Ασυρματη Μεταφορα Εικονας

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια, ψαχνω στο ιντερνετ το τελευταιο καιρο ενα τροπο που να μπορω να στειλω ασυρματα εικονα απο τη μια τηλεοραση στην αλλη. Αυτο που θελω ομως ειναι να στειλει με ποιοτητα την εικονα (καλη αναλυση και smooth play). Βρηκα στο ιντερνετ κατι ζευγαρια που κοστιζουν στα 50-70 ευρω αλλα δε ξερω αν κανουν γιαυτη τη δουλεια! Μπορειτε να με βοηθησετε? Επισης να διαλεξω συσκευες που δουλευουν στα 2.4?

thx in advance!

Reaction score
0
Απάντηση: Ασυρματη Μεταφορα Εικονας

Θα σε τρελλανει στις παρεμβολες.

Reaction score
0

Χμ. Τι εννοεις θα με τρελλανει στις παρεμβολες? Θεωρω οτι μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει θεμα παρεμβολων σε κανενα φασμα συχνοτητων. Υπαρχει λοιπον δυνατοτητα να μεταφερουμε υψηλης ποιοτητας βιντεο με αξιοπιστια απο τη μια τηλεοραση στην αλλη ασυρματα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν πεις πως θα εξαγεις εικονα απο την τιβι , θα σου πω που θα πας..................

Reaction score
0

με το κιτρινο καρφακι rca του βιντεο απο την μια tv στον πομπο, ασυρματα στον δεκτη και απο εκει παλι με rca στην tv για να δω αυτο που παιζει η 1η tv.

Reaction score
0
πόση είναι η απόσταση;
πόσα εμπόδια υπάρχουν ανάμεσα;
τι ανάλυσης εικόνα;

από όσο ξέρω οι τηλεοράσεις δεν έχουν έξοδο video.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
Απάντηση: Re: Ασυρματη Μεταφορα Εικονας

από όσο ξέρω οι τηλεοράσεις δεν έχουν έξοδο video.
Είχα δοκιμάσει παλιά σε CRT και είχαν έξοδο εικόνας από το Scart.

Για τις νέες δε ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δέν έχουν.

Reaction score
0

παιδια θελω απο καμερα να μεταφερω την εικονα σε μονιτορ και επειδη η καμερα θα ειναι handy δε μπορω με καλωδιο. Η αποσταση της καμερας απο τον δεκτη θα ειναι το πολυ 4μ χωρις εμποδια αναμεσα τους. Προχθες το απογευμα εκανα ενα τεστ με 2.4ghz πομποδεκτη και εχανε πολυ το σημα. Συνεχεια χιονια εβλεπα. Η μονη λυση που βλεπω εγω ειναι στα UHF με 1watt εκπομπη. Ψαχνω να βρω αντιστοιχο κυκλωμα στο ιντερνετ να το κατασκευασω αλλα δε βρηκα κατι συγκεκριμενο που να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει στανταρ.

SD εικονα θελω να μεταφερω!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster