Από πού...ψωνίζουμε;

Reaction score
1.738
Για να ακουσεις dsd πρεπει να το υποστηριζει ο ντακ σου. Αν θελεις πες μου το σεταπ σου να σου πω.
Καλημέρα,

το DAC μου είναι το Cambridge Audio 851N, ενημερωμένο με το τελευταίο firmware.

Αλλά και σε Windows 10 Pro, τι κατεβάζω για να τ'ακούσω; Foobar 2000 με επιπλέον encoders;

sps

Reaction score
563
Καλημέρα,
Θα ήθελα να προσθέσω μια πηγή για 24bit και όχι μόνο που βρήκα κάποια SACD της Patricia Barber που μου έλειπαν.
Κατά καιρούς όταν δεν μπορώ να βρω φυσικό το έχω βρει εκεί

https://allflac.com

Όσο για τα αρχεία DSF αν είναι αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω παίζουν τουλάχιστον με Audirvana
Εγώ συνήθως τα προτιμώ σε ISO (είναι ο τρόπος που έχω τα μη φυσικά) άλλα και τα DSF το Trax μπορεί να τα μετατρέψει σε Flac.

Σπύρος

Reaction score
571
Καλημέρα,

το DAC μου είναι το Cambridge Audio 851N, ενημερωμένο με το τελευταίο firmware.

Αλλά και σε Windows 10 Pro, τι κατεβάζω για να τ'ακούσω; Foobar 2000 με επιπλέον encoders;
Καλημέρα, καλά τα λες.
Θα συνδέσεις το Cambridge Audio με το PC με USB, θα βάλεις το foobar με το DSDIFF decoder και είσαι έτοιμος. Μόνο να προσέξεις να αλλάξεις το USB σε Class 2 mode.
Λεπτομέρειες θα βρεις εδώ: https://techsupport.cambridgeaudio....ng-USB-Audio-From-My-PC-Mac-At-24-Bit-192kHz-.
Τέλος, όπως γράφει και εδώ: https://techsupport.cambridgeaudio.com/hc/en-us/articles/202834442-Does-the-851N-support-DSD- "After the latest firmware update (6th July 2015), the 851N supports DSD x64 (AKA DSD64 or 64FS).The 851N can play these files via UPnP or USB HDD".

Reaction score
1.469
Καλημερα εγω νεος σε αυτο εχω το εξης συστημα marantz sr5010 ενισχυτη
Ηχεια monitor sudio silver 8 ενα πικαπ thorens td166 με phono stage cambridge audio azur 651p
Επεσα πανω στην κουβεντα ψαχνοντας προγραμμα να στριμαρω μουσικη απο το ταμπλε η υπολογιστη στο ηχοσυστημα μου(οταν το παραλαβω) αυτο που χω σκεφτει εγω για να παιζω μουσικη εκτος των βινυλιων ειναι να γινω συνδρομητης στο spotify,δεν ξερω ομως αν οντας συνδρομητης θα μπορω κ να κατεβαζω τα υψηλης αναλυσης αρχεια για φτιαξω μια συλλογη αρχειων
Τελος οταν θα μεγαλωνει πρωτα ο θεος η συλλογη μου ψηφιακων υψηλης αναλυσης αρχειων θα φτιαξω ενα σκληρος δισκο nas το οποιοαπο το οποιο ομως δεν ξερω πως μεσω ταμπλετ η iphone πχ θα παιζω τα κομματια στο συστημα

Reaction score
1.738
Καλημερα εγω νεος σε αυτο εχω το εξης συστημα marantz sr5010 ενισχυτη
Ηχεια monitor sudio silver 8 ενα πικαπ thorens td166 με phono stage cambridge audio azur 651p
Επεσα πανω στην κουβεντα ψαχνοντας προγραμμα να στριμαρω μουσικη απο το ταμπλε η υπολογιστη στο ηχοσυστημα μου(οταν το παραλαβω) αυτο που χω σκεφτει εγω για να παιζω μουσικη εκτος των βινυλιων ειναι να γινω συνδρομητης στο spotify,δεν ξερω ομως αν οντας συνδρομητης θα μπορω κ να κατεβαζω τα υψηλης αναλυσης αρχεια για φτιαξω μια συλλογη αρχειων
Τελος οταν θα μεγαλωνει πρωτα ο θεος η συλλογη μου ψηφιακων υψηλης αναλυσης αρχειων θα φτιαξω ενα σκληρος δισκο nas το οποιοαπο το οποιο ομως δεν ξερω πως μεσω ταμπλετ η iphone πχ θα παιζω τα κομματια στο συστημα
Πρέπει να αγοράσεις κάποιο music server π.χ. Cambridge Audio Stream Magic, CXN, κ.λ.π., θα συνδέεις τον USB δίσκο και θα ακούς τα κομμάτια σου και θα το ελέγχεις από application που υπάρχει για IOS ή για Android.

Επίσης, αν το υποστηρίζει το μηχάνημα που θα αγοράσεις, θα μπορείς να παίζεις ασύρματα τα κομμάτια σου που έχεις περασμένα στο iPhone / iPad σου.

Απλά πρόσεξε το Music server που θα πάρεις, να βλέπει δίσκους NTFS και αρχεία flac & alac.

M.

Reaction score
1.469
Kαι εγω με ενα music server διαχειριζομαι την μουσικη βιβλιοθηκη απο τον σκληρο,και στελνω μουσικη απο pc,κινητο,tablet.

View attachment 53555
Το εχεις συνδεμενο σε δικαναλο ενισχυτη;
Εγω για αρχη επελεξα πολυκαναλο (marantz sr5010) για το λογο του οτι δεν θελω να χρησιμοποιω cd παρα μονο ψηφιακα αρχεια υψηλης κατα προτιμηση αναλυσης και βινυλιο.αυτα κ μονο
Ο ενισχυτης μου λοιπον εχει συνδεση dlna εχει usb εχει spotify κ εχει και εφαρμογη για ios h android ομως ηθελα το κατι παραπανω πιο audiophile software και γενικα κατασταση
Μελλοντικα λοιπον σκεφτικα να βαλω προενισχυση τον πολυκαναλο να βαλω εναν ωραιο τελικο και να χω κ το home cinema κ να ναι ολοκληρωμενο το προτζεκτ.αυτα
Πες μου σε παρακαλω εισαι ευχαριστημενος απ το cambridge audio?

Reaction score
5
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρκετά ενδιαφέρον ebook σχετικό με όλες τις ξένες δημοφιλείς ιστοσελίδες, blogs, fora και μεγάλα fb groups σχετιζόμενα με Δίσκους Βινυλίου.

ENJOY !!!

Reaction score
5.878
Το εχεις συνδεμενο σε δικαναλο ενισχυτη;
Εγω για αρχη επελεξα πολυκαναλο (marantz sr5010) για το λογο του οτι δεν θελω να χρησιμοποιω cd παρα μονο ψηφιακα αρχεια υψηλης κατα προτιμηση αναλυσης και βινυλιο.αυτα κ μονο
Ο ενισχυτης μου λοιπον εχει συνδεση dlna εχει usb εχει spotify κ εχει και εφαρμογη για ios h android ομως ηθελα το κατι παραπανω πιο audiophile software και γενικα κατασταση
Μελλοντικα λοιπον σκεφτικα να βαλω προενισχυση τον πολυκαναλο να βαλω εναν ωραιο τελικο και να χω κ το home cinema κ να ναι ολοκληρωμενο το προτζεκτ.αυτα
Πες μου σε παρακαλω εισαι ευχαριστημενος απ το cambridge audio?
To εχω πανω στον XTZ Class -A 100 D3,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον ηχο του. Εχω και ενα Pionner N-30 οπου τα εκανα μεταξυ τους τεστ,και το cambridge εμεινε στο βασικο μου συστημα στο σαλονι,και το Pionner πηγε στο υπνοδωματιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss