Ασκηση H.C.Room Eπι Χαρτου

H

HomeCinema-Maniac

Guest
AΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο DIMITRIS ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

ΕΙΔΕΣ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΟ ΘΑ ΕΜΠΑΖΕ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!!!
ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΡΕ... :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Andrew που χαθηκες?
Μχμμ...

Μαλλον θα επεσε παντοφλα και για τιμωρια θα του εκοψε το internet για καμια βδομαδα! :lol: :lol: :lol:

(ποσο κακος μπορω να γινω με καποιον που εχει δικο του σπιτι και κανει οτι αλλαγες θελει, ενω εγω ειμαι σε ενοικιο και δεν μπορω να αλαξω ουτε πετουγια χωρις να ρωτησω :shock: )

Reaction score
0
@ ΘΑΝΑΣΗΣ Τ
...αφου θα εχει πετυχει το τελειο μαυρο (και απορροφητικο του φωτος) στους τοιχους, το τελειο περιβαλλον για την εγκατασταση του προβολεα που θα αγορασει!!!!
Τωωωωωωωωωρα.Τον αγορασα .
Οσο για τη φωτια ,εσυ μου εβαλες φωτια με το HDMI και δεν σβηνει κιολας :lol:

@Γιωργος Ανδρεαδης
Σε καταγγελω δημοσια για φωτομονταζ.Αυτος δεν ειμαι εγω.Και δευτερον και σημαντικοτερον ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.ΑΙΣΧΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ.Ου ρε .!!!!
Μην προσπαθειτε Κυριε(;;;;;; :?: ) Ανδρεαδη να θολωσετε το τοπιο.
Πειτε μας ξεκαθαρα.
ΕΙΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9660&postdays=0&postorder=asc&start=0
Παντως ειτε πεις ναι ειτε πεις οχι και οι 2 λεξεις τελειωνουν με το ιδιο γραμμα.
:wink:
@homeCinema-Maniac
Ρε "μπουλντοζα" εγραψες.Αυτο ειναι φωτομονταζ και οχι οι @#$%!^^$ που κανει ο moderator. :mrgreen: Και ολα αυτα για να μην παραδεχτει οτι ειναι καψουρης.
Εμαθα οτι κατεβαινει και ο Δημητρης απο Liverpool για να σε χτισει και σενα μαζι με το παραθυρο το δικο μου.
Φαντασου τον στην οικοδομη."ftiaxe ligi laspi ase to mistri kai poiase mia basopagida"
@Ρε Μητσο σε στειλαμε εξω να σπουδασεις τον HXO και στο τελος βγηκες ειδικος στον ΤΟΙΧΟ.(με ενα καλο refrain και μουσικη Φοιβος ,ετοιμο hit-ακι) :D

@ σε οσους εχουν συμετασχει στο συγκεκριμμενο topic.
Κυριοι συμπεριφερθειτε αναλογα.
Το θεμα ειναι "Ασκηση H.C.Room Eπι Χαρτου " και οχι "Eπι Χορτου "
Εκτιθεστε :lol: :lol: :lol: :lol:

Ps.sorry που αργησα για reply αλλα με ειχαν απαγαγει εξωγηινοι και μεχρι να κατεφερω να τους ξεφυγω....

Reaction score
3
Andrew,μήν τους δίνεις σημασία,γιατί φαίνεται ότι ζηλεύουν λόγω καταπίεσης...... :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντος η άσκηση γίνετε και επι χάρτου,αλλά και επι χόρτου.Βλέπε το γήπεδο Καραϊσκάκη το καλοκαίρι που μας πέρασε... :wink: :lol: :lol:

Reaction score
0
To ξερω Mac το ξερω.
Εχω μαθει μαλιστα οτι ο Υoda-Aνδρεαδης λογω της επερχομενης γιορτης των ερωτευμενων (βλ.Αγ.Βαλεντινος)
εχει επιδοθει στην ασκηση του μυικου του ιστου μετα το
lifting προσωπου που εκανε προσφατα.
Δεν αντεχει πλεον να τον φωναζουνε Παππου τα πιπινια.
Ιδου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Που πας ρε καρα-Γιωροοοοο!!!!!! :lol:

Οσο για τον Δημητρη εφυγε απο το εξωτερικο και χτιζει σπιτια στη Γλυφαδα.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΙ Ο MITSOS
Oσο για τον homeCinema-Maniac η τυχη του αγνοειται.
Λεγεται παντως ,οτι τελευταια φορα τον ειδανε ,οταν εριχνε ο Δημητρης τα θεμελια στην πρωτη του οικοδομη,(Δευτερη μαζι με το δικο μου σπιτι :mrgreen: )
Απο τοτε δεν τον εχει δει κανενας.
Οι κακες γλωσσες μιλανε για αναβιωση του Αrtas' Bridge Legend.

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
384
To ξερω Mac το ξερω.
Εχω μαθει μαλιστα οτι ο Υoda-Aνδρεαδης λογω της επερχομενης γιορτης των ερωτευμενων (βλ.Αγ.Βαλεντινος)
εχει επιδοθει στην ασκηση του μυικου του ιστου μετα το
lifting προσωπου που εκανε προσφατα.
Δεν αντεχει πλεον να τον φωναζουνε Παππου τα πιπινια.
Ιδου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

To oti einai prasinos to prosexate? :mrgreen:

Reaction score
0
Kαι να σκεφτεις οτι αυτο το videaki το ειχα ετοιμασει για να το ανεβασω οταν ειχες παει Αραχωβα για Lifting. :cry:
Ειναι το easter egg του SW III.

Yo ,Yoda ,Yo .
τρεχα για το γιογιο (μη πω παλι για τον Foibos ετσι; :wink: )

@ DIMITRIS
Φιλε δεν ειναι πρασινος .:shock: :shock:
Εχει βαλει αγουρελαιο για να γυαλιζουν τα "μουσκουλια".
Ειχε δουλεψει και part time εκτος απο jedi και σαν "πρασινος φρουρος " επι ΠΑΣΟΚ.
Μπορει να του χει μεινει κι απο κει.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts