Ασχημη αντιμετωπιση

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Ασχημη αντιμετωπιση

Αυτόν γιατι τον μπαναρατε για καλο το είπε, ότι υπάρχει τάξη, ηθική και προοδευτικότητα στο forum! :116:
Πολύ σωστά! :444:

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Ασχημη αντιμετωπιση

Επειδή εγώ άρχισα "αναίτια" "κακόβουλα" και "ειρωνικά" σχόλια για την αγγελία είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω.
Έχουμε λοιπόν τα δεδομένα:
1. 2 x 8800GT στα 140 ευρώ.
2. διαφήμιση για το πόσο σφαίρα πάει η κάρτα ή οι δυο κάρτες μαζί, δεν διευκρινίζεται, σε πολύ καινούργια παιχνίδια.

Παρέθεσα τιμή σύγχρονων καρτών με τιμή 150 ευρώ που είναι καλύτερες από πλευρά επιδόσεων, ποιότητας απεικόνισης και κατανάλωσης σε σχέση με 2 x 8800GT σε SLI.

Που είναι λοιπόν η αναίτια επίθεση που επικαλείται ο gtavo;
Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα αλλά με ενοχλεί αφάνταστα όταν γράφονται ανακρίβειες με σκοπό την παραπλάνηση.
Όποιος διαβάσει την αγγελία μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει συμπέρασμα.

Συγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση
Το "παει σφαιρα" ειναι εκφορά προσωπικης αποψης.Ο αγοραστης οφειλει να διερευνήση εαν αληθευουν οι ισχυρισμοί (Προσωπικα θεωρω πως σε πολλα παιχνιδια δυο 8800Gt SLI θα αποδιδουν καλα σε 1080p).

gkontoletas μια Nvidia 460 με παραπλησια τιμη των δυο 8800GT θα αποδιδει καλυτερα αλλα δεν θα πρεπει να ξεχνας πως δυο καρτες εχουν τεσσερις εξοδους και μπορουν να τροφοδοτησουν τεσσερα monitor,επισης μπορουν να σπασουν και να καλυψουν αλλες αναγκες.

Στην κατηγορια των αγγελιων πολλες φορες το τελευταιο διαστημα εχουν εμφανιστει προΐοντα με αναρμοστες τιμες.Αυτη τη στιγμη π.χ. πουλιεται μια 8800Gt στα 60,με αρχικη στα 85.Δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει την αγγελια και πολλες αναλογες της.

Η αγελλια γραφει:
"2 καρτες Mushkin overclocked απο το εργοστασιο 8800gt ματσαρισμενες για sli
με coolers Akasa φωτιζωμενα πολυ αποδοτικα + τα εργοστασιακα .
Παιζουν ολα τα συγχρονα παιχνιδια πολυ καλα .
Εβαλα το καινουργιο medal of honor και dirt 3 και πανε σφαιρα σε full hd 1920x1080p"

Οι καρτες εχουν after market ψυκτρες και παρεχονται και οι αυθεντικες.Ειναι προσγειωμενη γιατι γραφει οτι παιζουν τα συγχρονα παιχνιδια πολυ καλα,δεν λεει τελεια ή κατι αναλογα τραβημενο.Αναφερεται σε δυο συγκεκριμενα παιχνιδια πως πανε σφαιρα,κατι που μπορει να ισχυει για τα συγκεκριμενα παιχνιδια.

Ο gkontoletas απανταει:
"Δηλαδή είναι καλύτερος συνδυασμός από μια ATI HD6850 των 150 ευρώ ή μια nVidia GTX460 επίσης των 150 ευρώ;
Μια κάρτα που έχει DirectX 9 μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα με μια κάρτα που έχει DirectX 11 σε σύγχρονα παιχνίδια;"

Η ερωτηση ειναι εμφανως ειρωνικη και παρακατω αναφερει εσφαλμενα οτι ειναι DX9 και θετει αλλη ερωτηση με επιθετικο υφος.Δειχνει εμφανως προκαταληψη πως ο χρηστης gtavo εσκεμενα θελει να κοροΐδεψει,σαφως και λαθος τοποθετηση εκ μερους του gkontoleta.

.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Τα ερωτήματα που έθεσα δεν είναι ειρωνικά είναι πρακτικά, αναφέρθηκα μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιηθούν οι κάρτες σε SLI και όχι μεμονωμένα.
NIX με το χέρι στη καρδιά, αν σε ρωτούσε φίλος σου τι θα του πρότεινες, 2 x 8800GT ή μια σύγχρονη κάρτα γραφικών;
Λάβε υπόψη σου ταχύτητα, κατανάλωση, θέσεις στη μητρική, εγγύηση, τιμή και άλλες δυνατότητες
π.χ. 3D, video hardware accelaration, HD audio formats ......

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ασχημη αντιμετωπιση

Να αντιστρεψω ομως κι εγω λιγο την ερωτηση.
Gkontoleta πιστευεις οτι ο φιλος εχει προθεση να εξαπατησει? Ποσα λεφτα θα βγαλει απο την απατη? Ουτως η αλλως οι ενδιαφερομενοι συνηθως με καποιο τροπο το ψαχνουν αν εχουν προθεση να αγορασουν ενα προιον. Πολυ περισσοτερο τα ατομα που μπαινουν στο φορουμ αποδεικνυουν εμπραχτα οτι συζητανε τις οποιες λυσεις σκεφτονται πανω σε προβληματα τεχνικης φυσης.
Ποιο πολυ για παρεξηγηση μου μοιαζει.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν κρίνω προθέσεις, κρίνω τα δεδομένα και είμαι υποχρεωμένος όταν παρατηρήσω κάτι περίεργο να το επισημάνω.
Δεν είναι όλοι guru στους υπολογιστές όσοι είναι μέλη του AVSite και έχουν την ανάγκη βοήθειας για να κάνουν σωστές επιλογές.

Reaction score
0

Δεν το σταματαμε πριν παρει αναποδη τροπη παλι?
Αντε να δουμε!

Reaction score
8

Ρε παιδιά διαβάζοντας όλα αυτά σαν απλός θεατής νομίζω ότι το πράγμα έχει ξεκινήσει σαν απλή παρεξήγηση κι δε νομίζω ότι υπάρχει ειρωνεία στην απάντηση του ggonnoletas αυτό που σίγουρα κανείς δε μπορεί να καταλάβει είναι η διαφορά του γραπτού με των προφορικό λόγο που δε μπορεί κανείς να ξέρει με τη ύφος, τη στόμφο ,και τη χρια του δίνη την ώρα που γράφει κάποιος …οπότε ας ρίξουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας …δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι Άλο.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

...κι δε νομίζω ότι υπάρχει ειρωνεία στην απάντηση του ggonnoletas...
:204:

...μ'έφτιαξες πρωί-πρωί....δεν υπάρχει,δεν υπάρχει....ειρωνία

Καλές γιορτές:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.662

:204:

...μ'έφτιαξες πρωί-πρωί....δεν υπάρχει,δεν υπάρχει....ειρωνία

Καλές γιορτές:137: