Αποκατάσταση αλήθειας.

Status
Not open for further replies.
P

PMC

Guest
Καλησπερα,
Πριν από λίγες μέρες σε συζήτηση που έλαβε χώρα στο θέμα <γιατί το πικαπ μου αρέσει πιο πολύ από τις πηγές μου > είπα κάποια πράγματα για τα μέλη @costas EAR και @Dimifoot Για τα οποία έχω μετανιώσει και θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να Ζητήσω συγνώμη και να πω ότι αυτά που είπα τότε εκεί, δεν έπρεπε να τα είχα αναφέρει καθολου.

Δυο φίλοι μέλη του σάιτ Μετά από συζήτηση με βοήθησαν να καταλάβω το λάθος και να πάρω την απόφαση να ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα.

Τα σχετικά μηνύματα Που κατηγόρησα τα δύο μέλη είναι τα κάτωθι…..


Κατα την Την διάρκεια της προσπάθειας που κάναμε με τον μανωλη Καστρουνη να ρυθμίσουμε τον τριννοβ να παίξει καλά είχε λάβει μέρος ο αρχήκαλήμπρατορασ της τριννοβ Γαλλίας Ο όποιος αφού είδε τις μετρήσεις μας στο σαλόνι μας είχε πει ότι τα Sub δεν χρειάζονται για το συγκεκριμένο χώρο.
Έχουν γίνει πολλές Συζητήσεις σχετικά με αυτό το θέμα και υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ηχείο σε κανένα χώρο που να είναι καλύτερα χωρίς sub . Εγώ εκείνη τη στιγμή βρέθηκα μπροστά σε ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν αντίθετο από αυτό που διαβάζαμε από ανθρώπους που εμπιστευόμασταν τυφλά μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο καλύτερος Καλίμπρατορασ της τριννοβ μόλις μου είχε πει ότι δε χρειάζομαι καθόλου τα σαμπ σ’ αυτό το χώρο και ότι θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να λειτουργούν . Τουλάχιστον αυτό είχα καταλάβει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μετανιώσει για την απόκτηση τους και το αποτέλεσμα με sub είναι εντυπωσιακό .
Εμενα μου αρέσει και ας είναι υπερβολή .




Αυτο είναι ένα θέμα που δεν ήθελα να αναφέρω αλλά αναγκάζομαι , δυστυχώς.
Με τον Κώστα και τον Δημήτρη τον καιρό εκείνο που έστηνα το σύστημα μου ειχα παρά πολλά προσωπικά μυνηματα. Τους είχα για πολύ φίλους μου. Τους ένιωθα κολλητούς μου και από αυτο που θα σας Διηγηθώ πραγματικά ένιωσα ότι με έπιασαν κορόιδο και ότι όλο αυτό το φιλικό που υπήρχε αναμεσά μας ήτανε για να μπορέσουν να με πείσουν να αγοράσω τον ενισχυτή ( τριννοβ ) από τον φίλο τους στον τέρμα το γκάζι.

Ο Μηχαλης ( δεν είχαμε καμία φιλική επαφή ποτέ με τον Μηχαλη) ήταν η Εποχή που ήθελε να αναβαθμίσει τον τριννοβ αλτιτιουτ 16 στο μεγαλύτερο μοντέλο. Ταυτόχρονα ο Κώστας και ο Δημήτρης προσπαθούσαν να μου πουν και να με πείσουν ότι για τα ηχεία που έχω και τους ενισχυτές που έχω η επιλογή του τρινοβ είναι μονόδρομος κάτι το οποίο το πέτυχαν. Μέχρι εκεί όλα καλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και όλα φαινόταν να είναι σωστά. Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι ο Κώστας ο Δημήτρης και ο Μιχάλης είχαν αγοράσει τους συγκεκριμένους προενισχυτές προς 10.500 € έκαστος μαζί με το μικρόφωνο, ένα μικρόφωνο , όλα καινούργια.

Εγώ πλήρωσα τον μεταχειρισμένο προενισχυτή του Μιχάλη 12 χιλιάρικα μετρητά.( χωρίς μικρόφωνο ) Αυτό εμένα μου φάνηκε εκμετάλλευση για κάποιους άλλους μπορεί να μην είναι …..δυστυχώς εγώ το παρεξήγησα και από τότε έχω έναν εκνευρισμό Για το συγκεκριμένο θέμα που μου βγαίνει άσχημα σε κάποιες περιπτώσεις .

Όλα αυτά και κυρίως η κακία που ένιωσα με έχουν κάνει να μη θέλω να συμμετάσχω στο avsite και να απέχω .

….και το ότι τώρα ξανά προσπάθησα να αντιδράσω στα παράλογα μηνύματα που διαβάζω εναντίον των πικάπ να ξαναγράψω με έχουν κάνει να το μετανιώσω και πάλι.
Ειναι εντελώς ξεκάθαρα τα όσα λέω.

Να θυμάσαι ότι αναγκάστηκα να γράψω γι’ αυτό μετά από την πίεση που δέχτηκα από μήνυμα που έλεγε για ποια πραγματα έχω κατηγορήσει τους δύο γιατρούς και είναι κάτι που δεν είχα σκοπό να το κάνω ποτέ. Κάποια στιγμή είχα εκφράσει τα παράπονα μου πάλι με προσωπικά μηνύματα αλλά η απαντήσεις του Κώστα και του Δημήτρη ήταν Ανάλογες με αυτά που έχουν πει στα τελευταία τους μηνύματα.

Δυστυχώς όμως Απο αυτά που διαβάζω ίσως σε κάποιους να αρέσουν τέτοιες Συμπεριφορές. Εμένα δε μου αρέσουν γιατι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.

Για μένα είναι απλό το τι έχει γίνει. Ο Μιχάλης ήθελε να αναβαθμίσει τον προενισχυτή του, ο Δημήτρης και ο Κώστας ανέλαβαν να βρουν τον πελάτη και να τον ψήσουν . Από την τριάδα αυτή λείπει ένας ακόμα οποίος είναι αρκετά υπεύθυνος και το όνομά του είναι Ζαπάντης Και είναι ο άνθρωπος που εμπορεύεται τα συγκεκριμένα μηχανήματα στην Ελλάδα ή τουλάχιστον έτσι μου τον είχαν συστήσει …..Αυτός ο κύριος μου είχε προτείνει τις εξής λύσεις …
Α να πάρω τον ενισχυτή του Μιχάλη και να τον πιέσω να μου το δώσει στην τιμή που τον έδωσε τελικά !
Β να αγοράσω από αυτόν καινούριο μηχάνημα σε μία τιμή πάνω από 14 χιλιάρικα
Γ να αγοράσω μέσω internet από την Ιταλία στην φθηνότερη εκείνη την εποχή διαδικτυακή τιμή 13.500 € από έναν Ίταλό έμπορο. Και αν κάποια στιγμή έχει κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα να τρέχω στην Ιταλία να συνεννοηθώ με τον εμπόρο.

Τελικα Αποφάσισα να πάρω τον μεταχειρισμένο προενισχυτή από το Μιχάλη. Η συμφωνία με το Μιχάλη έκλεισε μέσα σε δύο μέρες και δεν του Έπρηξα καθόλου τα αρχίδια.Αν Σκεφτείς μάλιστα πως πρόκειται για μία αγορά αξίας 12.000 €.

Το θέμα μου με τον Κώστα και το Δημήτρη δεν είναι ότι βγάλανε μίζα …..δεν το πιστεύω …..οι άνθρωποι είναι γιατροί και φαντάζομαι καλοί γιατροί και δε νομίζω ότι έχουν ανάγκη να βγάζουν χρήματα από τέτοιες τράμπες.

Το θέμα μου είναι ότι μετά από άπειρα προσωπικά μηνύματα και τηλέφωνα άνθρωποι που θεωρούσα φίλους μου μου πούλησαν ( με οδήγησαν να αγοράσω ) ως μεταχειρισμένο στα 12000€ κάτι που αγοράστηκε καινούργιο 10.500 € Αρκετό καιρό πριν….

Το θέμα μου είναι ότι εγώ κάτι τέτοιο δεν θα το έκανα ποτέ ίσως κάποιοι από σας να το δικαιολογήσετε εγώ όσο και αν προσπάθησα δεν μπορώ να το δικαιολογήσω θεωρώ ότι με εξαπάτησαν και η απογοήτευση μου ήτανε τεράστια και πολύ πριν την απογοήτευση του Δημήτρη Η οποία οφειλόταν σε συμπεριφορές Που είχα Εξαιτίας των όσων είχαν προηγηθεί.

Θα ήθελα επίσης εδώ να αναφέρω ότι περίπου ενάμιση μήνα μετά την αγορά του ενισχυτή από τον Μιχάλη ο κύριος Ζαπάντης πούλησε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ίδιο μηχάνημα στα 11.000 €. Στο μέλος @reactv8 . Με τον όποιον για όποιουσ θυμούνται τελικά μόνο ξύλο δεν παίξανε .

Όλα αυτά εμένα μου φάνηκαν μια καλοστημένη απάτη χωρίς να θέλω να πω ότι οι δύο γιατροί είχανε κάποιο οικονομικό όφελος , τουλάχιστον δεν έχω αποδείξεις για κάτι τέτοιο….. Και ούτε και με νοιάζει




Θέλω να Ξεκαθαρίσω ότι ο Κώστας και ο Δημήτρης δεν είχανε καμία ανάμειξη στην αγοροπωλησία του συγκεκριμένου Προενισχυτή.

Όσα γράφω περί Καλοστημένης απάτης , Ότι με έπιασαν κορόιδο για να με πείσουν να αγοράσω τον προενισχυτη του Μιχάλη, Ότι ανέλαβαν να βρουν τον πελάτη και να τον Ψήσουν Και ακόμα κάποια υπονοούμενα ότι μπορεί να έβγαλαν χρήματα η να είχαν κάποιο οικονομικό όφελος από την συναλλαγή που είχα εγώ με το Μιχάλη κατά την αγορά του συγκεκριμένου προενισχυτή Είναι όλα λάθος Εκτιμήσεις και δεν θα έπρεπε να τα είχα γράψει σε καμία περίπτωση.

Θεωρώ ότι με αυτή μου την συμπεριφορά τους έχω αδικήσει κι αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα που τα είπα αυτά Δημόσια.

Ελπίζω με αυτή μου την ανάρτηση να έχω καλύψει την αποκατάσταση της προσωπικότητας τους και αν είναι δυνατόν να μη μου κρατάνε κακία.

Και οι δυο τους με έχουν βοηθήσει να στήσω ένα καταπληκτικό ηχοσύστημα και ήταν δίπλα μου σε πολύ κρίσιμες αποφάσεις. Για αυτή τους Την προσφορά τους έχω ευχαριστήσει δημόσια κυρίως στο θέμα μου <παρουσίαση συστήματος pmc> Παρά πολλές φορές .

Αυτό που έγινε με την αγορά του συγκεκριμένου προενισχυτή σίγουρα το έχω παρεξηγήσει αλλά μετά από πιο ώριμη σκέψη κατάλαβα ότι τα δύο μέλη δεν είχανε καμία τελικά ανάμειξη Στο τι συνέβη μεταξύ εμένα και του Μιχάλη .

Ελπίζω κάποια στιγμή που θα βρεθούν στον Πειραιά να με πάρουν τηλέφωνο και να πάμε κάπου να φάμε να μιλήσουμε και να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση για πάντα . Την διεύθυνση μου και το τηλέφωνο μου τα έχουν. Πραγματικά θα τους περιμένω.


Ότι αναφέρω στο συγκεκριμένο μήνυμα τα πιστεύω πραγματικά και ελπίζω να βοήθησα στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Θα ήθελα να ζητήσω από την διοίκηση του avsite ( @Zizik ) την διαγραφή μου.

Μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχω κάνει πολύ καλούς φίλους με τους οποίους μιλάω και θα μιλάω για θέματα μουσικής.

Ευχαριστώ πολύ .

Γιαννης.
 


Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.593
Μηνύματα
2.865.202
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top