Αποκαλυψη:Να γιατι του αρεσει η Μυκονος

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μεσα απο αυτη την κατηγορια εχουμε αναρωτηθει πυκνα-συχνα γιατι του Γενικου του αρεσει τοσο πολυ η Μυκονος?
Τι ταχα εχει αυτο το ξερονησι ωστε να τον προσελκυει τοσο πολυ?
Μηπως η κοσμικη ζωη?
Οι δαντελενιες παραλιες ταχατε?
Σαμπως το jet set?

Λοιπον ακριβως οπως και εσεις ετρωγα το κεφαλι μου να βρω , εως πριν λιγο που ανακαλυψα την αληθεια.

Μετα απο συζητηση μαζι του η οποια ξεκινησε ηθελημενα απο τις διακοπες του και εφτασε επι τουτου εκει που ηθελα εγινε η αποκαλυψη!(δεν σας θυμιζει ολιγον τι απο καναλια στην ιστορια της πτωσης του 737? :lol: )

Ο Γενικος , διχως μεγαλη πιεση , μου αποκαλυψε την μεγαλη αληθεια.

Υπαρχει...αγαπητικος :oops:

Μαλιστα κυριοι και κυριες, διχως αιδω μου αποκαλυψε πως σε γνωστο στεκι του αμαρτωλου νησιου εχει αφησει νεον , σεμνον και ερωτευμενον :shock:

Μαλιστα ο νεαρος ποθει τοσο πολυ τα...τσακιρικα ματια του Γενικου που τον πνιγει η ζηλεια.Με συνεπεια πως οταν ο Γενικος προσπαθει να πιασει συζητηση με αλλους...θαμωνες του στεκιου ο νεαρος του κανει "χαλαστρα" για να τον εχει αποκλειστικα δικο του. :o

Ξερω πως στο παρελθον εχουμε γραψει διαφορα , αλλα τουτη την φορα ειναι η αληθεια και μονον.

Πρακαλω δε οποιον γνωριζει κατι διαφορετικο να με διαψευσει.

Δεν δυναμαι να προχωρησω σε επιπλεον περιγραφες διοτι εχουν κοκκινησει...εως και τα δακτυλα μου απο την ντροπη :lol: :lol:

Αφηνω τις κρισεις σε εσας.... :wink:

Reaction score
51
Αμάν!!!! :shock: :shock: :shock:

Φαντάζομαι την εικόνα και ανατριχιάζω!!!! :shock: :shock:

Ο Ζζζενικός, με μπλε ελαστικό μπλουζάκι (για να τονίζει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του.......) σε συνδυασμό με γόβα στιλέτο!!! :shock:

Και η απάντηση του στο θέμα "πως την πάτησα" ????

"Εεεε........που να τρέχεις στα κοτρώνια με......10 πόντους τακούνι!!!"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Αααααχχχ, τι μου θύμισες τώρα. Πρίν 2 καλοκαίρια στο πιό γνωστό στέκι της Μυκόνου, το ίδιο ακριβώς είχα πάθει απο γνωστόν μόδιστρο. Και υπήρχε και δυνατός αντίζηλος με καταγωγή εξ Ιταλίας. Τα είχα παίξει φυσικά. Απήβδισα.(συγχωρούνται τα ορθογραφικά, έτσι; ) :?

V

VIDEOMIX

Guest
Σε νοιώθω γενικέ. :cry:
(αν και δεν ξέρω το εαν σου άρεσε η κατάσταση, παίζεται, διοτι ο Αντρίκος μιλάει για επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σου, ενω εγώ, ούτε που ξαναπάτησα εκεί.) :roll:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είχατε δεν είχατε με κάνατε να διακόψω τις καλοκαιρινές μου διακοπές.

- Λοιπόν το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
Κατ' αρχάς ανακαλούνται όλες οι άδειες των συντονιστών του AVSite και έχουμε έκτακτη γενική συνέλευση αύριο το μεσημέρι.

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας:
1. Σύκα (δεκτή κάθε μορφή τους, ήτοι γλυκό κουταλιού, νωπό, κατεψυγμένο, αποξηραμένο κλπ).
2. Μούσμουλα (ομοίως)
3. Καφές (με καφετζού)
4. Μαστίγια (προτιμήστε τις γνήσιες, αυτές από βοϊδόπ@τσα)
5. Πίσσα (ναι από την παχιά που βάζουνε στην άσφαλτο)
6. Πούπουλα (κοτόπουλο ή πάπια το ίδιο κάνει)

- Βασικό αντικείμενο της συνέλευσης είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας του υποψηφίου εραστή μας και φυσικά η παραδειγματική τιμωρία του Γενικού. Επιπλέον προτείνω 3ετή στέρηση ιντερνετικών δικαιωμάτων. Κανένας π@στης ( :wink: ) να μην του ξαναπουλήσει σύνδεση στο internet.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Ρε παιδια, νομιζω ειναι καλη ιδεα οι υπευθυνοι να βαλουν στο προφιλ και μια επιλογη για τις σεξουαλικες προτιμησεις .
Ετσι για να μην βρισκομαστε προ εκπληξεων καθε φορα.............
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε παιδια, νομιζω ειναι καλη ιδεα οι υπευθυνοι να βαλουν στο προφιλ  και μια επιλογη  για τις σεξουαλικες προτιμησεις .
Ετσι για να μην βρισκομαστε προ εκπληξεων καθε φορα.............
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
[align=center] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΟΡΥΦΑΙΟ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/align]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929
Αντρέα βρες και ρίξε και φωτό! Μυκωνιάτικες, από πιέρο...

V

VIDEOMIX

Guest
Αντε να δούμε.
Σήμερα πάντως παραλίγο να βρεθώ στην Μύκονο. Με πήρε ο κολλητός απο εκεί και μου είπε πως έχασα που δεν τον ακολούθησα. Μάλλον θα πάω προς το τέλος του μηνός.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Κι εσυ βρε Χρηστο στην κατιναρα-πατατινο πηγες και τα αποκαλυψες?Δεν επαιρνες την Τατιανα καλυτερα

Reaction score
51
Κι εσυ βρε Χρηστο στην κατιναρα-πατατινο πηγες και τα αποκαλυψες?Δεν επαιρνες την Τατιανα καλυτερα
Και θα περίμενε μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου για να πει......τον πόνο του????? :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ένα έχω να πω........
Ακόμα δεν είδα απάντηση από τον Ζζζζενικό και........... :shock: :roll: :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε σεις!
Έχετε παρατηρήσει την κουφάλα τον γενικό που μπαίνει, βλέπει και φεύγει?

Είναι ακόμη διακοπές και μας κατασκοπεύει από κανα internet cafe.

Για την ταμπακιέρα όμως τίποτα :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λοιπόν μόλις είδα αυτό το αισχρό θέμα!!!

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (όπως την διηγήθηκα στον συκοφάντη που ξεκίνησε αυτό το θέμα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ όντως υπάρχει κάποιος (τον γνώριζε πριν από μένα η γυναίκα μου) που μου κάνει συνεχώς χαλάστρες...

Δεν προλαβαίνω ένα γειά να πω σε θηλυκό, στα μαγαζιά που δουλεύει και τσουπ έρχεται πάντα με την γνωστή ερώτηση: "τι κάνει η γυναίκα σου;" με τα γνωστά αποτελέσματα...
Ούτε να τον πλήρωνε... και η απορία εύλογη από τους φίλους μου: μήπως σε γουστάρει; :lol: :lol: :lol: :lol:

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ BLUE TRAIN ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ή μια Τατιάνα...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ξέρω είναι η γνωστή τακτική...

Ρίξε λάσπη συνέχεια και κάτι θα μείνει...

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΣΕ BLUE TRAIN ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ!!!!

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γενικέ για πες, για πες!!
Δώσε λεπτομέρειες! Σου έταξε τίποτα η συκιά? Κανα στερεφωνικάκι? Κανα καινούριο προβολάκι? Κανα subwooferάκι?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead