Απόδειξη Ενοχής - Fracture (2007)

Reaction score
59
Απόδειξη Ενοχής - Fracture (2007)

Σκότωσα Τη Γυναίκα Μου. Απόδειξε Το.

Όταν ο ιδιοφυής και αδίστακτος Τεντ Κρόφορντ ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του τον απατά, σχεδιάζει τον τέλειο φόνο.

Την πυροβολεί εν ψυχρώ, και με χαρακτηριστική ηρεμία περιμένει την αστυνομία να τον συλλάβει. Με το όπλο αλλά και μια υπογεγραμμένη από τον ίδιο ομολογία, ο βοηθός εισαγγελέα Γουίλι Μπίτσαμ πιστεύει ότι η καταδίκη θα είναι σίγουρη.

Μέχρι που οι κατηγορίες αρχίζουν να καταρρέουν. Σε μια σκληρή μάχη μυαλού και στρατηγικής, ο Μπίτσαμ προσπαθεί να μπει στο μυαλό τού δολοφόνου και να καταλάβει πως είναι δυνατόν, ο Κρόφορντ να γλυτώνει με μια τόσο προφανή δολοφονία.

Kυκλοφορει 17/12/2007 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
6
Απάντηση: Απόδειξη Ενοχής - Fracture (2007)

Μετρια ταινιούλα με το Αντονι Χοπκινς να φλερτάρει στο στυλ παιξίματος με τον ρολο που τον έκανε διάσημο ( βλεπε Χανιμπαλ)
Το ενδιαφέρον που υπάρχει καπου στο μεσα της ταινίας ξεφουσκώνει με την προχειρότητα του φιναλε.

Reaction score
17.427
Σκότωσα Τη Γυναίκα Μου. Απόδειξε Το!

Ιδιοφυής και αδίστακτος kai υπολογιστικος,αναισθητος,ψυχρος....ψυχικα ανισορροπος....ο Τεντ με καθηλωσε!
Ο Απολυτος ελεγχος της καταστασης εκ μερους του,η ηρεμια και η γαληνη που αντανακλα το προσωπο του.... προκαλει τον θεατη.

Εμ-παιζει και το απολαμβανει!Αναρωτιομουν εαν την σκοτωσε για να την τιμωρησει η για να κερδισει το στοιχημα που εβαλε -εικαζω-με τον εαυτο του....

Θα συμφωνησω με τον Ανδρεα στο...

καπου στο μεσα της ταινίας ξεφουσκώνει
....και προς το τελος εχασα την μπαλα και ρωτουσα διαρκως την παρεα μου...."Τελειωσε επιτελους?" :-?

"Ας βαλει καποιος ενα τελος σ αυτο το θλιβερο παιχνιδι...!!!!!":crazy_3:

Επειδη την ειδα σε θερινο το καλοκαιρι,αποκαμωμενη,διψασμενη και πεινασμενη......;-) ,δεν την κατανοησα επαρκως.....,"δεν το πιασα το κολπο του"......Πρεπει να την ξαναδω να την εμπεδωσω...:rolleyes:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis