Ασταμάτητο διαδυκτιακό παιχνίδι.

V

VIDEOMIX

Guest
Εδώ και καιρό, είμαι μέλος σε ενα site που είναι γεμάτο απο παιχνίδια απλά κυρίως. Έτσι, οταν είστε κουρασμένοι και θέλετε να ψυχαγωγηθείτε, να ακονίσετε το μυαλό σας, να βελτιώσετε την αντίληψη σας, μπορείτε να το επισκευθείτε.
Εαν κιόλας γίνεις μέλος, μπορείς να παίξεις σε παιχνίδια με σκόρ και λιστες οπου θα βλέπεις το που βρίσκεσαι στην κατάταξη. Έτσι έχει και ενδιαφέρον και "κόντρα".
Σύντομα θα δημιουργηθούν και τουρνουά.
Όσοι εγγραφείτε, θα με βρείτε εκεί ως sakisplayer.
Ελάτε, έχει πλάκα. 8)
www.games.gr

Reaction score
62
Ωραίο ακούγεται! Θα το τιμήσω, αλλά το βράδυ, μιάς και στη δουλειά μας έχουν κόψει οτιδήποτε έχει σχέση με games, αγορές, βία, sex κτλ κτλ!!! :? :lol:

Reaction score
164
DIMITRIS K. said:
Ωραίο ακούγεται! Θα το τιμήσω, αλλά το βράδυ, μιάς και στη δουλειά μας έχουν κόψει οτιδήποτε έχει σχέση με games, αγορές, βία, sex κτλ κτλ!!! :? :lol:
Ναι ρε γμτ! Και εδώ τα ίδια!
Δεν παρακάμπτεται αυτή η αηδία; Άσε που το φίλτρο είναι ηλίθιο! :x

Reaction score
62
unforgiven said:
DIMITRIS K. said:
Ναι ρε γμτ! Και εδώ τα ίδια!
Δεν παρακάμπτεται αυτή η αηδία; Άσε που το φίλτρο είναι ηλίθιο! :x
Πώς παρακάμπτεται. Αν έχεις κολλήτο τον administrator... :lol: :lol:

Reaction score
5
...μιάς και στη δουλειά μας έχουν κόψει οτιδήποτε έχει σχέση με games, αγορές, βία, sex κτλ κτλ!!!
Και δεν μου λέτε ρε μάγκες, τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην δουλειά σας σχετικό με games, αγορές, βία, sex κλπ;;;

Reaction score
62
ak1s said:
...μιάς και στη δουλειά μας έχουν κόψει οτιδήποτε έχει σχέση με games, αγορές, βία, sex κτλ κτλ!!!
Και δεν μου λέτε ρε μάγκες, τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην δουλειά σας σχετικό με games, αγορές, βία, sex κλπ;;;
E πώς? Όταν έχεις έρθει με αποσπαση στη ΔΕΗ δεν έχεις και πολλά να κάνεις! :wink:

Reaction score
164
ak1s said:
Να σου πω σοβαρά;
-Πολλές φωτογραφίες που χρειάζομαι για τη δουλειά κόβονται, χωρίς λόγο, ως "Adult material", ιδίως διασημοτήτων.
-Μερικά sites, πχ το www.maxon.net, της κατασκευάστριας του Cinema 4D, κόβονται για τον ίδιο λόγο.
-9/10 sites με 3D μοντέλα ή πληροφορίας για 3D περιέχουν τη λέξη Games, οπότε πάπαλα.

V

VIDEOMIX

Guest
Έχω βαλθεί να περάσω κάποιον στο asteroids που το πήγε 99.000. Το θυμάται κανείς αυτό;
Σήμερα το πήγα 67.000. πλησιάζω δηλαδή.

minas

Πισιά
Reaction score
4.301
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εγω πολλες φορες δε μπορω να μπω στο avsite αν εχει γραψει καποιος gαy με a.... τι λες τωρα;
Δηλαδή πόσο συχνά γράφει κάποιος στο avsite gαy, έστω και με a? :mrgreen:
Απαιτώ να μας ενημερώσετε αν υπάρχουν "κρυμμένα" τόπικς :twisted:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos