Από τι μας αξίζει να ακούμε ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι προβλημα εχει ο Λουκας Σ. (που δεν εχω ποτε μου γνωρισει) ?
Από που θες να αρχίσω; :114:

Νίκο, καμιά φορά λίγο καυστικό χιούμορ σε χιουμοριστικές (ή γελοίες) καταστάσεις δεν κάνει κακό. Δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς. :126:

...

Reaction score
59
Ορισμένοι δυστυχώς δεν γνωρίζουν τί είναι κριτική κάποιους άλλους δε πρέπει επειγόντως να τους δει ειδικός σε θέματα υγείας. Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Από τι μας αξίζει να ακούμε ;

Ορισμένοι δυστυχώς δεν γνωρίζουν τί είναι κριτική κάποιους άλλους δε πρέπει επειγόντως να τους δει ειδικός σε θέματα υγείας. Λ.Σ.
[reliops=Throw momma from the train (1987)][youtube]k1900A_ktEg[/youtube][/reliops]

Προτού,ή...αφού πεταχτούν από το...τρένο;:612:
(μ'ενδιαφέρει ως...ειδικός...:616:)
[reliops=you asked for it, you got it!][youtube]GhD-oKJI69o[/youtube][/reliops]

Reaction score
6
Μας αξιζει να ακουμε απο οποιο συνδυασμο μας ικανοποιει, μας δινει χαρα και μας προξενει το ενδιαφερον για να ακουμε περισσοτερες ωρες μουσικη που ειναι και το ζητουμενο.

Ειναι φορες που μισουμε ενα συστημα. Χανουμε το κεφι μας και τη διαθεση μας. Ολα τοτε μας ξυνιζουν και μας ενοχλουν...

Οταν ομως φτασουμε εκει που θελουμε, τοτε ολα γινονται υπεροχα.
Ολα μας αρεσουν, ολες οι ηχογραφησεις εχουν κατι να μας δωσουν και μας συγκινουν, η διαθεση αλλαζει και ακουμε με τις ωρες.

Απολαμβανουμε μουσικη με τις ωρες και ειμαστε χαρουμενοι.

Τοτε λεμε, χαλαλι οι ωρες και τα χρηματα που επενδυσαμε για τον εαυτο μας. Γιατι ο εαυτος μας αξιζει καθε θυσια.

Αυτη ειναι και η ομορφια του χωρου και χομπι μας.

Reaction score
4
Απάντηση: Από τι μας αξίζει να ακούμε ;

Ωραία όλα αυτά αλλά δεν (θέλω να) πιστευω ότι δεν καταλάβατε το θέμα...και επειδή σας αρέσουν τα αυτοκίνητα θα το μεταφέρω εκεί.

Μπαίνει μια κυρία 70 ετών σε μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων και βγαίνει με ένα υπεραυτοκίνητο 800Hp. Στο φανάρι, δίπλα και πάνω σε μια αγριόπαπια είναι ένα πιτσιρικάς μες την κ@... και σκέφτεται....."κρίιιμας το αμάξι.."

Επειδή τα χρήματα δεν είναι και τόσο σημαντικά για να κρίνουν (τον άνθρωπο), προσοχή στο σπουδαιότερο που είναι η "αυτογνωσία".
Πρέπει να αποφύγεις το περιττό και την απληστία, δαμάζοντας πολλά και πρώτο.. την υπερβολή. :616:

Σίγουρα δεν ακούμε όλοι το ίδιο (ή τα "ίδια"), δεν έχουμε τις ίδιες ικανότητες και απαιτήσεις. (πολλοί μιλάτε για εμπειρίες και γνώση).

Τελικά έχετε αναρωτηθεί τι μας αξίζει ή είμαστε σαν την γριά στο κάμπριο ; :407:
Μπορείτε να εκμεταλευτείτε τις ιδιαιτερότητες-χαρακτηριστικά που πληρώσατε επιπλέον ?

Reaction score
313

Εκείνη η παλιά...ταϊβανέζικη παροιμία, λέει: "παν μέτρον άρ(ρ)Ωστον"! :138:

Έχοντας διαχωρίσει τη θέση μου ("δεν είμαι χάι-εντ-ass":136: ), θέτω ένα "όριο" στην "προσοχή" που θα δώσω στα "μηχανάκια" αναπαραγωγής.
Όχι μόνο λόγω χρημάτων.
[Ναι, εάν είχα πολλά χρήματα, θα είχα σίγουρα κάτι "αρκετά ακριβό". Όχι "πολύ ακριβό", όμως. Δε νομίζω πως θα ξεπερνούσα τα 10.000 ευρώ για ολόκληρο το (στουντιακών καταβολών) οπτικοακουστικό σύστημα (πλην προβολέα). Τώρα, "βρίσκομαι" περίπου στα 3.000€, "ΜΟΝΟ"].

Είναι θέμα (κυρίως)...προτεραιοτήτων.
Ναι, με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν "πιστότερη" αναπαραγωγή.
Αλλά..."δε θα κάτσω να σκάσω", κιόλας!
Δε "θα φάω τα λυσσακά μου", για να το πετύχω!
Θα κάνω μια-δυο-τρεις προσπάθειες/ενέργειες/επιλογές, μέσα σε καθορισμένο "προϋπολογισμό" και θα καταλήξω κάπου.
Δε λέω πως δεν πρόκειται να κάνω περαιτέρω μεταβολές/διορθώσεις, αλλά, με μέτρο (όχι "με το μέτρο" :116:)

Η προτεραιότητά μου δεν είναι να έχω την "πιστή" αναπαραγωγή των "Pink Martini" (παράδειγμα είναι, μην αρχίσουμε τα σχόλια για τις μουσικές προτιμήσεις), αλλά, να τους ακούσω "ζωντανά", ακόμη κι αν δεν είναι τόσο..."πιστός" ο ήχος της συναυλίας.

Δε θα μπορώ να τους ακούω "ζωντανά", συχνά; Σύμφωνοι!

Πολύ περισσότερο, λοιπόν, γουστάρω να απολαμβάνω ερασιτεχνικά σχήματα ή "γυρολόγους" μουσικούς των καφέ/μπαρ, παρά το υπερθέαμα των Pink Floyd στο "πιστό" ηχοσύστημά μου.

[Μου αρέσει το θέατρο πάρα πολύ. Έχω απολαύσει πάμπολλες παραστάσεις.
Περισσότερο, όμως, μου αρέσει που βρίσκομαι σε μία ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, εδώ και 14 χρόνια.
Δεν είμαστε "καλύτεροι" από άλλες ομάδες, φυσικά!]

Εξάλλου, ο χρόνος που αφιερώνω σε ακροάσεις δεν αυξάνεται.
Σταδιακά, περιορίζεται. Τόσο, λόγω των προτεραιοτήτων, όσο και λόγω των..."αναγκών".

ΟπότεΣ: η "σημασία" που δίνω στο ηχοσύστημά μου, είναι αντίστοιχη του ρόλου του (τον οποίο έχω καθορίσει εγώ). Με αυτό το σκεπτικό, έχω αυτό που μου αξίζει.

Σημείωση: αυτό που δεν έχω φροντίσει (και...ντρέπομαι :133:) είναι ο χώρος μου. Βέβαια, όταν ο χώρος αλλάζει κάθε δυο-τρία χρόνια, αυτό είναι κάπως "μπελαλίδικο". Ωστόσο, οφείλω να υπερκεράσω αυτή τη δικαιολογία...

Reaction score
1.213

Ωραία όλα αυτά αλλά δεν (θέλω να) πιστευω ότι δεν καταλάβατε το θέμα...και επειδή σας αρέσουν τα αυτοκίνητα θα το μεταφέρω εκεί.

Μπαίνει μια κυρία 70 ετών σε μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων και βγαίνει με ένα υπεραυτοκίνητο 800Hp. Στο φανάρι, δίπλα και πάνω σε μια αγριόπαπια είναι ένα πιτσιρικάς μες την κ@... και σκέφτεται....."κρίιιμας το αμάξι.."

Επειδή τα χρήματα δεν είναι και τόσο σημαντικά για να κρίνουν (τον άνθρωπο), προσοχή στο σπουδαιότερο που είναι η "αυτογνωσία".
Πρέπει να αποφύγεις το περιττό και την απληστία, δαμάζοντας πολλά και πρώτο.. την υπερβολή. :616:

Σίγουρα δεν ακούμε όλοι το ίδιο (ή τα "ίδια"), δεν έχουμε τις ίδιες ικανότητες και απαιτήσεις. (πολλοί μιλάτε για εμπειρίες και γνώση).

Τελικά έχετε αναρωτηθεί τι μας αξίζει ή είμαστε σαν την γριά στο κάμπριο ; :407:
Μπορείτε να εκμεταλευτείτε τις ιδιαιτερότητες-χαρακτηριστικά που πληρώσατε επιπλέον ?
Δεν θελω να φανω υπερβολικος αλλα εμενα μου αξιζει το καλυτερο...:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Από τι μας αξίζει να ακούμε ;

Καταπληκτικο το link περι της απληστιας. Μου αρεσε πολυ και θα συνεχισω το ψαξιμο στα ΒΙΚΙΦΘΕΓΜΑΤΑ. !!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Δυσπιστία...
:612:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67