Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 20.859
Μεγάλη δουλειά η τρούπα ρευ..
Βολεύει και η οθονίτσα δεν λέω, άλλωστε συνήθεια είναι όλα..Σε λήψη μέρα βολεύει το σκοπευτρο κακά τα ψέμματα. Συν η σταθερότητα στο κράτημα. Κατά τα άλλα, και από την οθόνη μια χαρά συνηθίζεις να γίνεται η δουλειά.
Στο συστημα Μ έχω πρόσθετο ηλεκτρονικό σκοπευτρο.
Να θυμώμαστε βρε αδελφέ και τα νιάτα μας. Αλοτινούς καιρούς τις εποχές των kodak και του φίλμ!!!Απ' την άλλη η ''απομόνωση'' και η αίσθηση του κάδρου που προσφέρει το viewfinder για εμένα είναι σημαντικά ατού.
No..Να θυμώμαστε βρε αδελφέ και τα νιάτα μας. Αλοτινούς καιρούς τις εποχές των kodak και του φίλμ!!!
Σε λήψη μέρα βολεύει το σκοπευτρο κακά τα ψέμματα
+1.Απ' την άλλη η ''απομόνωση'' και η αίσθηση του κάδρου που προσφέρει το viewfinder για εμένα είναι σημαντικά ατού.
Ενώ την έχω τόσα χρόνια και είμαι πάααρα πολύ ευχαριστημένος γενικά από το μηχανάκι (Ricoh) ακόμα και τώρα που και που με τρώει που δεν είχα πάρει αντί γι' αυτή την αντίστοιχη Fuji που είχε viewfinder (είχε βέβαια κάποια άλλα μειονεκτήματα).+1.
Σκόπευτρο πάντα, νύχτα μέρα.
Πολύ καλύτερη αίσθηση κάδρου, και κλάσεις ανώτερη ακινητοποίηση του εξοπλισμού.
+1.
Σκόπευτρο πάντα, νύχτα μέρα.
Πολύ καλύτερη αίσθηση κάδρου, και κλάσεις ανώτερη ακινητοποίηση του εξοπλισμού.
Έεις ξεφύγ'.Και με σπαστή οθόνη και λήψη από χαμηλά είναι άλλος τρόπος, που μοιάζει με το θαμπογυαλο που είχαν πριν 60 χρόνια . Σαν βολή εκ του ισχίου. Πολύ σταθερά εάν το μάθεις ιδίως εάν συνοδευτεί με κάποια λαβή με ντεκλανσερ
Οέο το θαμπόγυαλο και τα λοιπά σύνεργα (έχω 1-2 τέτοιες ακόμα κάπου και κάθονται) αλλά βρε παιδίμ΄χαιρόσουν να κρατάς μηχανή τότενες σ' αυτές τις λήψεις όχι τα τσουτσου.. που κρατάμε τώρα (κινητά ή compact).Εννοείται το δεύτερο, αλλά συνήθεια είναι.
Και με σπαστή οθόνη και λήψη από χαμηλά είναι άλλος τρόπος, που μοιάζει με το θαμπογυαλο που είχαν πριν 60 χρόνια . Σαν βολή εκ του ισχίου. Πολύ σταθερά εάν το μάθεις ιδίως εάν συνοδευτεί με κάποια λαβή με ντεκλανσερ