- Reaction score
- 4
Απάντηση: Απογοητευμένος χρήστης ψάχνει.......
Έλα ρε την έκοψαν !!! απαπαπααπαπαπαπαπαπ
Έλα ρε την έκοψαν !!! απαπαπααπαπαπαπαπαπ
Δεν ισχύει πάντα αυτό. Στο σπίτι έχω μία ISDN του OTE που κλειδώνει στα 5400 και μια απλή της ΟΝ που κλειδώνει στα 6500:203:Να σου πω ένα κολπάκι για να έχεις το ποιο σουπερ ιντερνετ που παίζει . Κοστίζει λίγο αλλά να πάει στο παλιάμπελο.
Θα κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ για ISDN και μετά θα βάλεις και ADSL ο λόγος απλός πόλοι λίγοι στην Ελλάδα έχουν ISDN και τα κέντρα είναι σχεδόν κενά. Ταχύτητες πάντα στο maximum.
\ο/
Δεν έχει βρε σημασία το κέντρο. Στα ίδια κέντρα πέφτουν, είτε ISDN είτε PSTN. Απλά αλλάζει μια καρτούλα πάνω στο κέντρο.Ναι δεν είναι κανόνας αλλά σίγουρα τα ISDN έχουν πολύ λιγότερο κόσμο από τα αναλογικά κέντρα.
5400..... πλάκα κάνεις έτσι ? ρε εσείς δηλώστε και καμία βλάβη... θεωρητικά αν έχει κάποιος 24mb γραμμή πρέπει στην χειρότερη να κλειδώνει στα 11mb αλλά προσοχή αν σε Ελληνικά sites δεν κατεβάζει με 1.200 kb/sec έχει πρόβλημα η γραμμή σου η ο router δεν υποστηρίζει DSL2+
Πωπω τι με θύμισες....Άσε, ο διπλανός μου έχει ακόμα γραμμή με φερέσυχνο...
Λες η νέα γενιά να μαθαίνει πάνω στη γραμμή σου. :142:Και μια που ανέφερες τη σχολή σου, στα 300 μέτρα είναι οι σχολές του ΟΤΕ. Λες να κρατάνε τα φερέσυχνα για... εκπαιδευτικούς ή μουσειακούς λόγους?
Λες η νέα γενιά να μαθαίνει πάνω στη γραμμή σου. :142:
...συγχρονίζω στα 14.800-15.900kbps και φυσικά τα torrents κατεβαίνουν όλες τις ώρες της ημέρας με 1.3-1.5MB/s. :626:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Σωτήρη για την πολύτιμη βοήθεια που μου έδωσε.:622:
και εσύ στο ίδιο club είσαι; :137:
Σωστά να μη ξεχνιόμαστε! :145:Απογοητευμενε χρήστη μου χρωστας κερασμα για το σωτηρωμα μην ξεχνιωμαστε :116:
Απογοητευμενε χρήστη μου χρωστας κερασμα για το σωτηρωμα μην ξεχνιωμαστε :116:
Οκ, όποτε θέλετε κανονίζουμε για απογευματινό τσάι :116:Σωστά να μη ξεχνιόμαστε! :145: