Απογοητευμένος χρήστης ψάχνει.......

Reaction score
4
Απάντηση: Απογοητευμένος χρήστης ψάχνει.......

Έλα ρε την έκοψαν !!! απαπαπααπαπαπαπαπαπ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.134
Re: Απάντηση: Απογοητευμένος χρήστης ψάχνει.......

Να σου πω ένα κολπάκι για να έχεις το ποιο σουπερ ιντερνετ που παίζει . Κοστίζει λίγο αλλά να πάει στο παλιάμπελο.

Θα κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ για ISDN και μετά θα βάλεις και ADSL ο λόγος απλός πόλοι λίγοι στην Ελλάδα έχουν ISDN και τα κέντρα είναι σχεδόν κενά. Ταχύτητες πάντα στο maximum.
\ο/
Δεν ισχύει πάντα αυτό. Στο σπίτι έχω μία ISDN του OTE που κλειδώνει στα 5400 και μια απλή της ΟΝ που κλειδώνει στα 6500:203:
Βέβαια στην ΟΝ κάθε 5-10 μέρες κάνω και μια επενεκκίνηση στο ρούτερ...
Στον ΟΤΕ, όταν είχα ζητήσει να "σπρώξουν" λίγο την ταχύτητα, έφτασε κι αυτή στα 6500, αλλά με συνεχείς αποσυνδέσεις. Έτσι την κατέβασα και ησύχασα.

Reaction score
4

Ναι δεν είναι κανόνας αλλά σίγουρα τα ISDN έχουν πολύ λιγότερο κόσμο από τα αναλογικά κέντρα.

5400..... πλάκα κάνεις έτσι ? ρε εσείς δηλώστε και καμία βλάβη... θεωρητικά αν έχει κάποιος 24mb γραμμή πρέπει στην χειρότερη να κλειδώνει στα 11mb αλλά προσοχή αν σε Ελληνικά sites δεν κατεβάζει με 1.200 kb/sec έχει πρόβλημα η γραμμή σου η ο router δεν υποστηρίζει DSL2+

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.134
Άσε, ο διπλανός μου έχει ακόμα γραμμή με φερέσυχνο...

Ίσως να μην ξέρεις και τί είναι, γιατί είσαι και μικρός.:136:

Δυστυχώς, αν και απέναντι από το Mall, οι γραμμές είναι απηρχαιωμένες. Παρ' ότι η απόσταση από την dslam είναι μικρότερη από 1000 μέτρα, τα χαρακτηριστικά των γραμμών της περιοχής είναι για απόσταση 4500 μέτρων!!:111:

Reaction score
4

Ναι δεν είναι κανόνας αλλά σίγουρα τα ISDN έχουν πολύ λιγότερο κόσμο από τα αναλογικά κέντρα.

5400..... πλάκα κάνεις έτσι ? ρε εσείς δηλώστε και καμία βλάβη... θεωρητικά αν έχει κάποιος 24mb γραμμή πρέπει στην χειρότερη να κλειδώνει στα 11mb αλλά προσοχή αν σε Ελληνικά sites δεν κατεβάζει με 1.200 kb/sec έχει πρόβλημα η γραμμή σου η ο router δεν υποστηρίζει DSL2+
Δεν έχει βρε σημασία το κέντρο. Στα ίδια κέντρα πέφτουν, είτε ISDN είτε PSTN. Απλά αλλάζει μια καρτούλα πάνω στο κέντρο.

Εμένα που κλειδώνει στα 3800 τι να πω? Να πάρω κανα οπλοπολυβόλο και να μπουκάρω???
Και βλάβες έχω ανοίξει και φασαρία έχω κάνει, μέχρι που ήρθαν οι τεχνικοί της Τελλάς/Wind μαζί με τους ΟΤΕτζήδες, μέτρησαν διάφορα άλλα ζεύγη απο το ΚΑΦΑΟ μέχρι το κέντρο και δεν βρήκαν κανένα να πηγαίνει πάνω απο 3900.... Εχει τεράστια σημασία η περιοχή... Η γειτονιά μας στο Μοσχάτο είναι απο τις παλαιότερες και ως εκ τούτου, τα καλώδια είναι παλιά και ταλαιπωρημένα.... :141:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απογοητευμένος χρήστης ψάχνει.......

Άσε, ο διπλανός μου έχει ακόμα γραμμή με φερέσυχνο...
Πωπω τι με θύμισες....
Είχαμε στο παλιό μας σπίτι στην Καλλιθέα τέτοιο...
Οταν πρωτοαγόρασα modem και προσπαθούσα να συνδεθώ στην τότε Compulink και τον Ερμή και αργότερα στην HOL (BBS τότε χωρίς ιντερνετ κτλ) δεν δουλευε με τίποτα, αλλά άντε να τους το εξηγήσεις στον ΟΤΕ... (εννοείτε σε αναλογικό κέντρο)... Τελικά τους είπα ότι ήθελα να βάλω ΦΑΞ και μου το ξύλωσαν... Ποιος κακομοίρης γείτονας θα το έφαγε..... :135:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.230

...εσύ μου την έκανες βρε;:136:

Reaction score
4

Ice Age κανονικά λέμε έτσι !!!Ρε εσύ τα φερεσυχνα τα κάναμε στην σχολή μου....τι μου θύμησες.... δεινόσαυροι του παρελθόντος :204:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.134
Και του παρόντος.:141: Εν έτει 2011, όχι στα κορφοβούνια, αλλά στο Μαρούσι, ακριβώς απέναντι από το Mall, με την Αττική οδό να μας χωρίζει....:111:

Και μια που ανέφερες τη σχολή σου, στα 300 μέτρα είναι οι σχολές του ΟΤΕ. Λες να κρατάνε τα φερέσυχνα για... εκπαιδευτικούς ή μουσειακούς λόγους?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Απογοητευμένος χρήστης ψάχνει.......

Και μια που ανέφερες τη σχολή σου, στα 300 μέτρα είναι οι σχολές του ΟΤΕ. Λες να κρατάνε τα φερέσυχνα για... εκπαιδευτικούς ή μουσειακούς λόγους?
Λες η νέα γενιά να μαθαίνει πάνω στη γραμμή σου. :142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.134
Re: Απάντηση: Re: Απογοητευμένος χρήστης ψάχνει.......

Λες η νέα γενιά να μαθαίνει πάνω στη γραμμή σου. :142:

Ευτυχώς όχι στη δική μου, στου διπλανού! Εμένα είπαμε.... πετάει!!!:142:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Έψαξα, ρώτησα και τελικά αποφάσισα.
Εδώ και 5 ημέρες είμαι συνδρομητής της On.
Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, συγχρονίζω στα 14.800-15.900kbps και φυσικά τα torrents κατεβαίνουν όλες τις ώρες της ημέρας με 1.3-1.5MB/s. :626:
Χρησιμοποιώ ένα Fritz 7140(firmware upgrade to 7170) το οποίο δουλεύει άψογα, δοκίμασα και το Pirelli που δίνει η On αλλά μπουκώνει και θέλει restart κάθε μέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Σωτήρη για την πολύτιμη βοήθεια που μου έδωσε.:622:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.230

...συγχρονίζω στα 14.800-15.900kbps και φυσικά τα torrents κατεβαίνουν όλες τις ώρες της ημέρας με 1.3-1.5MB/s. :626:

:411::411::411: Εγώ γιατί συγχρονίζω στα 5.000kbps και κατεβάζω με 550kb;

Η περιοχή μου φταίει πάντως, όχι η οn.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

και εσύ στο ίδιο club είσαι; :137:

Reaction score
173

Απογοητευμενε χρήστη μου χρωστας κερασμα για το σωτηρωμα μην ξεχνιωμαστε :116:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.230

Σωστά να μη ξεχνιόμαστε! :145:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Σωστά να μη ξεχνιόμαστε! :145:
Οκ, όποτε θέλετε κανονίζουμε για απογευματινό τσάι :116:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members