Αποριες για lg49uf8407

Reaction score
52
Καλημερα σε ολους.
Χτες αντικατεστησα την παλια μου lg42lm615s με την 49uf8407.
Την ειδα απο κοντα,(ειχα παει για αλλη μα δεν υπηρχε)και μου αρεσε αρκετα για τα χρηματα της.
Πρωτη εντυπωση σε τηλεοπτικο σημα,χμ,μετρια δυστυχως..φαινεται θολη να το πω..χωρις πολυ ευκρινεια,
καπως ετσι.
Αυτα σε αμεση συγκριση με την 615s και μονο.Η 615 ηταν διαμαντι στην εικονα της,στα χρωματα,αντιθεση,σε ολα.
Η 8407 μου τα χαλαει πολυ και παραξενευομαι,ειναι ενα πιο καινουργιο και σχετικα πιο ακριβο μοντελο με ολα τα συγχρονα αγαθα πανω και να ειναι κατωτερη? μιας παλιοτερης.
Δευτερο ''προβλημα'' οτι ψαχνοντας στο google βρηκα ελαχιστα στοιχεια για την συγκεκριμενη και αυτο με ανησυχει.
Καπου διαβαζα απο εντυπωσεις χρηστων απο παρομοια μοντελα οτι σε τηλεοπτικα καναλια βαζουν το 4K Upscaler και βελτιωνεται πολυ,πως μπαινει ομως αυτο δεν το βρισκω,ξερει κανεις?
Αν εχει ρυθμισει κανεις καποια περιπου ιδια(θεωρω πχ οτι η 8507 ειναι ιδια)ας μου δωσει πανω-κατω τις βασεις ωστε να κανω μια αρχη..
Κατα τα αλλα σε full hd mkv των 10-15giga ειναι μια χαρα καθως και στα 4κ βιντεακια απο το youtbe.
Η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι ταχυτατη και ο ηχος της παρα πολυ καλος.

Ευχαριστω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.688
Μήπως φαίνεται θολή μόνο επειδή είναι μεγαλύτερη; Αν τις τοποθετήσεις έτσι ώστε να έχουν ίδιο μέγεθος, την μεγαλύτερη μακρύτερα δηλαδή, παραμένει το πρόβλημα;

Reaction score
52
Μήπως φαίνεται θολή μόνο επειδή είναι μεγαλύτερη; Αν τις τοποθετήσεις έτσι ώστε να έχουν ίδιο μέγεθος, την μεγαλύτερη μακρύτερα δηλαδή, παραμένει το πρόβλημα;
Δεν το δοκιμασα,πιθανον να ειναι και αυτο,απλα δεν περιμενα τοση μειωση ποιοτητας με τοση σχετικα μικρη αυξηση μεγεθους οθονης

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.688
40% σχεδόν μεγαλύτερη επιφάνεια είναι μικρή αύξηση;

Reaction score
52
Οντως σαν νουμερο ειναι μεγαλο,στο ματι δεν το περιμενα τοσο,μου φανηκε ψιλομικρη η διαφορα(μαλλον βαθια μεσα μου ηξερα πως επρεπε να παω σε 55'):errwhat:
Το 4K Upscaler ξερεις αν ειναι εχει επιλογη καπου στις ρυθμισεις η' μπαινει αυτοματα?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.688
Αφού βλέπεις σε όλη την οθόνη, λειτουργεί αυτόματα και πάντα. ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas