Απορίες για internet on the go

Reaction score
874
… ενδιαφέρομαι για να εγγραφώ σε κάποιο πρόγραμμα internet on the go (adsm, κλπ). … τόσο καιρό με ‘απωθούσε’ η ογκοχρέωση, με δεδομένο ότι στας εξοχάς όπου διαμένω δεν είχα δυνατότητα για adsl γραμμή)… βλέπω πλέον στην wind κάποιο πρόγραμμα με χρονοχρέωση, ήτοι 200 ώρες τον μήνα με 39 ευρώ, χωρίς περιορισμό στον όγκο κατεβάσματος….

Ερώτησις 1. : Υπάρχει από κάποιον εμπειρία για το πρόγραμμα αυτό ; (πχ. Ψιλά γράμματα, μήπως οι ώρες πρέπει να είναι μεταμεσονύκτιες, whatever) ;

Ερώτησις 2. : Υπάρχει κάποιος net-book fanatic που να καταθέσει άποψη για το πώς συγκρίνονται οι προσφορές της wind / cosmote σε επίπεδο netbook ; Η πρώτη δίνει το ASUS EeePC 1000HA και η δεύτερη το HP 2140 mini note pc. Από χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ταυτόσημα, αλλά δεν ξέρω, νετ-μπουκικά speaking, για θέματα αξιοπιστίας, ποιότητος κατασκευής, κλπ. Κλπ.

Reaction score
175
Απάντηση: Απορίες για internet on the go

Αν πας μια βολτα στο πλαισιο θα βρεις παρα πολλα mini δωρεαν.
Το δωρεαν ειναι σχετικο αν σκεφτεις οτι για 24 μηνες θα πληρωνεις 40ευρω για 10gb.

Επειδη το ζω απο σποντα εδω και δυο μερες στο γραφειο ειναι αρκετα γρηγορο αλλα μεχρι εκει. Πολλα τα λεφτα...

Πριν κανεις κινηση ρωτησε αν στην περιοχη σου υπαρχει καλυψη HSPA. Αν δεν, ξεχνα το.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Απάντηση: Απορίες για internet on the go

Θεωρώ πως το Dell που δίνει η Vodafone είναι μακράν πιο εύχρηστο, μιας και έχει την ασύρματη συσκευή ενσωματωμένη, ώστε να μην εξέχει. Κατά τις ώρες που το ασύρματο δίκτυο δεν απασχολείται, η ταχύτητα είναι αποδεκτή, ενώ σε αντίθετες περιπτώσεις μοιάζει με βοϊδάμαξα. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τον Vertigo. Πολλά τα λεφτά. Εξέτασε αν παρέχεται κάποιο πακέτο φθηνότερο, χωρίς δωρεάν netbook, και πάρε χωριστά ένα ανθρώπινο laptop.

Reaction score
11
Ένα netbook που έχει η μητέρα μου είναι φοβερά εκνευριστικό να το δουλέψεις αφού τα πλήκτρα του μου φαίνονται υπερβολικά μικρά!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Προσοχή γιατί σε κάποια Netbooks έβαζα κάτι άθλια SSD που παγώνουν κάθε τρεις και λίγο και καθιστούν τη χρήση του υπολογιστή εξαιρετικά εκνευριστική (και όταν δεν είναι και δικό σου δεν μπορείς να το πετάξεις από το παράθυρο για να εκτονωθείς....).

Είναι μια χαρά για surfing αλλά κι εγώ το θεωρώ πολύ ακριβό.
Επίσης +1 για το Dell.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.481
Members
38.704
Νεότερο μέλος
jimacid