- Reaction score
- 1.285
Καλησπέρα,Οδυσσέας 28 Θεσσαλονίκη.
Εδώ και καιρό έχω κάποιες απορίες σχετικά με το PC.Θα ήμουν αφάνταστα ευγνόμων σε όποιων μου τι έλυνε.
Θέλω να αποθηκευσω 50 cds στο PC χωρίς να χαθεί η ποιότητα του cd.Δηλαδή:
1)Είτε κάνω "save tracks" απο ένα LG των 20 ευρώ είτε απο Plextor των 150 είναι το ίδιο?
2)To αν το μέσο αποθηκευσης είναι cd recorder ή dvd recorder σχετιζεται με την ποιότητα?
3)Το αν τα αποθηκευσω σε ένα εξωτερικό σκληρό πχ Maxtor Basics 90euro (500GB) ή σε έναν Plextor 220euro (500GB) έχει να κάνει με την ποιότητα?
4)Το αν γράψω σε απλό cd data ή cd audio διαφέρει?
5)Το αν κατα τη φόρτωση η ταχύτητα ανάγνωσης είναι αργή ή γρήγορη επηρεάζει?
6)Απο ιούς επηρεάζεται ένας εξωτερικός σκληρός?Πχ υπάρχει περίπτωση απο ιο να χαθούν τα 500GB μουσικής?
7)Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι χρειάζονται "degragment" αραιά και που?
Ευχαριστώ όποιον θελήσει να απαντήσει στις απορίες μου ! ! !
Εδώ και καιρό έχω κάποιες απορίες σχετικά με το PC.Θα ήμουν αφάνταστα ευγνόμων σε όποιων μου τι έλυνε.
Θέλω να αποθηκευσω 50 cds στο PC χωρίς να χαθεί η ποιότητα του cd.Δηλαδή:
1)Είτε κάνω "save tracks" απο ένα LG των 20 ευρώ είτε απο Plextor των 150 είναι το ίδιο?
2)To αν το μέσο αποθηκευσης είναι cd recorder ή dvd recorder σχετιζεται με την ποιότητα?
3)Το αν τα αποθηκευσω σε ένα εξωτερικό σκληρό πχ Maxtor Basics 90euro (500GB) ή σε έναν Plextor 220euro (500GB) έχει να κάνει με την ποιότητα?
4)Το αν γράψω σε απλό cd data ή cd audio διαφέρει?
5)Το αν κατα τη φόρτωση η ταχύτητα ανάγνωσης είναι αργή ή γρήγορη επηρεάζει?
6)Απο ιούς επηρεάζεται ένας εξωτερικός σκληρός?Πχ υπάρχει περίπτωση απο ιο να χαθούν τα 500GB μουσικής?
7)Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι χρειάζονται "degragment" αραιά και που?
Ευχαριστώ όποιον θελήσει να απαντήσει στις απορίες μου ! ! !