Αποτέλεσμα ή περισσότερο μπέρδεμα ?

Reaction score
3
Εδώ και αρκετό πειραματίζομαι όπως οι περισσότεροι θα διαβάζετε,με καλώδια ηχείων κατ'αρχήν και με ic κατα δεύτερον.
Τα ρεύματα τα έχω αφήσει για μετά,διότι ακόμη και στα καλώδια,υπάρχει μια ιεραρχία.

Οπως γνωρίζετε,τουλάχιστον οι περισσότεροι,απο το σύστημά μου έχουν περάσει και θα συνεχίσουν να περνάνε διάφορα καλώδια,μέχρι τελικής πτώσεως,ή καλύτερα τελικής επιλογής.

Απο την μέχρι σήμερα εμπειρία που έχω αποκτήσει το συμπέρασμα είναι ότι όλα τα καλώδια,αλλάζουν το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Εδώ μπορεί κάποιος να πει,ότι θα υπερισχύσει ο υποκειμενικός παράγοντας,το προσωπικό γούστο.
Αμ δε. :lol:

Απο τους ακροατές που κατα καιρούς κάναμε συν ακρόαση,σχεδόν όλοι,συμφωνούσαμε ως προς το αποτέλεσμα.
Εχουμε με λίγα λόγια καταρίψει τον υποκειμενικό παράγοντα,την "κολοκυθόπιττα".
Το καλό θα είναι πάντα καλό,για όλα τα αυτιά. :wink: :)

Reaction score
2
Χαρα στο κουραγιο σου Γιωργο..... :D

εγω προσωπικα δεν μπορω να το κανω αυτο το πραγμα.....προς το παρων τουλαχιστον.....
προτιμω προς το παρων να χανω ενα 5% στο συστημα μου (ισως καποιο καλωδιο να παιζει καλυτερα απο το valhalla....μαλλον οχι ισως.. σιγουρα υπαρχει καποιο καλυτερο και πιθανοτατα φτηνοτερο που θα παιζει καλυτερα στο ΣΥΣΤΗΜΑ μου...) και να διατηρησω τυ ψυχικη μου υγεια.... :lol:
μετα απο λιγο χανω και τη μπαλα δεν ξερω τι ακουω....για αυτο το λογο ολη αυτη η διαδικασια πρεπει να γινει χωρις βιασυνες.......
τουλχιστον ειναι θετικο οτι εχεις ομοιογενη αποτελεσματα......
περιμενουμε με αγωνια τα συμπερασματα σου...... 8)

Reaction score
298
Υπάρχει ένας τρόπος να "ξέρεις τι ακούς". Κοιτάς το εξώφυλλο του CD :p

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.796
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εδώ και αρκετό πειραματίζομαι όπως οι περισσότεροι θα διαβάζετε,με καλώδια ηχείων κατ'αρχήν και με ic κατα δεύτερον.
Τα ρεύματα τα έχω αφήσει για μετά,διότι ακόμη και στα καλώδια,υπάρχει μια ιεραρχία.

Οπως γνωρίζετε,τουλάχιστον οι περισσότεροι,απο το σύστημά μου έχουν περάσει και θα συνεχίσουν να περνάνε διάφορα καλώδια,μέχρι τελικής πτώσεως,ή καλύτερα τελικής επιλογής.

Απο την μέχρι σήμερα εμπειρία που έχω αποκτήσει το συμπέρασμα είναι ότι όλα τα καλώδια,αλλάζουν το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Εδώ μπορεί κάποιος να πει,ότι θα υπερισχύσει ο υποκειμενικός παράγοντας,το προσωπικό γούστο.
Αμ δε. :lol:

Απο τους ακροατές που κατα καιρούς κάναμε συν ακρόαση,σχεδόν όλοι,συμφωνούσαμε ως προς το αποτέλεσμα.
Εχουμε με λίγα λόγια καταρίψει τον υποκειμενικό παράγοντα,την "κολοκυθόπιττα".
Το καλό θα είναι πάντα καλό,για όλα τα αυτιά. :wink: :)
Γιώργη ποιά είναι η ερώτηση?

Reaction score
298
Είχε γράψει ο Messenger προ καιρού ότι μια μέρα έλαμψε το σύστημά του και ψάχνοντας βρήκε ότι είχαν αλλάξει ασφάλειες στον τοπικό υποσταθμό της εγγλέζικης ΔΕΗ. Μήπως να μετακομίζατε προς Πτολεμαΐδα μεριά που έχει ξεκούραστα ηλεκτρόνια? :p

Reaction score
14
Μπα...
Είναι τέτοια η ρύπανση που θα βλάψει...τις αναρτήσεις των ηχείων! 8)

Reaction score
3
...Γιώργη ποιά είναι η ερώτηση?...

Δεν κάνω ερώτηση σε σας,αλλά περισσότερο αναρωτιέμαι και σκέφτομαι αυτούς που έδωσαν κάποια καλά χρήματα για μηχανήματα και άφησαν τα καλώδια στην τύχη τους.
Αν και το γνώριζα αρκετό καιρό,τώρα είμαι βέβαιος πλέον,ότι ένα καλώδιο μπορεί να σου "θάψει" το σύστημα,ή να πεις χαλάλι στον κόπο και στα χρήματα που ξόδεψα. :)

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.796
Γιώργη ομόφωνα στο πρώτο μέρος δεν μας ικανοποίησε κάποιο καλώδιο και στο β' μέρος τουλάχιστον 4 μας ικανοποίησαν αρκετά ως πολύ, ομόφωνα πάλι για αυτό δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου.
Σαφώς όλα είναι υπό αίρεση και υπό έλεγχο και τα καλώδια παίζουν το ρόλο τους μέχρι κάποιου σημείου βέβαια.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.796
Γιώργη,το ψάξιμο δεν τελειώνει ποτέ.

Είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη... :wink: :| :|
έχει στάσεις όμως !

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.796
Γ. ΚΟΨ. said:
Γιώργη,το ψάξιμο δεν τελειώνει ποτέ.

Είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη... :wink: :| :|
έχει στάσεις όμως !
Συμφωνώ. :)
και που στάθηκες τώρα?

πιες και κανά νερό!

Reaction score
3
g.kar said:
MAC , πες μας για το νέο XLO το ακριβό .  Το δοκίμασες ?

Φυσικά.μπήκε στο σύστημα και παίζει,"άλλα πράγματα" και σαν σετ με τα ic,τα δικά του,είναι το κάτι άλλο.

Μήπως χρειάζετε πιστοποίηση ??!!!! :lol:

Reaction score
3
g.kar said:
Για λέγε λεπτομέριες ?

καλύτερο από το Analysis ?
Το XLO έχει καλύτερα ελεγχόμενο χαμηλό και μια στερεοφωνική εικόνα τρισδιάστατη.
Υπόψιν ότι αυτό το αποτελέσμα τα δίνει μαζί με τα δικά του ic.
Με ότι άλλα το δοκίμασα,τα πράγματα χειροτέρευαν. :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members