Απο 5.1 σε 7.1

Reaction score
56
Εδω και χρονια παρακολουθω τις ταινιες σε συστημα 5.1
Εχω αρχισει και ψηνομαι για επεκταση 7.1
Εαν για back surround βαλω ενα ηχειο ειμαι χωρις εξοδα, αν βαλω δυο μπαινω σε μικρο εξοδα.
Η ουσια ειναι Αξιζει τον κοπο?
Και οταν λεμε κοπο ενοουμε ακουστικα σε σχεση με τη μουρμουρα (καταλαβαινετε) και ισως και το περαιτερω εξοδο.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Οι ταινίες σε 7.1 είναι ελάχιστες και η επένδυση δεν αξίζει μόνο γι' αυτές.
Αν όμως λόγω μη κανονικού χώρου ή επειδή έτσι σας αρέσει θέλετε να ακούτε τα πάντα σε 7.1, τότε μάλλον αξίζει αλλά χρειάζονται δύο SB.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Καλυτερα να μπεις σε αυτο το μικρο εξοδο, γιατι η διαφορα ειναι μεγαλη ακομα και με 5.1 ταινια,αλλα κατοπιν χερι-καλιμπρε'ι'τορ.Λεω αυτο που ελαβα..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
2014 ..σημερον
.ναταν 2003 να λεγα ακομα ψαχνομαστε για 7καναλες καταστασεις
1 υπαρχουν τροποι εξαγωγης πληροφοριας από τα πλαινα στα πισω καναλια με αξιολογοτατο τροπο.....από το dplIIx - dts neo s και εδώ (2004 ) +
τα κλασικα thx srx και thx ultra 2 cinema ......οποτε το θεμα δισκακια παει για μπανιο
2 αν περιμενουμε από αμερικανικα δισκακια πληροφορια να αξιοποιήσουμε τα πισω ηχεια μας θα εχουν βγαλει πρωτα κερατα τα ηχεια μας και μετα θα δουμε χαρα.
Οι κινεζιες από dvd εδιναν ρεστα ..........οσοι εχετε ακουσει κινεζιες στο χωρο μου
ακουτε τα μπακ συχνα πυκνα να κανουν την πληροφορια μπαλακι του πιγκ πογκ μεταξυ τους.
Την στιγμη οι αμερικανοι εμειναν σε κανα αερακι και κανα κουφιο μπιστολιδι.
Δυστυχως το ποσοστο πληροφοριας στα πισω καναλια είναι τα ελαχιστα %
αλλα αν τα ηχεια μας απεχουν τοσο οσο ,
να παιξουν και αυτά μπαλιτσα αξιζει να γυρναμε κεφαλι χαμογελοντας ..........

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos