Απλά πανέμορφα

Reaction score
5.722
Το βασικό ειναι οτι παίζουν τα ρημάδια !
Καλα και πάνω απο τα λεφτα τους ...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.554
Θα τα επαιρνα και μονο για να τα βλεπω. (Και για να τα ακουω φυσικα.)

Reaction score
7.117
Εξαιρετικα.......πραγματικα αντικειμενα ποθου με το νεο design. Αλλα το να μιλαμε για naim σε μια χρεοκοπημενη χωρα,ειναι σα να διαβαζει ηλικιωμενος με προστατη,περιοδικο ερωτικου περιεχομενου.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.619
Εξαιρετικα.......πραγματικα αντικειμενα ποθου με το νεο design. Αλλα το να μιλαμε για naim σε μια χρεοκοπημενη χωρα,ειναι σα να διαβαζει ηλικιωμενος με προστατη,περιοδικο ερωτικου περιεχομενου.
χαχαχαχαχαχαχα.......................

naim .. προσεγμενο design και φινιρισμα.. τα σεβομαι (προτιστως για τις ηχητικες αρετες τους).. αυτο το copyright πρασινο φως..εγινε λευκο.. :/
ειναι τρελοι αυτοι εκει στη naim.-

Reaction score
50
Στα μέχρι τώρα μοντέλα, είχες την αίσθηση ότι έβλεπες ένα μασίφ κομμάτι γρανίτη!!!!
Ισχύει..

Παλιά έπαιζε το urban legend ότι έμπαιναν κλέφτες σε σπίτια και τα άφηναν γιατί τα περνούσαν για 'σκουπιδια'!!

Πάντως ηχητικά είναι καταπληκτικά ότι και να έχω ακουσει

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.744
Στα μέχρι τώρα μοντέλα, είχες την αίσθηση ότι έβλεπες ένα μασίφ κομμάτι γρανίτη!!!!
- εμένα πάλι μου άρεσε η συντηρητική γραμμή τους , αλλά γενικά από αισθητική μ΄ αρέσουν τα επαγγελματικά . Ο ήχος τους πάντα πολύ καλός , και στα ''φτηνά'' τους

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Αρέσει δεν αρέσει η (συντηρητική) αισθητική τους, κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι Naim.
Κατοχυρωμένο trademark.
Δεν είναι λίγο αυτό.

ika

News
Reaction score
16.991
Περί ορέξεως ουδείς λόγος βέβαια, αλλά πανέμορφα μόνο τα B&O θα έλεγα ότι ήταν και είναι.

Reaction score
2.584
Το βουρτσισε το αλουμινιο η Naim στην καινουργια σειρα :D
Ηχητικα αψογα ηταν παντα, σπαστικα παλιοτερα με τα τυπου din βυσματα και για μενα το σπαστικοτερο ολων χωρις rec out. Ρεσιταλ συντιριτικουρας η σειρα Olive :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop