Απορία με pioneer vsx-923

Reaction score
23
Καλησπερα στην παρέα έχω μια απορία σχετικά με τον πιο πάνω ενισχυτή 7·2 που μπορεί για τους γνωστές να φανεί βλακεία ερώτηση όμως για εμένα που έχω περιορισμένες γνώσεις είναι απορία λοιπόν ο ενισχυτής έχει 7 κανάλια εγω γιατί συνδέω 5 .εκτος αν τα αλλά δυο είναι της δεύτερης ζώνης που όμως δοκιμάζω ηχείο και δεν βγάζει ήχο πρέπει να ενεργοποιήσω την δεύτερη ζώνη;για να δουλέψουν και τα δυο κανάλια για να φτιάξω 7.2 αλλά έχω την εντύπωση ότι τα κανάλια της β ζώνης είναι για άλλο δωμάτιο τα φωτα σας ευχαριστω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.803
Πρέπει να μπεις στο menu και να τα ενεργοποιήσεις. SB -> Yes αν θυμάμαι καλά.

Reaction score
23
Πρέπει να μπεις στο menu και να τα ενεργοποιήσεις. SB -> Yes αν θυμάμαι καλά.
Ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση μπήκα στο μενού και μου λέει όλα τα κανάλια νορμαλ και το SB αλλά δεν με αφήνει να το κάνω yes

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.334
Σε κάποιο άλλο menu πρέπει να είναι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.803
Δε θυμάμαι καθόλου το menu, αλλά ίσως έχεις ενεργοποιήσει το Zone 2 και γι' αυτό δε σου επιτρέπει το SB.

Reaction score
731
Καλησπερα στην παρέα έχω μια απορία σχετικά με τον πιο πάνω ενισχυτή 7·2 που μπορεί για τους γνωστές να φανεί βλακεία ερώτηση όμως για εμένα που έχω περιορισμένες γνώσεις είναι απορία λοιπόν ο ενισχυτής έχει 7 κανάλια εγω γιατί συνδέω 5 .εκτος αν τα αλλά δυο είναι της δεύτερης ζώνης που όμως δοκιμάζω ηχείο και δεν βγάζει ήχο πρέπει να ενεργοποιήσω την δεύτερη ζώνη;για να δουλέψουν και τα δυο κανάλια για να φτιάξω 7.2 αλλά έχω την εντύπωση ότι τα κανάλια της β ζώνης είναι για άλλο δωμάτιο τα φωτα σας ευχαριστω
https://www.manualslib.com/manual/1067369/Pioneer-Vsx-923-K.html?page=3#manual

Reaction score
23
Δε θυμάμαι καθόλου το menu, αλλά ίσως έχεις ενεργοποιήσει το Zone 2 και γι' αυτό δε σου επιτρέπει το SB.
Ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον τελικά είχες δίκιο zizik ενεργοιησα σε άλλο μενού από εκεί που ειμουν το sb και ήρθε ήχος ευχαριστω και παλι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.188
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ