Ασύρματη μετάδοση ηχου ?

Reaction score
619
Θέλω να συνδέσω ασύρματα το λαπτοπ με windows 10 με τον δικάναλο ενισχυτή και τα ηχεια.
Εχω πάρει το widac, που ομως αποσυνδέεται συχνα ,παρ'ολο που ειναι σε διπλανό δωμάτιο.
Xρησιμοποιώ το winamp και καμια φορά το footbar ( αν τα καταφέρω!)
Υπάρχει καλύτερη πρόταση;
Ευχαριστώ

Reaction score
325
τι router έχεις? Οι αποσυνδέσεις είναι αρκετές φορές θέμα router και όχι τόσο της συσκευής. Να σου δώσω να καταλάβεις με squeezebox που έχω δεν υπάρχει η παραμικρή αποσύνδεση. Μπορείς αντί για wifi να δοκιμάσεις και την λύση ενός powerline που περνάς το internet μέσω του ρεύματος και έχεις αρκετά ποιο σταθερή ταχύτητα και χωρίς αποσυνδέσεις.
Δες εδώ ένα αξιόπιστο powerline

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-d...werline-500Mps-Kit-Passthrouth-TL-PA4020P.htm

Reaction score
619
Το ρουτερ ειναι ενα technicolor της hol ,αλλα θα ηθελα καποιον αλλο τροπο ωστε να μην χρησιμοποιω
μονο το winamp, π.χ. να μεταδιδεται ο ηχος απο youtube και αν γίνεται να περιλαμβανει και Dac.
Αυτα τα bluetooth Hi-FI adapter κανουν;

Reaction score
325
κάνουν αλλά δεν γνωρίζω αν μπορείς να μεταφώσεις ήχο σε τόσο μεγάλη απόσταση. Κοίτα το router της hol δεν προσφέρει και πολλή αξιοπιστία σε μετάδοση περιεχομένου μέσω wifi γιαυτό έχεις αυτές τις αποσυνδέσεις.
Για να στριμάρεις τώρα περιεχόμενο από τον υπολογιστή που έχεις σε άλλο δωμάτιο ιδίως youtube μια καλή λύση είναι και το chromecast αν έχεις κοντά και την τηλεόραση.

Reaction score
619
Οντως το ρουτερ εφταιγε,εβαλα ενα παλιο και δεν εχει καθολου αποσυνδέσεις.
Νάστε καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead