηγε σπασμενο!!!. Στο δεμα ειχα ενα αριστο μεχρι τοτε thorens td 160 αριστα πακεταρισμενο. Το πικαπ βρεθηκε με σπασμενο καπακι και στραβομενο βραχιονα (για αρχη)... Αν δεν υπαρξει αποζημιωση θα κινηθω νομικα αφου πρωτα ενημερωσω ολα τα αναλογα site και forum για τα κατορθωματα τους... απο φορουμ για μεταφορες μεχρι φορουμ για κουδουνιστρες. Λογικα παιζανε ποδοσφαιρο με το δεμα στο αεροδρομιο δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο για την ζημια... Το δεμα το παρελλαβε παλι ο κουριερ για να το παει στα κεντρικα και βλεπουμε. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ.

Attachments

Reaction score
1.002
Κριμα το πλατώ..δεν τους νοιάζει πραγματικα.τι στέλνει ο πελατης.
Το ειχες ασφαλισει;

Reaction score
27.230
ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ......

ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΟΥ (ΓΚΥΖΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΩΡΑΡΙΩΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ Μ ΕΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΧΙΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΣ!!!!!
ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 12ΩΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.......
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.......

Reaction score
44
Κριμα το Thorens... το λυπαμαι γιατι με ενα τετοιο παιζω κι εγω. Κυνηγησε τους και παρ' τους αποζημιωση. Μην το αφησεις

Reaction score
48
Μακριά!! Σε παρόμοια περίπτωση που είχα πάει σε ένα κατάστημά τους για να εκφράσω τα παράπονά μου σχετικά με την εξυπηρέτησή τους, η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ''αν δεν σας αρέσει να πάτε σε άλλη μεταφορική''!! Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω (προιστάμενους κλπ), δεν αξίζει τον κόπο.

Reaction score
1.549
δεν μου ειπε κανεις για ασφαλιση γιατι και εγω δεν εχω ξαναστειλει με κουριερ. εννοειται δεν θα το αφησω ετσι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.709
Με τα bubble wraps το έστειλες; Δεν ήταν σε κούτα;

Reaction score
1.549
Με τα bubble wraps το έστειλες; Δεν ήταν σε κούτα;
φυσικα και ηταν σε κουτα! σχεδον 4 μετρα bubble wraps, το πλατο φυσικα το ειχα αφαιρεσει σε διαφορετικο κουτι και αυτο τυλιγμενο με bubble wraps (ολα μεσα στο μεγαλο κουτι) και πανο κατω 2 μεγαλα κομματια φοαμ για τα χτυπηματα.

Reaction score
1.549
το δεμα μου ηταν αριστο σε ολα. Περιμενω τις ενεργειες τους και μετα θα βλεπουμε. Τους εχω διαβασει τους ορους.... αλλα νομιζω πως η αξιοπιστια της εταιριας παν-ευκολα μπορει να χτυπηθει με τις παμπολες ομορφες φωτογραφιες που εχω απο το χτυπημενο δεμα και το κατεστραμενο πικαπ μου

Reaction score
1.549
το δεμα μου ηταν αριστο σε ολα. Περιμενω τις ενεργειες τους και μετα θα βλεπουμε. Τους εχω διαβασει τους ορους.... αλλα νομιζω πως η αξιοπιστια της εταιριας παν-ευκολα μπορει να χτυπηθει με τις παμπολες ομορφες φωτογραφιες που εχω απο το χτυπημενο δεμα και το κατεστραμενο πικαπ μου
και φυσικα ακομα πιο ευκολα η φημη και το ονομα της

Reaction score
677
Το είδα και κάηκε η ψυχή μου ρε φίλε...
Πάτα τους κάτω,μην κολλήσεις πουθενά.
Χίλιες φορές με μεταφορικές,θυμάμαι χαρακτηριστικά πως έναν ενισχυτή που παρέλαβα,τον είχαν τα παιδιά στην καμπίνα,στα πίσω κρεβάτια.Κι ακόμα πιο χαρακτηριστικό,hardtop για αμάξι,μου ήρθε ανέγγιχτο από Θεσ.παρότι ήταν τυλιγμένο μόνο με bubble wraps.(Και ξέρετε πόσο εύκολα σπάει ένα παρ-μπριζ...)

Edit:
Τώρα διάβασα πως ήταν ανασφάλιστο...
Δύσκολο...

Last edited:

Reaction score
3.972
καλό θα είναι να διευκρινησθεί το αμπαλαζ του δέματος.
Αν δεν ήταν τεμαχιο-τεμαχιο....μην περιμένεις να σου προσέξουν αυτό που εσύ δεν προσέχεις.
Όταν δε μιλάμε για αεροδρόμιο...καλά κρασά.
Πάντως sτο της Καλλιθέας ACS που πήγα 3-4 φορές....άθλια εξυπηρέτηση.
Στο Βόλο απο προσωπική εμπειρία, τα καλυτερα κ με διαφορά, γενική, KTEΛ και ταχυδρομείο.
Speedex ψιλο-όζει και τιμολόγιο...ξύρισμα!!

Reaction score
142
Κατ'εμε, μακραν η χειροτερη εταιρεια ταχυμεταφορων.....(1η ασχημη μου εμπειρια το 2002)
και 3 απο τις 5 φορες που συνομιλησα με υπαλληλους ηταν το λιγοτερο αγενεστατοι.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.211
ΕΛΤΑ πορτα-πορτα, αυτην χρησιμοποιω μονο τα τελευταια 2-3 χρονια με διαφορα η καλυτερη εως τωρα, επειτα απο παμπολες απογοητευσεις απο ACs , speedex και Γενικη

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Η Acs δουλευει και με συστημα franchising. Κοιταξε την αποδειξη να σιγουρευτεις. Στην συνεχεια πρεπει να επικοινωνησεις με τα κεντρικα. Καλυτερα να το κανεις γραπτως.

Reaction score
1.815
Στην ACS κόφτους τον κWλο!
Ότι κάνεις εγγράφως με mail και την ίδια μέρα προσωπικά με τον υπεύθυνο.

Την επόμενη φορά για να ξέρεις...

"Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ"

Κορυφαία εξυπηρέτηση και ασφαλέστατη σε όλα!:thumbsup:

Reaction score
1.549
μετα απο μια βδομαδα σχεδον απο το συμβαν θα μου αποσταλει μια φορμα αυριο για την αποζημιωση μου. Μου λενε πως θελουν καποιο αποδεικτικο για την αξια αγορας του πικαπ ... ειναι δυνατον? Που να βρεθει κατι τετοιο για ενα πικαπ 2ο χερι και 35 χρονων?... Και πως γινεται να τελειωσε η διαδικασια εκτιμησης της ζημιας για την αποζημιωση αφου δεν ξερουν καν ποσο κοστιζει το πικαπ?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos