Απορία ενός τελείως ΑΣΧΕΤΟΥ!!!

Reaction score
1
Μπορει να ειμαι μελος σε τουτο το σαιτ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω τις γνωσεις που εχουν οι περισσοτεροι εδω μεσα γι'αυτο θα ηθελα να δειξετε κατανοηση για μια πολυ χαζη ερωτηση που θα προτιμουσα η απαντηση της να μην ειναι ειρωνικη.
Υπαρχει περιπτωση μια τηλεοραση που παιζει στα 50Hz υστερα απο καποια "πειραγματα" απο καποιον ιδικο που θα γινουν πανω της να παιζει στα 100Hz?Ρωταω για να μαθω αν η LCD που πηρα παιξει ποτε στα 100Hz κ αν υπαρχουν ιδικοι για τουτη την αλλαγη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
3
Απάντηση: Απορία ενός τελείως ΑΣΧΕΤΟΥ!!!

Δεν θα απαντήσω στο τεχνικό ερώτημά σου γιατί δεν ξέρω, αλλά σίγουρα κάθε απορία δεν λαμβάνετε ποτέ ως ειρωνική, πολύ δε περισσότερο ως χαζή.
Άλλωστε γι αυτό είμαστε εδώ, για να λύνουμε απορίες και να δίνουμε τη γνώμη μας.

Α και ξέχασα, καλωσόρισες!

Reaction score
0
Φίλτατε jimdominic κανείς δεν έχει σκοπό να σε ειρωνευτεί. Είμαστε όλοι εδώ για να ανταλλάζουμε απόψεις και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Τέλος για να απαντήσω και στην ερώτησή σου με την μικρή εμπειρία που διαθέτω μπορώ να πω πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Reaction score
0
Απάντηση: Απορία ενός τελείως ΑΣΧΕΤΟΥ!!!

Μπορει να ειμαι μελος σε τουτο το σαιτ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω τις γνωσεις που εχουν οι περισσοτεροι εδω μεσα γι'αυτο θα ηθελα να δειξετε κατανοηση για μια πολυ χαζη ερωτηση που θα προτιμουσα η απαντηση της να μην ειναι ειρωνικη.
Υπαρχει περιπτωση μια τηλεοραση που παιζει στα 50Hz υστερα απο καποια "πειραγματα" απο καποιον ιδικο που θα γινουν πανω της να παιζει στα 100Hz?Ρωταω για να μαθω αν η LCD που πηρα παιξει ποτε στα 100Hz κ αν υπαρχουν ιδικοι για τουτη την αλλαγη.

Ευχαριστω εκ των προτερων
Kατ' αρχήν καλώς ήλθες στη παρέα μας! :happy_4:

Σε καμμιά περίπτωση καμμία ερώτηση δεν μπορεί να εκληφθεί ως χαζή... απαντήσεις όμως...:happy_9:

Στην ερώτηση η απάντηση είναι όχι.
:happy_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@