Απο 19-> 22"-23 TFT-TV. Υπολογιση και TV μαζι.Την γνωμη σας.

Reaction score
0
Παιδες το πισι μου δεν ειναι καινουριο

του 2004 κομματια προσανατολισμενα σε extreme overclocking και κατα συνεπεια ειμαι με ενα 3.4 ghz prescott 1gb μνημη ο σι ζεντ, abit ic7 max 3 kai karta grafikwn prosfata poz allaxa X1950 Pro 512mb

Οθονη εχω μια Samsung 191T που την ειχα ακριβοπληρωσει τοτε...και πινω νερο στο ονομα της. Ουτε καμμενο πιξελ και αψογη για τοτε...

Επειδη ο αδερφος μου ειναι με crt oΘονη η οποια τα ψιλοεφαγε...λεω να του δωσω την σαμσουνγκ μου και να παρω μια 22αρα η 23αρα αποτι βλεπω....γιατι αποτι διαβασα οι 19αρες που ειναι wide πλεον δειχνουν κοντες αποτι διαβασα...

Ειδα οτι βγαινουν οθονες πισι μαζι με τηλεοραση και αναρωτιεμαι αν ειναι αξιοπιστο κατι τετοιο και αν θα επρεπε να προχωρησω στην αγορα αυτων.

Αρα λεω να ξαναπαρω Samsung...τι λετε?

Δεν εχω ιδεα απο TFT....DVI-D καλωδιο εχω στην τωρινη και σκεφτομαι για αυτες τις 2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168015

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156566
Τι λετε ρε παιδες?

να παρω 22αρα? κανα παιχνιδακι παιζω σπανια βεββαια και πιο πολυ σερφαρω.....φοβαμαι οτι θα γονατισει το πισι με τετοια αναλυση...μαλλον η καρτα γραφικων...και ποσο μαλλον με την 23αρα...απο την αλλη 1280χ1024 δουλεω την τωρινη μου 19αρα...

Να παρω παλι σαμσουνγκ? και ποια απο αυτες τις δυο?

Η 22αρα στην αναλυση που τρεχει δεν ειναι full HD...ενω η 23αρα ειναι

γιαυτο μου μπαινουν ιδεες για την 23αρα...αν και θεωρω οτι ισως να ειναι λιγο υπερβολικες σαν μεγεθος για οθονη πισι κυριως...

Σκεφτομαι μαλιστα να παρω και μια ακομη δωρο στην μανα μου σαν κανονικη τηλεοραση βασικα....

Dεν γνωριζω πολλα πανω σε οθονες κτλπ...γιαυτο και ζητω μια γνωμη ωστε αν κανουν γιαυτο που της θελω...η μια δηλαδη για πισι 99% και μια στο τοσο να κοτσαρω το PS3 και να παιζω η και λιγο τηλεοραση, ενω η δευτερη για την μανα μου και ΜΟΝΟ τηλεοραση...

ευχαριστω....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός