Αποριες Αρχαριων

Reaction score
0
Γεια σας παιδια, ειμαι αρχαριος !
Μολις αγορασαμε σπιτι (με τη γυναικα μου), και εψαχνα 32αρα lcd. Τελικα μετανιωσα και λεω "δεν παιρνουμε καλυτερα καμμια 42αρα plasma που βλεπω μερικες με 1700ευρω αντι των 1300 των lcd32?".
Εχω παρει μερικα τευχη του Τ3 και του Tomorrow και ομολογω οτι τωρα που βρηκα το avsite μπερδευτηκα χειροτερα !
Τελικα τα προβληματα στις plasma ειναι συνηθισμενα ?
Μηπως να'παιρνα καλυτερα εναν προβολεα που τους βλεπω τωρα στα περιοδικα με 1000-1400 ευρω ??
'Η να κρατησω την 20αρα crt που εχω και να χρησιμοποοιω την πλασμα για dvd μονο?
Τι να κανω ? Οπως ολοι οι ελληνες και οχι μονο, οταν ειμαι σπιτι την εχω ανοιχτη την τηλεοραση σχεδον συνεχεια. Θα γουσταρα πολυ ομως και ανυπομονω να δω τον "Αρχοντα" (που αγορασα το σετ των dvd) σε 42αρα και με το Samsung HT-P1200 που μου εχει μπει στο ματι. Δεν εχω ορεξη να περιμενω τα επομενα τεχνολογικα νεα και τις εξελιξεις αλλα ουτε εχω ορεξη να πανε χαμενα τα 1700 ευρω μου, δεν ειναι λιγα !

Εχω ξεχωρισει τις LG 42PX3RV και 4RV, τι λενε ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H καλύτερη λύση για ταινίες και ποδόσφαιρο είναι σαφώς ένας προβολέας... μιλάμε για 100''...

Όσον αφορά σε απλή θέαση τηλεόρασης καλή είναι μια πλάσμα... αλλά αν έχεις περισσότερες απαιτήσεις κοίτα lcd με μεγαλύτερη ανάλυση...

Reaction score
0
Πράγματι, η καλύτερη λύση για ταινίες είναι ο προβολέας με οθόνη 100"+ μέγεθος !!! :):):) Ίσως κ καμιά μπάλα, ταινία από νόβα/δορυφορικό πιάτο κτλ. Όχι όμως Παπαδάκη σε αυτό !!! χαχαχαχα :) Πέρα από την πλάκα βέβαια, πιστεύω προβολέα + μια 29"-32" crt ή lcd (αν έχεις τα χρήματα) για τηλεόραση. :)

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe