Απορίες για OTE tv

Reaction score
2
Καλημερα
Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ tv αλλά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Μέσω conn-x ή μέσω δορυφόρου;
Με ένα 2ο πιάτο, αν μεταφέρω το δέκτη και τη κάρτα, θα βλέπω και στο εξοχικό; ή δεν γίνεται;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Μέσω δορυφόρου είναι πιο αξιόπιστο.
Φυσικά και θα δουλεύει παντού ο δέκτης.

Reaction score
2
Απάντηση: Απορίες για OTE tv

Ευχαριστώ πολύ. Τώρα μπαίνω στο χώρο της δορυφορικής tv και είμαι τελείως άσχετος

Reaction score
171

Καλημερα
Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ tv αλλά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Μέσω conn-x ή μέσω δορυφόρου;
Με ένα 2ο πιάτο, αν μεταφέρω το δέκτη και τη κάρτα, θα βλέπω και στο εξοχικό; ή δεν γίνεται;
Το δορυφορικό πακέτο υπερέχει τόσο σε ποιότητα εικόνας όσο και σε αριθμό καναλιών.
Μέσω Conn-x δεν θα έχεις τα HD κανάλια.
Μέσω δορυφόρου έχεις και τα HD και επιπλέον μπορείς να λάβεις εικόνα και από γειτονικούς δορυφόρους όπως Astra, Hotbird με πολλά ελεύθερα κανάλια (και HD) Προϋπόθεση, η κατάλληλη εγκατάσταση για λήψη τριών ή τεσσάρων δορυφόρων.

- Μπορείς να μεταφέρεις τον δέκτη σου όπου θέλεις αρκεί να έχεις κάτοπτρο στραμμένο στις 9 μοίρες ανατολικά.

Reaction score
4.909
Να πούμε πάντως πως μέσω Ίντερνετ (connx tv) έχει και υπηρεσίες video on demand που δεν υπάρχουν στην δορυφορική πλατφόρμα. Κατα τα λοιπά ισχύουν όσα σου απάντησαν ήδη.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
15.548

.....μεσω connx εχεις και το replay tv ......γυρνας πισω εως 48 ωρες βλεποντας αυτο που εχασες στα ελληνικα προγραμματα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.643

.....μεσω connx εχεις και το replay tv ......γυρνας πισω εως 48 ωρες βλεποντας αυτο που εχασες στα ελληνικα προγραμματα.
Αυτά είναι!!! Μην χάσουμε και τις τούρκικες σειρές.

Reaction score
171

Να πούμε πάντως πως μέσω Ίντερνετ (connx tv) έχει και υπηρεσίες video on demand που δεν υπάρχουν στην δορυφορική πλατφόρμα. Κατα τα λοιπά ισχύουν όσα σου απάντησαν ήδη.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για την ίδια υπηρεσία, αλλά το δορυφορικό πακέτο προσφέρει OTE Cinema On Demand

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/ONDemand/satellite

Reaction score
171

Αυτά είναι!!! Μην χάσουμε και τις τούρκικες σειρές.
Ε, ναι. Το δίλημμα είναι ..μεγάλο.
Γκιουζελ χανούμ ή καμιά 10αριά HD κανάλια?
Η μάνα μου θα επέλεγε το πρώτο, εγώ το δεύτερο!
Γούστα είναι αυτά..

Πάντως είναι μια σημαντική δυνατότητα το replay tv. Καλό θα ήταν να υπήρχε και το δορυφορικό πακέτο. Ισως με την ενεργοποίηση του PVR στον δορυφορικό δέκτη να υπάρξει ανάλογη υπηρεσία.

Reaction score
4.909

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για την ίδια υπηρεσία, αλλά το δορυφορικό πακέτο προσφέρει OTE Cinema On Demand

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/ONDemand/satellite
Δεν ειναι η ίδια υπηρεσία, στο ιντερνετικό υπάρχει μόνιμα ενας σημαντικός αριθμός ταινιών που μπορείς να δεις οποτε θελεις

Reaction score
0

Καλησπέρα
ήθελα να ρωτήσω το εξής :

Θα βάλω αυτές τις μέρες ote tv μέσω δορυφόρου.
Μπορώ αν πάρω 2 δέκτες (τους επίσημους εννοώ του οτε) αλλά μια κάρτα να χρησιμοποιώ την κάρτα και στους 2 δέκτες???
Έχω εγκατάσταση και στο δωμάτιο και σκέφτομαι να βάλω ένα δέκτη κι εκεί αλλά με μια κάρτα να λειτουργώ πότε τον έναν και πότε τον άλλον... γίνεται???
ή μήπως η κάρτα είναι παντρεμένη για συγκεκρίμενο δέκτη???

ευχαριστώ!

Reaction score
4.909

Καλησπέρα
ήθελα να ρωτήσω το εξής :

Θα βάλω αυτές τις μέρες ote tv μέσω δορυφόρου.
Μπορώ αν πάρω 2 δέκτες (τους επίσημους εννοώ του οτε) αλλά μια κάρτα να χρησιμοποιώ την κάρτα και στους 2 δέκτες???
Έχω εγκατάσταση και στο δωμάτιο και σκέφτομαι να βάλω ένα δέκτη κι εκεί αλλά με μια κάρτα να λειτουργώ πότε τον έναν και πότε τον άλλον... γίνεται???
ή μήπως η κάρτα είναι παντρεμένη για συγκεκρίμενο δέκτη???

ευχαριστώ!
Δυστυχώς όχι, καθε κάρτα ειναι παντρεμένη με τον δέκτη της και δεν παίζει σε αλλο δεκτη ΟΤΕ

Reaction score
0

Επειδή είμαι φανατικός των ..feeds που κυκλοφορούν στους δορυφόρους και επειδή αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά στο eurobird 9 και όπως καταλαβαίνετε τον 9 θα τον βάλω στο δέκτη του οτε εν προκειμένω στον νεο Kaonmedia HD που δίνουν τώρα.
Ηθελα να ρωτήσω, είναι εύκολος ο τρόπος να περνάω κάθε τόσο τις συχνότητες των feeds (προσωρινά) ή έχω να κάνω με δέκτη τύπου νοβα που όλα είναι απο πριν φτιαγμένα και κλεισμένα και δεν θα μπορώ να βάλω τίποτα???

Μόνο αυτό ρωτάω και με ενδιαφέρει, γιατί το θέμα του 4απλου diseqc δεν με ενδιαφέρει παρόλο που έχω κι αλλους δορυφόρους να βάλω , απ τη στίγμη που έχω μάθει πως ο δέκτης του οτε δεν δέχεται πάνω από 200 κανάλια.

ευχαριστώ

Reaction score
4.909

Μπορεις να περασεις χειροκίνητα συχνότητες αναζήτησης ελεύθερων καναλιών εκτός πλατφόρμας, αλλα δεν ξέρω να σου πω αν αυτό ισχύει και για συχνότητες scpc (single channel per carrier), δηλαδη χαμηλού συνήθως symbol rate, που συχνά δεν υποστηρίζουν οι ιδιοκτησιακοί δέκτες. Σε καθε περίπτωση παντως και ειδικά για feeds ειναι πάντα καλύτερος ενας δέκτης της ελεύθερης αγοράς και ακόμη καλύτερα και όσοι κάνουν blind scan, δηλαδή πλήρη αναζήτηση καναλιών δορυφόρων χωρίς να βασίζονται σε database αλλά...ψάχνοντας τα πάντα, οπότε ..τσιμπάνε και τα feeds.

Reaction score
0

Μπορεις να περασεις χειροκίνητα συχνότητες αναζήτησης ελεύθερων καναλιών εκτός πλατφόρμας, αλλα δεν ξέρω να σου πω αν αυτό ισχύει και για συχνότητες scpc (single channel per carrier), δηλαδη χαμηλού συνήθως symbol rate, που συχνά δεν υποστηρίζουν οι ιδιοκτησιακοί δέκτες. Σε καθε περίπτωση παντως και ειδικά για feeds ειναι πάντα καλύτερος ενας δέκτης της ελεύθερης αγοράς και ακόμη καλύτερα και όσοι κάνουν blind scan, δηλαδή πλήρη αναζήτηση καναλιών δορυφόρων χωρίς να βασίζονται σε database αλλά...ψάχνοντας τα πάντα, οπότε ..τσιμπάνε και τα feeds.
Τότε κάτι τελευταίο :
Απ την εμπειρία σου τι είναι προτιμότερο, απευθείας καλώδιο απο το lnb (χωρις καν diseqc) στον δέκτη οτε ή να πάω μέσω ενός dm800 που έχω και από το loop του dm800 να συνδέσω τον οτε ώστε να έχω και στους 2 δέκτες τον eurobird 9 ???
Υπόψιν ότι στον dm800 έχω ...10αρι (!) diseqc !
Η δική μου εμπειρία είναι απ τον παλιό δέκτη της νοβα που θέλησα τότε να τον συνδέσω με loop απ το dm800 πως ΔΕΝ γινόταν αυτό επειδή ο δέκτης της νοβα στέλνει συνέχεια τάση. Όμως βάζοντας ένα smart priority switch μπόρεσα να έχω ρέυμα πότε στον έναν και πότε στον άλλον μόλις άνοιγα και έκλεινα τους δέκτες.
Κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό τώρα ή τελικά η καλύτερη λύση είναι το απευθείας καλώδιο ????

Reaction score
4.909

Αναγκαστικα ξεχωριστο καλώδιο η αλλιώς διακοπτάκι υψηλής απομόνωσης και ο δεκτης του ΟΤΕ απο την μεριά της απομόνωσης αλλα να τον ανοίγεις και αρκετά συχνά. Οπως όλοι οι ιδιοκτησιακοί δεκτες στελνει συνεχώς ρεύμα στο lnb οπότε και loopthrought να υπάρχει, δεν δουλεύει (εχει ο dm800 lnb out? Ο 8000 που εχω δεν έχει και νομίζα οτι δεν έχει και ο 800)
Κοντολογίς τα ίδια που ισχύουν για Nova, αλλιώς ξεχωριστο καλώδιο απο twin lnb η χωριστο πιατο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik