Ασκηση H.C.Room Eπι Χαρτου

Reaction score
0

Κυριοι και κυριες, (sic ετσι; ) αυτη ειναι μια κατοψη της σαλοτραπεζαριας ,του μελλοντικου μου δηλ .H.C.Room .
Αυτη τη στιγμη εχουν τοποθετηθει μονο τα πισω ηχεια (RS35) ,τα μπροστινα (RF35) o καναπες και οι δυο πολυθρονες .
Τα υπολοιπα ερχονται :D .
Δεν εχουν παιξει γιατι δεν υπαρχει ενισχυτης.
Και αυτος ερχεται. :D :D
Θα ηθελα as newbie τη γνωμη σας για τυχον πιθανα προβληματα που προκυψουν ή την αποφυγη αυτων.
Ξερω οτι το θεμα ειναι πολυ θεωρητικο μιας και ολα ειναι στο χαρτι (απο κει και ο τιτλος του topic, )
Απλα θεωρηστε το φιλολογικη συζητηση χωρις τσαι. :D

PS1.Eιμαι παντρεμενος (WAF)
PS2.Oxι Γαννη δεν βαλαμε κουρτινες ακομα. :twisted:
ΔΕΝ ειναι το θεμα μας οι κουρτινες .
Οταν θα τις βαλω και βεβαια θα σου πω :lol: :lol:

Reaction score
7
Αχά... το ανεβασες τελικα....

λοιπον...
1. Χτιζεις το πισω παραθυρο (ανεπιθυμητες ανακλασεις)
2. Γκρεμιζεις το τζακι και ανοιγεις τα F ηχεια (ετσι κι αλλιως το τζακι, ζεστη δε βγαζει)
3. Πας το τραπεζακι πιο κοντα στον καναπε (μην τεντωνομαστε κιολας για τις μπυρες)
4. Κανεις αυτο που λεει το #3 για τον μπουφε.
5. Μετα τις αλλαγες επικοινωνεις ΑΜΕΣΑ με τον Τσαρουχα για να μαθεις τροπους αμυνας.
6. ΔΕΝ αναφερεις το ονομα μου στη γυναικα σου.

Περα απο τα σοβαρα, ας κανω και λιγη πλακα τωρα...
Εχουμε και λεμε...

Ερωτησεις....
Το πανι και ο προβολεας που ΘΑ μπουν?
Η TV?
Κεντερικό δεν εχει το μαγαζι?

1. Καλυτερα βαλε τα 2 rack (μα καλα, τι θα τα κανεις τα 2?) διπλα διπλα για να ανοιξεις τα ηχεια. Ας παει και γωνια το ενα.
2. Τα 2 πισω πως τα εβαλες? Δε φωναζει η γυναικα? Πιο καλα να τα ειχες πιο κοντα στις γωνιες παντως (αν βαλεις κουρτινες στο παραθυρο θα πρεπει να τις τραβας όποτε θες να ακουσεις).
3. Ελπιζω να εχεις αφησει τα καλωδια χυμα ως διακοσμητικα -Ειπες κατι?- και να μην εχεις γεμισει το χωρο με καναλια... :mrgreen:
4. Το sub στην πισω γωνια -και θα τη βρουμε τη φαση- (απο τις 2 πιθανες θεσεις) αλλα αν δε θες να χαλασεις τη ζωγραφια, παρε 2 (αλλη φαση) !

Παρε το πιπινισχυτη, στρωσε τα ηχεια και ερχομαι για μετρησεις και δοκιμες...

Reaction score
50
Το Front R δεν παίζει να'χει πρόβλημα με τη θερμότητα του τζακιού; Πόσο μακριά είναι;

Reaction score
0
Βάλε κουρτίνες και μάλιστα διπλές και χοντρές αν μπορείς!
Επίσης καλό θα είναι να βάλεις 2 sub όπως λέει ο Γιώργος, και ναι "άνοιξε" τα μπροστινά ηχεία.

Reaction score
5
Ναι βρε παιδια, προφανως ο ανθρωπος δεν ανοιγει τα F ηχεια βαζοντας το δευτερο rack μεσα στη 'σκηνή' γιατι τοτε η σκηνη θα πεφτει λιγο στραβα (αριστεροτερα) απο το κεντρο του καναπε!
Πες κατι βρε Andrew για να δικαιολογησεις τις επιλογες σου!!!!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Βαλε τον μπουφε μπροστα στην θεση του τραπεζιου γεμισε τον με φαγητο και ερχομαι και εγω!
Βλεπεις προτιμω να φτανω με ανεση τον μπουφε :lol: :lol: απο τον καναπε παρα το τραπεζακι.
Το τραπεζακι αντε να εχει καμια μπιρα και κανα ξυροκαρπι ενω ο μπουφες...........

Τα ηχεια θα πρεπει να τα ανοιξεις αναγκαστικα!
Το μπροστινο rack δεν θα σου κρυβει το πανι του προβολεα? Εγω θα σου ελεγα να μην βαλεις το πανι πολυ ψηλα για να αποφυγεις αυτο που ειπα.
Αλλα να βαλεις το rack γωνια μαζι με το αλλο οπως ειδη σου ειπαν.

Μα καλα και εγω εχω την απορια για το 2 rack.
Eκτος και αν εχεις παρει τοσα μηχανηματα :shock: που δεν χωρανε σε ενα !!! :mrgreen:

Reaction score
7
Ναι βρε παιδια, προφανως ο ανθρωπος δεν ανοιγει τα F ηχεια βαζοντας το δευτερο rack μεσα στη 'σκηνή' γιατι τοτε η σκηνη θα πεφτει λιγο στραβα (αριστεροτερα) απο το κεντρο του καναπε!
Πες κατι βρε Andrew για να δικαιολογησεις τις επιλογες σου!!!!
Μπορει να τραβηξει και τον καναπε πιο περα αν θελει να καθεται στο κεντρο του καναπε.
Εγω παντως προτιμω να καθομαι στο πλάι του καναπε για να ακουμπαω στο μπρατσο. (οπότε, βαλε και ενα μικρο τραπεζακι διπλα στο μπρατσο....

(κατσε να γυρισει απο τη δουλεια και να δει .... παλι θα γελασουμε σημερα...)

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Λες ? :twisted:

Ασε καλυτερα μην εχουμε παλι καβγαδες τυπου ''βαζου'' οπως εχτες! [schild=17 fontcolor=C0C0C0 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]BLA BLA AGRRR BLA BLA BLA[/schild]

:mrgreen:

31 T.M σαλονι ε? καθολου ασχημα... Και τα 7 μετρα μηκος που εχεις αν παρεις προβολεα εισαι θεος. θα παιζεις 100'' καθαρα χωρις zoom απο τον φακο. (τουλαχιστον στους περισσοτερους προβολεις)

Μην δινεις σημασια στα σχολια των αλλων... Απλα ζηλευουν τον χωρο σου! :lol:
Και προπάντων ότι έχεις γυναίκα με κατανόηση που δεν σου εριξε παντόφλα και σε άφησε να κρεμάσεις τα surround πίσω στον τοίχο.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(ποσο ποναει που καποιοι δεν εχουν τζακι) :twisted:

Reaction score
7
Και προπάντων ότι έχεις γυναίκα με κατανόηση που δεν σου εριξε παντόφλα και σε άφησε να κρεμάσεις τα surround πίσω στον τοίχο.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Νυχτα το εκανε!!! Και τι δικαιολογιες εβρισκε!!!!

Reaction score
0
Ρε παιδια φιλολογικο τσαι ειπαμε ,οχι συγκεντρωση βαρελοφρονων :D
Μια μερα αργησα και γω να μπω και εγινε του Yoda. :twisted:

Αλλα τι περιμενει κανεις με τετοια παραδειγματα που δινουν οι συντονισταδες.
Επειδη νυσταζω ειναι αργα ,και για το συγκεκριμμενο topic θελω να αφιερωσω χρονο μιας και ξεκινησαμε πολυ καλα ( :lol: :lol: )
θα απαντησω σε καθε εναν ξεχωριστα Αυριο .
Θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας. :mrgreen:

Επ ευκαιριας να ευχαριστησω τον φιλο ΤΑΞΙΤΖΗ που με πηγε σπιτι χωρις να βαλει το ταξιμετρο στο JeepTaxi ,ναι οπως το ακουτε
-κοιτουσε τις γκ@μεν!τσ3ς στο παραθυρο και ξεχαστηκε -
και δεν πληρωσα την κουρσα. :lol:
ΨΨΨΨΨΨΨΤ για σενα το λεω :wink: Ταριφααα!!!Τhanx!!!

Κλεινοντας θα ηθελα να αφιερωσω στον ΨινακοΥοda (βλ.βαζο :wink: )
την φραση του

http://www.wavsource.com/snds_2006-01-27_676737958427388/tv/looney_tunes/bugs_this_means_war.wav
ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ.
Lightsaber ON.
:lol: :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Andrew μηπως δεν μας λες ολη την αληθεια?
Μηπως αφησες τον ταριφα να σου χαιδεψει κανα ποδαρακι εξου και το τσαμπα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ρε φιλαρακι, ενας μονο μου ερχεται στο μυαλο με Jeep που κοιταει γκομενιτσες απο το παραθυρο... αλλα ΔΕΝ ειναι ταξιτζης!!!
Βαζελος ειναι!!

:shock: :shock:
Παντως αν τα εχεις με τον Τζιγκερ δικο σου θεμα. Δεν το περιμενα ποτε απο εσενα ομως!
:lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Α, επισης φημες λενε οτι του αρεσει να χαϊδευει και ανδρικα ποδαρακια.... Λες...;
Ξερω εγω τι να πω?
Με αυτα που εβλεπε να γινονται στην ομαδα του οταν ηταν μικρος, (βλεπε Σαραβακος - Διονυσιου) ισως να επηρεαστηκε το παλικαρακι !!!

Παντως και εγω παιρνω ταξι συχνα απο την δουλεια μου. Χμμμ...
Λοιπον παιδια προσοχη!
Αμα δειτε ποτε jeep με ταμπελακι taxi στην οροφη ποτε μην το σταματησετε!!! Δεν θα ειναι αυτο που νομιζετε...
Για ρωτηστε και τον Andrew να δειτε τι επαθε !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Ωρα για δουλεια!!!!
1) 2 Γιωργος Ανδρεαδης:
Για τα μισα εχω απαντησει εδω
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9528&start=45 No6 post.
Για τα υπολοιπα μισα ΔΕΝ απαντω σε ΠΡΑΣΙΝΑ γεροντακια που κρατανε φακο και μολις γνωρισουν ενα πιπινακι στην Αραχωβα πετανε το μπαστουνι, τρεχουν για Lifting .O Ψινακης σου ειπε να κανεις;
Aλλο Φακος και αλλο Φαλλος. :D

2) 2 Μάνος Σταυρόπουλος:
40 cm

3) 2 stergios :
φιλε απαγορευεται να μιλαμε για κουρτινες .
Ειναι θεμα κατ'αποκλειστικότητα του κ.Δημητροπουλου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Μπαλκονοπορτες,παραθυρο εχουν ρολα .
Για 2 sub "χλωμο".Εχω το RW12 (klipsch). Πρεπει να κανει για το χωρο αυτο.Η οχι; :???:
Αν τα ανοιξω ,το F.L το κοβει η πολυθρονα και στο F.R. πρεπει να του βαλω πυριμαχη στολη.

4) 2 ΘΑΝΑΣΗΣ Τ. :
Φιλε δεν το ειχα σκεφτει αυτο. :???: :???: street cafe :wink:

5) 2 homeCinema-Maniac:
Kαι συ Φρουτε!!!! :mrgreen:
Για το 2 Rack (αυτο που ειναι διπλα στην πολυθρονα) εχει γινει παρεξηγηση :oops: .
Και δεν φταιω εγω ,ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΤΑΙΕΙ (με το copy-paste στα labels δεν εκανα rename και εμεινε Rack) .
Δηλ. με λιγα λογια δεν ειναι Rack .Εκει θα μπει το pick up και τα βινιλια.
Υψος rack 80cm .Yψος δωματιου 2,67 m.Ωφελιμο 1,87m.Δεν φτανει;;

5)2 Γιωργος Ανδρεαδης:
Παααλι εσυ.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ο καναπες ΔΕΝ μετακινειται . & _
Gioooooooooooootaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

6) 2 homeCinema-Maniac Pt2:
Στον κενο χωρο πισω απο τον καναπε ,θα μπει στο μελλον τραπεζαρια οποτε το σαλονι σαν χωρος περιοριζεται απο τον καναπε και μπροστα απο αυτον.Περιπου πανω η λιγο πιο πισω απο τον καναπε θα μπει ο προβολεας.(οταν μπει)
Οσο για τα surround ,νομιζε οτι θα ηταν μικρα οπως τα surround που εχω στο pc (Logitech z680) :lol:
Οταν τα ειδε ηταν πλεον αργα τα καναλια με τα καλωδια ειχαν περαστει.Το ΕΓΚΛΗΜΑ ειχε γινει. :mrgreen:
Οσο για το τζακι ,και να μην ειχε, εγω δεν θα ειχα προβλημα.

7) 2 Γιωργος Ανδρεαδης:
Ουδεν Σχολιον.Απαξιω.
Giooooootaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8) 2 homeCinema-Maniac Pt3:
(σε τρωει για κανενα βαζο βλεπω :mrgreen: )

9) 2 Akatonomastos :
Ρουφιανακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! :lol: :lol: :lol:
Giooooootaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10) 2 homeCinema-Maniac Pt4:
http://www.reelwavs.com/movies/meet_the_parents/bringyoudown.mp3

:lol: :lol: :lol:

11) 2 green caterpillar:
Tωρα που το λετε, μου προτεινε να παμε για ενα ποτο σε ενα Βar που πηγαινει συχνα (οπως ανεφερε).Πως το ειπε να δεις ....blue oyster, blue train...καπως ετσι!!!
Nομιζω blue train.
Kαλα τον εκοψα εγω για Ντιντη.
Ολο "μου τη σπανε οι γυναικες και δεν τις μπορω καθολου."
Βρε τι πηγα να παθω.
Ευτυχως τον πηρε καποιος φανταρος τηλ. :wink: (της προεδρικης φρουρας πρεπει να ηταν, που φυλανε σκοπια στο Συνταγμα ,γιατι κατι για τσαρουχια και φουστανελλες λεγανε ) και ξεχαστηκε.
Καλα τον εκοψα για Βαζελο.
Και στο κασσετοφωνο Αγγελο Διονυσιου.
Ρωταω. Ποιος Ακουει σημερα Αγγελο Διονυσιου.
Ολοι η Στρατο η Στελιο.
Αγγελο;;;;
Gioooootaaaaaaaaa

12)2 homeCinema-Maniac Pt5:
βλ.upstairs.Κουραστηκα ,δεν γραφω αλλα.

Oυφ τελειωσα.
Για Home Cinema δεν μιλαγαμε;;;;

:lol: :lol:

Σκεφτειτε αν ανεβασει π.χ. :twisted: ο yoda σχεδιο με την κρεβατοκαμαρα τι εχει να γινει.
Αν συνεχιστει ετσι το topic μηπως τελικα πρεπει να παει στο Διχως Ορια Διχως Θεμα;
Αδικουμε και το Room του Η.C. .
O mod του Room τι λεει;
Δεν ακους παππου;;
Aπ τη χολη ειναι το χρωματακι;;

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Διάβασα τις απαντήσεις σου και κατόπιν ωρίμου σκέψεως έφτασα στο εξής συμπέρασμα.
Αν κατάλαβα καλά θες να μου πετάξεις βάζο. Είπες ότι με τρώει για βάζο έτσι δεν είναι?
Λοιπόν σας αναφέρω στην ψυχολογία κύριοι το πέταγμα του βάζου από έναν άνδρα είναι λίγο GAY WAY αντίδραση, γιατί συνήθως τα Βάζα τα σερβίτσια και τα πιάτα τα πετάνε οι γυναίκες στους άνδρες! :lol: :lol: :lol:
Αφού όμως θες βάζο δεν σου χαλάω χατίρι ας είναι βάζο! Ότι σε ευχαριστεί!
Ούτε συ άλλος να μπορέσεις να σηκώσεις κάτι ποιο βαρύ δεν νομίζω να το καταφέρεις. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα λοιπόν εγώ θα σου ευχηθώ καλό στήσιμο για το home cinema σου και καλορίζικο ότι και αν πάρεις. :wink:
Για πες μου σκέφτεσαι να παίξεις μπάλα με 7.1 ενισχυτή η το βρίσκεις υπερβολή?
Θα αρκεστείς σε 5.1 ήχο ?
Για ρίξε και μια ματιά σε βάσεις γωνίες για τοίχο ειδικά σχεδιασμένες για τα κεντρικά μπροστά ηχεία τα Left – Right. Δέχονται οι βάσεις μέχρι και στήλες ηχεία!
Είναι ένας τρόπος να τα ανοίξεις. Δεν ξέρω το τζάκι πόσο σε δυσκολεύει σε αυτό…

Τώρα αν θες να πάρεις εκδίκηση μπορείς να το κανείς γράφοντας στο δικό μου post με ονομασία 5.1 up-mix σε 7.1 στο homecinema topic.
Όλο και κάποια πατάτα θα έχω γράψει για να με εμπαίξεις δεν μπορεί…
:twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
7
@ Andrew....

Ξερεις τι μου ηρθε στο μυαλο?

Επειδη ελεγες να βαλεις καναλια στα καλωδια που εξεχουν στα πισω ηχεια, σκεφτομουν οτι αντι για καναλι (επειδη θα ειναι πιο εμφανισημο) να εβαζες "γυψινο" (απο αφρολεξ ειναι) οπως αυτα που πανε στη γωνια ταβανι-τοιχος, αλλα οχι για κοψιμο γωνιας...
Εχουν κενο στη μεση και μπορει να καλυψει το καλωδιο.... και πανε κολλητα...

Εχω δει στο Πρακτικερ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis