Απαράδεκτη voda.

V

VIDEOMIX

Guest
Απαράδεκτη η βόντα. Ο λογαριασμός μου δεν πληρώθηκε για κάτι μέρες. Μου έκαναν λοιπόν φραγή την Παρασκευή εξερχωμένων. Σήμερα το μεσημέρι, μου το "σφράγισαν" εντελώς. :twisted:
Μόνο για ατζέντα το είχα το κινητό μου.
Απαράδεκτη συμπεριφορά.
Σε μια εργάσιμη ημέρα η διαφορά απο την μια κατάσταση στην άλλη;
Και ειμαι συνδρομητής απο το 1993!!!! (αρχές)
Στην βόντα που πήγα και πλήρωσα μου είπαν... <<πάρ'τους τηλέφωνο και τρίξτους τα δόντια. Πές τους οτι θα φύγεις. Ωστε να μην σου ξανακάνουν κάτι ανάλογο>>.

Reaction score
14
πάρ΄το νουμερο σου και φύγε και πήγαινε σε εναν απο τους άλλους δυο, καλίτερα θα είσαι σίγουρα...

Reaction score
14
Σε ανάλογο περιστατικό πριν από κάποια χρόνια, με ενημέρωσαν με μύνημα και το τηλέφωνο λειτουργούσε ύστερα από ένα μήνα, παρότι δεν είχα πληρώσει.
Μάλλον άλλαξαν τα πράγματα.

Reaction score
7
Εγω παντως με την cosmote που δεν ειχα προλαβει να παω να το πληρωσω (ε, βαριομουν και λιγο) ειχαν περασει 20 μερες και βαλε, ειχαν στειλει και 2 sms και (ενω περιμενα τον επομενο λογαριασμο να παω μια και καλη) εκαναν διακοπη.
Πληρωσα, τους πηρα τηλ, ειπα τον αριθμο της συναλλαγης και σε 5 λεπτα ξανα ειχα τηλ..

Επιτελους ενεργοποιησαν απο τον προηγουμενο μηνα την πληρωμη μεσω e-banking....

VG

Reaction score
0
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι δεν μπορουμε να διαμαρτυρομαστε οτι δεν μας παρασχουν υπηρεσιες,οταν δεν τις πληρωνουμε.
Η vodafone δεν ειναι σε θεση να γνωριζει ποτε και εαν θα πληρωσεις.

V

VIDEOMIX

Guest
Eίμαι πελάτης τους εδω και χρόνια. 13. Ούτε ενα ούτε 2. Εαν θα πρέπει να φέρωνται το ίδιο σε μένα και σε εναν που μόλις έγινε πελάτης τους, τότε να βράσω την σταθερότητά μου. Δεν τους αξίζει. Και, δεν είπα να μην πληρώσω. Τόνισα το γεγονός οτι την Παρασκευή έγινε φραγή εξερχωμένων και την Δευτέρα μου το "σφράγισαν" τελείως.
Μάλλον με βλέπω για TIM μιας και με μεταφορά αριθμού μου επιδοτούν και συσκευή.
Όμως, επειδή έκανα ανανέωση συμβολαίου τον Ιούλιο στην βόντα, λέτε να φέρουν αντίρηση για την μετακίνηση αυτή; Γνωρίζετε κάτι επ'αυτόυ;

VG

Reaction score
0
Εχεις δικαιο,ο παλιος πελατης αξιζει κατι παραπανω,ειναι βασικη αρχη του marketing.

Ομως εχουν μεγαλο προβλημα με τους απληρωτους λογαριασμους,οποτε προτιμουν φαινεται να το κοβουν γρηγορα,και για τα περαιτέρω σε εταιρείες που συλλέγουν τέτοιου είδους χρέη..

Reaction score
2
Για να κάνεις μεταφορά του αριθμού σου σε άλλη εταιρία, θα πρέπει πρώτα να έχει λήξει το συμβόλαιό σου.

Αν έκανες αναβάθμιση τον Ιούλιο, θα πρέπει να περιμένεις έως τότε.
Διαφορετικά, θα πρέπει να επιστρέψεις το 66% της τότε επιδότησης.

Αναφέρεται στο συμβόλαιο που σου έδωσαν με την αναβάθμιση.
Γράφει ότι από 0-6 μήνες, θα έπρεπε να επιστρέψεις όλο το ποσό, τον 7ο μήνα το 83%, τον 8ο (που βρίσκεσαι) το 66%, τον 9ο το 49%, το 10Ο το 32%, τον 11ο το 16% και το 12ο μήνα σου ανήκει.
Πριν θα σου έχουν βγάλει νέα επιδότηση, που αν την εκμεταλλευτείς θα ξεκινήσει πάλι, το παραπάνω τροπάρι.

V

VIDEOMIX

Guest
Οπότε, αναγκαστικά περιμένω. Και όταν έρθει η ώρα, θα δω τι επιδότηση θα μου έχουν βγάλει και εαν ειναι σαν την φετινή την "ξεφτύλα" των 70 ευρό παρά τους μεγάλους λογαριασμούς μου, θα δω και τι επιδότηση δίνει η ΤΙΜ και θα αποφασίσω.

Reaction score
62
Eίμαι πελάτης τους εδω και χρόνια. 13. Ούτε ενα ούτε 2. Εαν θα πρέπει να φέρωνται το ίδιο σε μένα και σε εναν που μόλις έγινε πελάτης τους, τότε να βράσω την σταθερότητά μου. Δεν τους αξίζει. Και, δεν είπα να μην πληρώσω. Τόνισα το γεγονός οτι την Παρασκευή έγινε φραγή εξερχωμένων και την Δευτέρα μου το "σφράγισαν" τελείως.
Μάλλον με βλέπω για TIM μιας και με μεταφορά αριθμού μου επιδοτούν και συσκευή.
Όμως, επειδή έκανα ανανέωση συμβολαίου τον Ιούλιο στην βόντα, λέτε να φέρουν αντίρηση για την μετακίνηση αυτή; Γνωρίζετε κάτι επ'αυτόυ;
Λογικά από Ιούλιο πάλι θα μπορείς να πάς. Γιατί έχεις υπογράψει συμβόλαιο και στη βόντα είναι λίγο τυπικοί σ' αυτά. Ξέρω... :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
To πλήρωσα την Τετάρτη (200 ευρό!!!) και μου το άνοιξαν σε 5 λεπτά!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εγω παλι cosmote θα παω μου φαινεται. Με την vodafone δεν πιανει που θενα σημα. Πολυ παιδεμα ρε παιδι μου. Μπορω να παρω και τον αριθμο μαζι ή παλι θα αλλαξω?

Reaction score
14
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Εγω παλι cosmote θα παω μου φαινεται. Με την vodafone δεν πιανει που θενα σημα. Πολυ παιδεμα ρε παιδι μου. Μπορω να παρω και τον αριθμο μαζι ή παλι θα αλλαξω?
Φίλε Λευτέρη θα κάνεις αίτηση για Φορητότητα και με 20-21 Ευρώ θα κρατήσεις το νούμερο σου

V

VIDEOMIX

Guest
Πάντως έτσι γίνεται και λίγο μπάχαλο. Δεν ξέρεις πιά ο άλλος με βάση τα πρώτα νούμερα του αριθμού του, σε ποιό δύκτιο ανήκει.

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Πάντως έτσι γίνεται και λίγο μπάχαλο. Δεν ξέρεις πιά ο άλλος  με βάση τα πρώτα νούμερα του αριθμού του, σε ποιό δύκτιο ανήκει.
Μικρό το κακό. εγω εχω 6945 και είμαι ΤΙΜ, και τι με νοιάζει ποιός ξέρει που πατάω??

Καλό σήμα εχω και σπίτι και δουλειά, καλή εξυπηρέτηση έχω όταν την χρειαστώ, κολλητό σε καλή θέση στην ΤΙΜ έχω που με βοηθάει σε όλα, ρυθμίσεις αναβαθμίσεις κλπ κλπ τι άλλο να ζητήσω?

V

VIDEOMIX

Guest
giotamike said:
Αν έχεις πακετάκι από Voda σε Voda δωρεάν....σε νοιάζει.!! :D
Είχα ζητήσει τα 500 βραδινά λεπτά με 7.5 ευρό τον μήνα και τελικά μετά απο 2 μήνες μου είπε ενας φίλος στην βόντα της περιοχής μου οτι δεν έχει προστεθεί η δυνατότητα!!!!!! :x
Και εγώ μίλαγα άνετα νομίζωντας οτι δεν χρεώνωμαι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead