Απόψεις για τον νέο Υμνο της ΑΕΚ

Reaction score
23
Το τραγούδι ήδη έχει διχάσει τους οπαδούς όχο μόνο της ΑΕΚ αλλά και όλους τους υπολοιοπους φιλάθλους .

Ποιά είναι η γνώμη σας ? Το ακούσατε ? Σας Αρεσε ? Αν ναι γιατι ? Αν όχι γιατί ?

Η προσωπική μου γνώμη πάντως είναι πολύ θετική , μου αρέσει είναι ευκολομνημόνευτο , και περιμένω την στιγμή που θα το ακούσω από τους οπαδούς της ΑΕκ στο γήπεδο για να ...ανατριχιάσω!

Reaction score
5
Βασικά το έχω σκυλοβαρεθεί, το παίζει ένας στη δουλειά συνέχεια και το έχει βάλει και στο κινητό του. Εκνευριστικό...και τώρα που λέμε για ringtones...ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει στην Ελλάδα το σοκ του 'ΠΩΠΩ, έχω και κινητό, και παίζει και μουσική!!! Ας βάλω το πιο εκνευριστικό ringtone που μπορώ!!!'
Πολύ υπανάπτυκτα πράγματα....

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν τον εχω ακούσει. Εαν τύχει,θα τον ακούσω. Εαν δεν τύχει,θα ζήσω και χωρίς αυτόν.

Reaction score
5
Σήμερα στο ΟΑΚΑ όταν επαιξε ο νέος ύμνος από τα μεγάφωνα οι "οπαδοί" της ΑΕΚ τραγουδούσαν τον παλιό...
Δεν νομίζω ότι αυτοί είναι οπαδοί, είναι μάλλον το καρκίνωμα της ΑΕΚ...όπως και κάθε ομάδας άλλωστε...
Αλλά έχουν πλάκα όταν βγαίνουν στην TV, π.χ. αυτή η εκπομπή της θύρας 7 έχει πολύ πλάκα :)

Reaction score
0
Ως ΑΕΚτζης και γω θα ήθελα να γραψω τη γνώμη μου για το θεμα και με αφορμή αυτό να επεκταθώ λίγο παραπέρα.
Ποτε δεν θεώρησα οτι επιβάλεται μια ομαδα να έχει ύμνο.
Δεν μου ειναι απαραιτητο. Αν υπάρχει στην εξεδρα τόση ευρηματικότητα όση στο γηπεδο της ΑΕΚ καμια ομάδα δεν θα χρειαζόταν υμνο.
Η αλήθεια είναι οτι ο παλιος ο ύμνος μου την έδινε στα νευρα. Καλύτερα να μην ξανακουστεί ποτέ. Δεν με συγκινει ουτε η μελωδία ούτε οι στίχοι.
Ο καινούργιος ύμνος είναι μια χαρά. Τιποτα παραπανω. Δεν θα τρελαθούμε κι όλας.

Το θέμα είναι πως κανουν έτσι κάποιοι οι οποίοι το παιζουν ρομαντικοί. Τραγουδούσαν λεει τον παλιο τον ύμνο όταν παιζόταν από τα μεγαφωνα ο παλιος.
Νομίζω οτι δεν πανε καλα.
Ρε παιδια καθε φορά που ακουω αυτό το πράγμα νομίζω οτι ξεκινάει αυτή η Ελληνική ταινία με τον Ξανθόπουλο να χαιρεταει τη μαυροφορεμενη μανα του και να πηγαίνει να βρεί τον πατέρα του στα βαθη της Ανατολης.
(σημειώνεται οτι η μάνα του πλένει σκάλες απο το πρωι μέχρι το βράδυ ενώ έχει χασει γονεις και αδέλφια, ειναι αρρωστα τα 12 από τα 15 παιδιά της, ζει σε ενα ετοιμοροπο σπιτι χωρις θερμανση, νερό και ρευμα, το οποίο συνεχώς στάζει απο το τσουναμι που χτυπάει αλύπητα και απανειλημένα τη γειτονιά στην οποία κατοικούν ολα τα ορφανα της χώρας για τα οποία αυτη θα ετοιμασει ένα πιάτο φαϊ, ενώ χρωστάει και 5 νοικια στον ιδιοκτήτη της παράγκας ο οποίος την ειδοποιεί οτι μεσα σε ένα μηνα θα το κατεδαφισουν το ρημαδι και πρεπει να΄φύγει και να μείνει στους 5 δρομους)

Μια καρμοιριά, μια ανέχεια, μια πίκρα και ο πρωταγωνιστης, πριν φύγει για το μεγαλο ταξιδι, να παει να τα πινει στα μπουζούκια για να ακουσει το Στελιο τον Καζαντζιδη και να του ανοιξει η ψυχή....
Ελεος.
Δεν είναι δυνατον να αρέσει αυτο το πράγμα, δεν αξιζει σην ΑΕΚ.

Γιατί όμως διαμαρτύρονται και φωναζουν ολοι αυτοι? Δεν βρίσκω αλλο λόγο απο το ότι είναι στενοκέφαλοι.
Θελουν γήπεδο 27000 θεσεων στη Νεα Φιλαδέλφεια.
Τους αρέσει να ειναι εκει το γηπεδο και ας ειναι και μικρό (σαν το σπίτι της μανας), κι ας στάζει, κι ας κάνει κουμαντο ο ιδιοκτήτης - δήμαρχος (που παλια δεν ήθελε γηπεδο εκεί ενώ τωρα που άλλαξε η πολιτική κατασταση το θέλει αλλα όπως τον βολεύει εκείνον). Και τωρα που θέλει ο δήμαρχος να παει ολοκληρη ΕΑΚ και να του γλύφει τον πωπο για να γινει στο τελος ο ίδιος ευεργετης.
Τους αρέσει να τον παρακαλάνε και να κλαίνε (για να πλυθεί με τα δάκρυα (της μανας) η σκαλα του δημαρχείου).

Δεν πρεπει λεει να παει το γήπεδο αλλού για να μην γινουν τα παιδάκια της Νεας Φιλαδέλφεια οπαδοί άλων ομάδων. Μέχρι εκεί παει το μυαλό τους.
Αν φτιαχτεί ενα γήπεδο 45.000 - 50000 θέσεων ιδιόκτητο, με θέσεις σταθμευσης, με εταιρείες που θα στησουν τα μαγαζιά τους, με ευκολη πρόσβαση από όλη την Ελλάδα, αυτό δεν θα είναι καλό.
Σε όλα αυτά, δεν μπορείς να εξηγήσεις, να απαντήσεις, να αποδείξεις.
Απλα επειδη τους κατανοείς ολους, ελπίζεις καααποια στιγμη στο μέλλον να καταλάβουν.
Ολα λοιπόν ξεκινουν από το στενο κεφάλι.
Και θέλουν γήπεδο στη Ν.Φ.
Θέλουν εισητήρια χωρίς PIN
Θέλουν τον παλιο τον ύμνο.
Θέλουν ένα (όχι δυο, όχι πολλά) πρωτάθλημα ΤΩΡΑ
Θέλουν, θέλουν, θέλουν.

Εχουν κακομάθει τοσα χρόνια από τις διοικήσεις που τους χάιδευαν τα αυτια.
Πέρυσι που η κατασταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και η ανάληψη της διοικησης από τον Ντεμη, δεν τους έβαλε μυαλό. Εξακολουθούν να θέλουν οτι ηθελαν επι Ζαφειρόπουλου, επι Γιδόπουλου, επί Τροχανα και Ψωμιάδη.

Αφού το είδαν. Δε δουλεύει έτσι το πράγμα.
Ας αφήσουν ΕΝΑΝ ανθρωπο (που βρέθηκε από το πουθενα) να προσπαθήσει να κάνει μεγάλη παντού αυτή την ομάδα.
Ας το βουλώσουν για 4 χρονια ακόμα (δεν χρειάζεται αυτή η γκρίνια που περιέγραψα πριν) και μετα, αν δε δουλέψει, ας γυρίσουν στις παλιες καταστάσεις, στην ανέχεια και τη μιζέρια που οναμάζουν ρομαντισμο.

Reaction score
23
Ως ΑΕΚτζης συμφωνώ απόλυτα με τον healler.

H συζήτηση για τον Υμνο της ΑΕΚ μπορεί να συνεχιστεί εδώ.
Για τα υπόλοιπα αν θέλει κάποιος να πει κάτι ας ανοιξει ένα θέμα στην "Δίχως Ορια" κατηγορία

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Το τραγούδι είναι καταπληκτικό, ότι πρέπει για να το τραγουδάει ο κόσμος στο γήπεδο. Ακόμα καλύτερο είναι και το βιντεοκλίπ αν το είδατε. :)

Reaction score
2
Το έχει κανείς να το στείλει με μήνυμα?
Δεν το έχω ακούσει ακόμα, παρ'όλο το σάλο που έχει ξεσπάσει.
Πάντως αν σκεφθεί κανείς ότι ανθρωποι δεν τον έχουν ακούσει, αλλά έχουν πάρει χαμπάρι το ντόρο που έχει δημιουργηθεί, είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Reaction score
7
Ωραίο τραγούδι αλλά για ύμνος ομάδας νομίζω δεν κάνει...

Βέβαια το προηγούμενο... πάσχει από στίχους...
Οντως σαν τραγουδι ειναι, αν δεν ακουσεις το ΑΕΚ....
Παντως ουτε το παλιο ξερω....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll