Απεργίες ή κάτι τέτοιο σε τελωνεία ή ΕΛΤΑ?

Reaction score
169
Έχω παραγγείλει εδώ και κανά μήνα 3 πακέτα από αμερική και δεν έχει έρθει τίποτα. Πρώτη φορά κάνουν τόσο πολύ και όλα μαζί και τα tracking είναι κολλημένα στα ΕΛΤΑ να δείχνει απλά πότε έφυγαν από Αμερική.

Ξέρετε αν παίζουν τίποτα απεργίες (λευκές ή μαύρες) σε ΕΛΤΑ ή τελωνείο?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.773
Πρόσφατα "χάθηκαν" δύο δέματα απο τρίτους και ένα απο Amazon.
Πρώτη φορά μου συνέβη, στα τελευταία δέκα χρόνια είχαν αργήσει μόνο τρεις-τέσσερεις απο κοντά στις χίλιες παραγγελίες.

Ειδικά για τα δύο δέματα δεν είναι απαραίτητο να φταίνε τα ΕΛΤΑ, είναι πολύ πιθανό να είναι γείτονες.

Reaction score
7.110
Ειδικά για τα δύο δέματα δεν είναι απαραίτητο να φταίνε τα ΕΛΤΑ, είναι πολύ πιθανό να είναι γείτονες.
πριν ενα μηνα παραγγειλα απο αμερικη κατι και ηρθε κανονικα (15 μερες περιπου αλλα το ηξερα οτι θα παρει τοσο). Ενω ηταν κατι μικρο (ενα καλωδιο μηκους μισου μετρου) το ειχαν συσκευασει σε ενα μικρο κουτακι και ο ταχυδρομος αφησε ειδοποιηση να παω ταχυδρομειο.
Πριν ομως δυο μηνες πηρα κατι απο το αμαζον (ενα τηλεχειριστηριο) και το ειχαν συσκευασει σε εναν μεγαλο φακελο (καλα προστατευμενο βεβαια) και ετσι ο ταχυδρομος το αφησε στο κουτι διπλα στον εισοδο της πολυκατοικιας,με αποτελεσμα σχεδον ολο να ειναι εξω!!!!! οποιος ηθελε το επαιρνε και εφευγε.Απλα για να καταλαβετε πως λειτουργουν τα ΕΛΤΑ......στην τυχη.

Reaction score
169
Παράδοση τη ζητάω πάντα σε mail room σε εταιρεία, οπότε δεν παίζει κλέψιμο... Μου φάγαν στην πολυκατοικία πακέτο με... βίδες.... και από τότε τα στέλνω όλα στη δουλειά.
Βίδες... δηλαδή έλεος... Το βλέπω μέσα στη σκάλα την ώρα που φεύγω για δουλειά και δεν είχα τσάντα οπότε το άφησα να το πάρω όταν γυρίσω... Και φυσικά όταν γύρισα είχε κάνει φτερά...

Τέλος πάντων... άντε να δούμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494