Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Το δορυφορικό πακέτο υπερέχει τόσο σε ποιότητα εικόνας όσο και σε αριθμό καναλιών.Καλημερα
Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ tv αλλά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Μέσω conn-x ή μέσω δορυφόρου;
Με ένα 2ο πιάτο, αν μεταφέρω το δέκτη και τη κάρτα, θα βλέπω και στο εξοχικό; ή δεν γίνεται;
Αυτά είναι!!! Μην χάσουμε και τις τούρκικες σειρές......μεσω connx εχεις και το replay tv ......γυρνας πισω εως 48 ωρες βλεποντας αυτο που εχασες στα ελληνικα προγραμματα.
Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για την ίδια υπηρεσία, αλλά το δορυφορικό πακέτο προσφέρει OTE Cinema On DemandΝα πούμε πάντως πως μέσω Ίντερνετ (connx tv) έχει και υπηρεσίες video on demand που δεν υπάρχουν στην δορυφορική πλατφόρμα. Κατα τα λοιπά ισχύουν όσα σου απάντησαν ήδη.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ε, ναι. Το δίλημμα είναι ..μεγάλο.Αυτά είναι!!! Μην χάσουμε και τις τούρκικες σειρές.
Δεν ειναι η ίδια υπηρεσία, στο ιντερνετικό υπάρχει μόνιμα ενας σημαντικός αριθμός ταινιών που μπορείς να δεις οποτε θελειςΔεν γνωρίζω αν πρόκειται για την ίδια υπηρεσία, αλλά το δορυφορικό πακέτο προσφέρει OTE Cinema On Demand
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/ONDemand/satellite
Δυστυχώς όχι, καθε κάρτα ειναι παντρεμένη με τον δέκτη της και δεν παίζει σε αλλο δεκτη ΟΤΕΚαλησπέρα
ήθελα να ρωτήσω το εξής :
Θα βάλω αυτές τις μέρες ote tv μέσω δορυφόρου.
Μπορώ αν πάρω 2 δέκτες (τους επίσημους εννοώ του οτε) αλλά μια κάρτα να χρησιμοποιώ την κάρτα και στους 2 δέκτες???
Έχω εγκατάσταση και στο δωμάτιο και σκέφτομαι να βάλω ένα δέκτη κι εκεί αλλά με μια κάρτα να λειτουργώ πότε τον έναν και πότε τον άλλον... γίνεται???
ή μήπως η κάρτα είναι παντρεμένη για συγκεκρίμενο δέκτη???
ευχαριστώ!
Τότε κάτι τελευταίο :Μπορεις να περασεις χειροκίνητα συχνότητες αναζήτησης ελεύθερων καναλιών εκτός πλατφόρμας, αλλα δεν ξέρω να σου πω αν αυτό ισχύει και για συχνότητες scpc (single channel per carrier), δηλαδη χαμηλού συνήθως symbol rate, που συχνά δεν υποστηρίζουν οι ιδιοκτησιακοί δέκτες. Σε καθε περίπτωση παντως και ειδικά για feeds ειναι πάντα καλύτερος ενας δέκτης της ελεύθερης αγοράς και ακόμη καλύτερα και όσοι κάνουν blind scan, δηλαδή πλήρη αναζήτηση καναλιών δορυφόρων χωρίς να βασίζονται σε database αλλά...ψάχνοντας τα πάντα, οπότε ..τσιμπάνε και τα feeds.