- Reaction score
- 62
Απάντηση: Re: Από μπινελίκια in game πως πάτε παλικάρια μου?
Α εσύ είσαι brutal gamer!!! :142::142::142:Ψήφισα το πρώτο αλλά μόνο και μόνο γιατί δεν έχει χειρότερο. και εξηγούμαι. Παλιότερα μπινελίκωνα επειδή κάποιο βρωμόσκυλο με σκότωνε. Αυτό ήταν μέχρι να βάλω Forthnet....
Η οποία Forth στην Κρήτη απλά ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Τα disconnect είναι κάθε τρίλεπτο και διάφορα όμορφα (lag και τα ρέστα). Ειδικά σε παιχνίδια όπως το WoW που το ξύλο παραφυλάει σε κάθε γωνιά, θέλεις να μπορείς να είσαι σε θέση να ξεκατινιάσεις οποιονδήποτε μινάρα σου την πεί. Και εδώ μπαίνει ο παράγων Forthnet. Τώρα πια εκτός και αν είμαι τελείως ψόφιος, ρίχνω online καντήλι το οποίο φτάνει στα όρια του Gore. Κατάρες,συγγενείς, αρρώστιες, σαδομαζοχιστικά και διάφορα όμορφα. Υπάρχουν εκλεκτά μέλη του site τα οποίο με έχουν ακούσει σε online κρεσέντο και πραγματικά φοβήθηκαν...
Και δεν είναι μόνο το καντήλι...Είναι όλο το πακέτο...Οι φορές που είμαι στα όρια να πιάσω την οθόνη και την διαολοστείλω ή να πιάσω το keyboard και να αρχίσω να κυνηγάω υπαλλήλους της Forth τυς τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Παλιότερα είχα σπάσει (για την ακρίβεια είχα τσακίσει) πληκτρολόγια από τα νεύρα μου και το τωρινό επειδή είναι ακριβούλι το σκέφτομαι και συγκρατούμαι...αλλά κανα 2 ποτήρια και πιάτα έχουν φύγει στον τοίχο με πολλά χιλιόμετρα....