Απο καυσιμα πως πατε ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Βγηκα το πρωι ,για αλλο λογο και στα βενζιναδικα γινοταν της τρελλης!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εμείς γεμίσαμε σήμερα ό,τι κυκλοφορεί, γιατί οι δεξαμενές των πρατηρίων στην περιοχή φαίνεται ότι αρχίζουν να αδειάζουν...

Πιθανολογώ πάντως ότι πολλά πρατήρια κρατάνε σε τέτοιες περιπτώσεις ένα μικρό απόθεμα για τους τακτικούς τους πελάτες, οπότε αν πάει κανείς εκεί που είναι πελάτης έχει αρκετές ελπίδες να εξασφαλιστεί με ένα ρεζερβουάρ.

Reaction score
62
Εμένα ουδόλως με νοιάζει. Ας το ξαναπάρω σε 1 χρόνο το αμάξι....

VG

Reaction score
0
Καυσιμα στην Αττικη τελος απο σημερα το πρωι,και πιθανως αυριο δεν θα εχει μεινει τιποτα.
Ο λογος ειναι περισσοτερο ο πανικος και το να "παμε να φουλαρουμε" διαφορετικα θα αντεχαν τα αποθεματα για καμια εβδομαδα ακομα.

Reaction score
460
έχω ψιλοξεμείνει από χτες...!! έψαχνα σήμερα εις μάτην...!!
βενζίνη γιοκ...!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!!!!!!

Reaction score
14
εμένα μου λεει 320 χιλιόμετρα ακόμα... αλλά τόσα που καίει δεν ξέρω πόσο με βγάζει???

Reaction score
1.213
Συγνωμη..πολεμος θα γινει ? Γιατι το φουλαρετε ολοι ? :136:

Για πεστε..για πεστε..γιατι στην παραλια που ειμουνα δεν πηρα μυρωδια..ασε που κανεις δεν ηταν αγχωμενος..:204::204:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Συγνωμη..πολεμος θα γινει ? Γιατι το φουλαρετε ολοι ? :136:

Για πεστε..για πεστε..γιατι στην παραλια που ειμουνα δεν πηρα μυρωδια..ασε που κανεις δεν ηταν αγχωμενος..:204::204:
Τι σε νοιάζει εσένα, σε 17 χρόνια που θα πάρεις δίπλωμα θα έχει λήξει η απεργία των βυτιοφόρων... :136:

Reaction score
5
Ένα βήμα πριν τις κονσέρβες ΝΟΥΝΟΥ είμαστε...:114:
Πλάκα πλάκα, κάτι τέτοιες περίοδοι με εκνευρίζουν αφάνταστα. Γιατί δείχνουν το πόσο εξαρτώμαστε από την όλη αλυσίδα του πετρελαίου. Και πόσο κάποιοι ή κάποιες ομάδες επιδεικνύουν 'την δύναμή τους' με το να ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους πολίτες.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απο καυσιμα πως πατε ?

:204::204::204:

Μα το παρανομο ειναι πιο γλυκο ετσι δεν λενε ?? Ισχυει και για την οδηγηση θαρω...:138:

Και οταν σου ερχεται η κληση της καμερας γιατην ''γλυκια οδηγιση'' τοτε ποσα φραπεδακια γκυκα χτυπας να σου περασει η ''γλυκα''?:137:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απο καυσιμα πως πατε ?

Και οταν σου ερχεται η κληση της καμερας γιατην ''γλυκια οδηγιση'' τοτε ποσα φραπεδακια γκυκα χτυπας να σου περασει η ''γλυκα''?:137:

Αν σε σταματησουν σε σταματησανε...αλλα καποια πραγματα αξιζουν τον κοπο ,ετσι δεν ειναι ?

:137: :137: :137:

Υ.Γ Ενταξει , το παραδεχομαι ειμαι νομιμος !! Οι σχεσεις μου ειναι παρανομες ..:204:

Attachments

Reaction score
1
Τα βενζινάδικα των εταιρειών καυσίμων με ιδιόκτητα βυτιοφόρα (π.χ. Jetoil) δεν θα έχουν πρόβλημα, απ' ότι τουλάχιστον λέει ο βενζινάς στην γειτονιά μου !

Reaction score
3
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Ορθό, όμοια και η BP και κάποιοι ακόμα, το πρόβλημα θα υπάρξει εάν οι "αγωνιστές" αποφασίσουν να μπλοκάρουν την πρόσβαση στα διυλιστήρια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Ειδα σημερα σε ΒP να εχουν ταμπελα ''ΜΟΝΟ SUPER'' με τιμη 1,406 ευρω το λιτρο!!
Θα χει πεσει ''βαπτιση''...

Reaction score
2
Παιδια, ο κοσμος ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!

Πριν καμια ωρα στην Καβαλας, απο Αθηνα, και λιγο πριν απο τα ΚΤΕΛ, ουρα ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΛΩΡΙΔΕΣ, για 500 μετρα σημειωτον. Κανα τρακαρισμα θα γινε, λεμε. Οχι, καποια στιγμη η ουρα περιοριζοταν στις 2, και μετα στη μια λωριδα, για το... βενζιναδικο! Δεν ειμαστε καλα! Ημουν με ενα φιλο ο οποιος δεν ειχε παρει πρεφα και μου κανει "τι γινεται ρε συ, τσαμπα βενζινη μοιραζουν?" :142:

Reaction score
1
Πετρούπολη-Ιλιον-Αγίους Αναργύρους κατά τις 11 το πρωί εβρισκες σε αρκετά πρατήρια.

Reaction score
1.213
Γελασα τρελα με την ουρα των 500 μετρων ισως στο μοναδικο ανοιχτο βενζιναδικο σημερα.

Εγω παντως εχω γεματα για καθε ενδεχομενο παντα δυο μεγαλα μπετονια βενζινη στην αποθηκη..οχι θα κατσω να σκασω...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Re: Απο καυσιμα πως πατε ?

Εγω παντως εχω γεματα για καθε ενδεχομενο παντα δυο μεγαλα μπετονια βενζινη στην αποθηκη..οχι θα κατσω να σκασω...
Συνδρομο κατοχης?:142:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962