Απορία για sub

Timaras

Reaction score
2.181
Στη δεκαετία του '90 είχα κάνει αυτό που λες.

2 x 18'' Earthquake 18'' subs σε κουτιά ιδιοκατασκευής.

Είχα στείλει e-mail στην Earthquake και μου έδωσε ακριβείς διαστάσεις του προς κατασκευή κουτιού για χρήση home cinema, όπως επίσης τη διάμετρο των bass reflex, όπως και το βάθος των port.

Ακόμη και τώρα τα χρησιμοποιώ στο fun room, με Klipsch Heresy πάνω τους.
Θα ξανάφτιαχνες ιδιοκατασκευή sub?
Και κάτι άλλο.Τι πρέπει να κοιτάξω στα χαρακτηριστικά ενός μεγαφώνου σαν κριτήριο επιλογής?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Απάντηση: Απορία για sub

Mιας και το θέμα αναφέρεται σε κατασκευή sub μεταφέρθηκε στην αρμόζουσα κατηγορία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472

Τι μ ευχαριστείς βρε.
Κάτσε να το δει και κανας ντιούης.
Πάντως για να ξέρεις απ την στιγμή που είσαι σε επίπεδο αρχαρίου:'Η θα φτιάξεις σαμπ που θα κατεβαίνει χαμηλά ή που θα είναι γρήγορο.Και τα 2 μαζί δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να τα κάνεις με κόστος λιγότερο απ ενός έτοιμου.
Στα χαρακτηριστικά των μεγαφώνων κοιτάς τα διάφορα Q που έχουν(δεν θυμάμαι όμως τι ακριβώς δείχνει η καθε τιμή:108:).

Timaras

Reaction score
2.181
Re: Απάντηση: Απορία για sub

'Η θα φτιάξεις σαμπ που θα κατεβαίνει χαμηλά ή που θα είναι γρήγορο.Και τα 2 μαζί δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να τα κάνεις με κόστος λιγότερο απ ενός έτοιμου.
Δύσκολα τα πράματα...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472

Όντως.Μην νομίζεις όμως ότι και οι εταιρίες τα καταφέρνουν:116:

Timaras

Reaction score
2.181
Αν δεν τα καταφέρνουν οι εταιρείς φαντάσου εγώ τι θα καταφέρω Γιώργο.Απλά η κάθε μια έχει το ύφος της και για να πάρεις κάτι καλύτερο πρέπει να ξοδέψεις και περισσότερα.
Εγώ τώρα είμαι κάπου στη μέση σ'όλα αυτά.Μ'αρέσει το καλύτερο(και σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε) αλλά θα συμβιβαστώ και με κάτι υποδεέστερο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.696
Νεότερο μέλος
NikosTs