Ας Υποθεσουμε(εξαιρετικα Αφιερωμενο)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ας υποθεσουμε πως σε καποιον χωρο υπαρχουν στημενοι ψηφιακοι προβολεις στην σειρα.
Ας υποθεσουμε πως πανω απο τους ψηφιακους υπαρχουν και μερικοι CRT.
Ας υποθεσουμε πως οι CRT προβολεις εχουν ρυθμιστει απο γνωστη της εταιριας που ανηκουν και δινουν τουλαχιστον το 80% των δυνατοτητων τους.
Ας υποθεσουμε τωρα πως γινεται μια αντιπαραθεση μεταξυ δυο ψηφιακων(ας πουμε NEC 1100 vs Infocus 5700), με τον πρωτο να προβαλει στο αριστερο και στον δευτερο στο δεξι μερος της ιδιας οθονης.
Ολοι οι βιντεοπροβολεις μπορουν και παιζουν ταυτοχρονα με το ιδιο σημα.
Προσοχη μην ξεχνατε πως πανω απο τον 5700 υπαρχει CRT σχεδον ιδιας αναλυσης.
Ας υποθεσουμε τωρα πως ενω οι προβολεις "παιζουν" καποιος, διχως να το αντιληφθουν οι υπολοιποι, κλεινει τον 5700 και ανοιγει τον CRT για να δειξει κατι σε καποιον.
Προσεξτε καλα ο CRT παιζει στο δεξι μερος της οθονης εκει δηλαδη που επαιζε ο 5700 και καποιος που μπαινει μεσα στον σκοτεινο χωρο υποθετει...πως παιζει ο 5700 :wink:

Ε,λοιπον καποιος μπηκε μεσα στον χωρο και υπεθεσε πως παιζει ο 5700 και φωναξε:

Mα ποιος ηλιθιος ρυθμισε ετσι τον 5700 , ματια δεν εχει να του δανεισω τα δικα μου? :shock:

Εξαιρετικα αφιερωμενο στους εναπομειναντες :lol:
Διοτι ετσι ακριβως εγινε

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντε να ξερω εγω τι φανταζεσαι Ακη :lol:
Οκ λοιπον...
Ας υποθεσουμε πως ηταν ενας Barco 708
Τωρα τι εχεις να πεις?

Reaction score
0
Οταν ο βαγγελης ο λαμπρου εκανε το στησιμο του cineversum και απο πισω ηταν ο 708 ακουσαμε τα αποτελεσματα απο πολυ εμπειρους που βρεθηκαν εκει.ας υποθεσουμε αυτος που ειδε τον crt δεν ειχε ιδεα απο εικονα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιωργο, το παραπανω κειμενο εχει την εννοια του χιουμοριστικου αλλα εμπεριεχει και μπολικη δοση πειραγματος προς τους καλους μας φιλους.
Ας μην ξεχναμε πως προφανως αλλες οι προυποθεσεις στην μια περιπτωση και διαφορετικες στην αλλη(scalers , οικιακο στησιμο, σωστες ρυθμισεις)

Το γεγονος ομως ειναι πραγματικο, η παρατηρηση ηταν αυθορμητη και δεν σου κρυβω πως και τα δικα μου ματια δεν διαφωνησαν και πολυ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.140
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS