Αποστολή fax μέσω pc απευθείας με εκτυπωτή-fax samsung clx-3175fn.Γίνεται;

Reaction score
7
Είναι εφικτό να στείλω fax ένα αρχειο word ή pdf πχ κατευθείαν από τον υπολογιστή μου, χωρίς να κάνω την όλη διαδικασία στο fax μου (εκτύπωσε το έγγραφο, βάλτο στην σχισμή, πληκτρολόγησε αριθμό, στείλε fax κλπ);

Έχω τον εκτυπωτή-scanner-fax samsung clx-3175fn. Υπάρχει network-pc/fax utility αλλά δεν βγάζω ακρη. Γίνεται αυτό; Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας πει κάποια γνώμη. Ευχαριστώ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Απάντηση: Αποστολή fax μέσω pc απευθείας με εκτυπωτή-fax samsung clx-3175fn.Γίνεται;

Είχα στείλει κάτι προ καιρού, αλλά δεν θυμάμαι από πού.

Για δοκίμασε εδώ...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Αποστολή fax μέσω pc απευθείας με εκτυπωτή-fax samsung clx-3175fn.Γίνεται;

Στο manual δεν γράφει κάτι;
USB ή ethernet χρησιμοποιείς;
Ανάλογα με το μοντέλο η αποστολή FAX από PC δουλεύει μόνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο σύνδεσης ή και με τους δυο αλλά με διαφορετική διαδικασία.
Συνήθως αν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση υπάρχουν δυο τρόποι:
1. Στέλνεις την εκτύπωση από το πρόγραμμα π.χ. Word στο FAX, θα πρέπει στη λίστα των εκτυπωτών να υπάρχει κάτι σαν π.χ. Samsung FAX.
2. Με ξεχωριστό πρόγραμμα που πρέπει να εγκαταστήσεις και ρυθμίσεις κατάλληλα, μέσα από το πρόγραμμα αυτό μπορείς να στείλεις τα έγγραφα που θέλεις.

Το network-pc/fax utility υποδηλώνει ότι λειτουργεί μέσω ethernet σύνδεσης και όχι μέσω USB.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos