Αποψεις: Nokia N900 vs HTC HD2 vs iPhone 3GS

Reaction score
34
Απάντηση: Αποψεις: Nokia N900 vs HTC HD2 vs iPhone 3GS

τα htc hd2 και nokia 900 δεν πρεπει να εχουν εΡΘει ακομα στην ψωροκωσταινα. Αν μετραει λοιπον μια εκ πρωτης οψεως εκτιμηση μουα ρεσει πΡοσωπικα το HTC HD2. Μου αρεσει το touch HD και φανταζομαι οτι το 2 θα ειναι ακομα καλυτερο και γρηγοροτερο απο τον προκατοχο.

Με κατεστρεψες τωρα γιατι μαλλον θα περιμενω να ερθει το hd 2 πανω που ειχα πεισει το οικονομικο επιτελειο να παρω το HD1. ΓΜΤ!!!!!

Reaction score
26.519

να σου δωσω το δικο μου hd1 να παρω το 2?:135:

Reaction score
51

τα htc hd2 και nokia 900 δεν πρεπει να εχουν εΡΘει ακομα στην ψωροκωσταινα.
Δεν έχουν έρθει ακόμα αλλά θα τα δούμε live πριν τα Χριστούγεννα.....
Και λογικά το HD2 θα είναι περίπου 100€ ακριβότερο από το Ν900.

Αν μετραει λοιπον μια εκ πρωτης οψεως εκτιμηση μουα ρεσει πΡοσωπικα το HTC HD2. Μου αρεσει το touch HD και φανταζομαι οτι το 2 θα ειναι ακομα καλυτερο και γρηγοροτερο απο τον προκατοχο.
Για μένα περισσότερο μετράει το Ν900.
Μέσα από την σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών + το maemo + είμαι Nokiάκιας.......
Ανεξάρτητα των συγκρίσεων, οπτικά (μιλάω καθαρά σε θέμα γούστου) μου αρέσει το Ν900.....

Με κατεστρεψες τωρα γιατι μαλλον θα περιμενω να ερθει το hd 2 πανω που ειχα πεισει το οικονομικο επιτελειο να παρω το HD1. ΓΜΤ!!!!!
Εγώ έχω καταστραφεί αρκετά πιο νωρίς.....
Και έχω και μια επιδότηση που περιμένει «κάβα», οπότε στις διακοπές θα έχω νέο μπλιμπλίκι να παίζω (για να αντέξω την αναμονή του....Yamautchi) :143:

Reaction score
51

Γιάννη καλημέρα...έλα να σε μπριζώσω λίγο...:p
http://www.pocketables.net/2009/10/nokia-n920-possibly-already-in-the-works.html

Βρε Αglήτη Νικολάκη, να περιμένω ένα χρόνο για αυτό? :141:
Ναι, εντυπωσιακότατο. Multitouch, 4"+, καθόλου κρυφό πληκτρολόγιο......Ωραίο.....
Και αν δεν βγει ποτέ? :121:

Reaction score
472

όχι μαρή..ποιος σου είπε να περιμένεις..?? απλά για να σου δώσω μια ιδέα για το μέλλον...χτύπα τώρα το 900 και το έχεις στα υπόψιν...;)

Reaction score
0

Το Iphone ειναι ενα γνωστο πολυ καλο τηλεφωνο...Τουλαχιστον αν δεν ανατιναχτει....:107::107::107:
Το HD2 περα απο τον πολυ δυνατο επεξεργαστη του 1Ghz και την πολυ καλη τεραστια οθονη του εχει δυο μειον...Το λειτουργικο αν σε πειραζουνε τα windows και το μεγεθος....Το παρακανανε...

Το Nokia δεν το ξερω και δεν το σχολιαζω αν και δεν νομιζω πως θα εχει ελπιδες αναμεσα στα αλλα....Μεγαλο μειον για το iphone η μη υπαρξη flash για το νετ

Reaction score
14

Εσύ δεν μπορείς να πάρεις οτιδήποτε άλλο εκτός από ΝΟΚΙΑ

Reaction score
0

ψηφιζω iphone, απλα το εχω αγαπησει :107:

(αν καταφερει ποτε καποια εταιρεία να φτιαξει τηλεφωνο με την ιδια ανταποκριση στο δαχτυλο, το ξανασυζηταμε)

Reaction score
0

Το Ν900 μου αρέσει γιατί έχει τα πάντα.. από καινούργιο λειτουργικό Linux μέχρι πλήρες πληκτρολόγιο.. και το μόνο που δεν έχει είναι υπέρυθρες..
Το Iphone έχει χαμηλή ανάλυση χωρίς φλάς και δεν έχει 2η κάμερα..
To HTC έχει καταπληκτική οθόνη αλλά έχει κάτι που με ξενερώνει αφάνταστα.. Windows.

Ψηφίζω Νοκια..

Reaction score
248

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν την συσκευή, διαβάστε μια δοκιμή σε Ελληνικό forum με πολλές φωτογραφίες που βοηθούν να έχετε μια πρώτη ξεκάθαρη εικόνα των menu και δυνατοτήτων

:107:
To θέλω και εγώ να αντικαταστήσω το Ν82! ... η μήπως να περιμένουμε το επόμενο μοντέλο? Δεν αναφέρει στην παρουσίαση αν θα υποστηρίζει το maemo 6 και μελλοντικές αναβαθμίσεις :111:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707