Απορία για LG FLATRON L1919s

Reaction score
14
Αν δεν κάνω λάθος η οθόνη μου δεν ειναι hd ready! Πως εξηγήτε οτι όταν βάζω το bs βλέπω βίντεο hd αναλυσεων??? κανονικά δεν θα έπρεπε να ειναι μια μαύρη εικόνα?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.756
Τα βλέπεις καθ' όλο το πλάτος κάδρου; (Χριστέ μου, ποιός, εγώ, ο Ντίνος Πικάπιος το γένος Αναλογικόγλου, να αρχίσω να ασχολούμαι με κάδρα και progressive σαρώσεις! Ε, πάει χάλασε ο κόσμος)... :mrgreen:

Reaction score
174
Νομίζεις πως το βλέπεις σε πλήρη ανάλυση, στην πραγματικότητα η κάρτα γραφικών σου έχει αναλάβει να μειώσει την ανάλυση σε αυτή που μπορεί να δείξει η οθόνη σου ή σε αυτή στην οποία έχεις ρυθμίσει εσύ το PC σου.

Reaction score
14
Γιατι όμως δεν κάνει το ίδιο και στην tv που έχω συνδεμένη με composite ? ? ?

GTX

Reaction score
39
Λογικά το έχεις ρυθμίσει σε clone mode. Σε αυτή την περίπτωση τα overlay (dvd, divx κτλ) τα δείχνει σε μια απο τις 2 οθόνες μόνο (τη βασική) και αυτή είναι η LG σου.

Reaction score
0
Δρ Ντίνος Πικάπιος - said:
Τα βλέπεις καθ' όλο το πλάτος κάδρου; (Χριστέ μου, ποιός, εγώ, ο Ντίνος Πικάπιος το γένος Αναλογικόγλου, να αρχίσω να ασχολούμαι με κάδρα και progressive σαρώσεις! Ε, πάει χάλασε ο κόσμος)... :mrgreen:
Κωστα μην το αφησεις ετσι.Να το κοιταξεις! :lol:

Reaction score
14
GTXTC said:
Λογικά το έχεις ρυθμίσει σε clone mode. Σε αυτή την περίπτωση τα overlay (dvd, divx κτλ) τα δείχνει σε μια απο τις 2 οθόνες μόνο (τη βασική) και αυτή είναι η LG σου.
Οχι έχω επιλέξει το dualview και στις ρυθμίσεις πλήρους video του έχω πεί να τα παίζει στην TV! Όταν λοίπον παίζω ένα απλό βίντεο όλα καλά αλλά όταν δοκιμάζω hd η tv μαυρίζει και η οθόνη παίζει κανονικά!! Όταν δε παίζω με theatertek και κάνω αλαγή ανάλυσης φένεται οτι πραγματικά συμβαίνει!! :?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.643
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale