Ασύρματο ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ για ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ

Reaction score
14
Κύριοι... μια μεγάλη χάρη.

Για μια παραγωγή του avsite, ζητάμε ενα ασύρματο μικροφωνο για χρήση με βιντεοκάμερα.

Πομποδέκτης με 9βολτη μπαταρία... ή ότι άλλη μπαταρία θέλει να εχει, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρόφωνο πέτου ή χειρός απο εκφωνητή/παρουσιαστή ώστε να μην εχουμε τον φραμπαλά των καλωδίων μέσα στην μέση...

Η χρήση του θα είναι για λίγες μέρες περί τα τέλη Οκτωβρίου..

Thanks (μην φάω ποινή για το ευχαριστώ!!!)

Reaction score
0
Δυστυχώς δεν έχω ολοκληρωμένη λύση για αυτό που ζητάς.
Θα ήθελα να χαρίσω όμως 2 μικρόφωνα πέτου (πομπός + μικρόφωνο) σε όποιον τα χρειάζεται.Μου έχουν κλέψει από το αμάξι τον δέκτη για να μπορέσει να δουλέψει το όλο σύστημα οπότε μου είχαι άχρηστα μόνα τους.Tα μικρόφωνα είναι τα PT-850B + CM-501 από εδώ
http://www.tele.gr/html/323.HTM

Συγνώμη αν είμαι offtopic απλά μου ήρθε στο μυαλό πως έχς παρατημένα αυτά τα μικρόφωνα.

Reaction score
14
Dream Το μικρόφωνο το θέλεις μόνο του ή ολοκληρωμένο σύστημα ( μικροφωνικη ) ?????
Θέλω ενα σύστημα που να εχει 1/4Mini jack (κλασσικο "walkman" ακουστικών, υποδοχή στον πομπό του οπότε ή θα του βάλω ή το lavalier (πέτου) ή άλλο μικρόφωνο χειρός για συνέντευξη, και να εχει ταίρι τον αντίστοιχο δέκτη του που να είναι μπαταρίας (οχι 220V) ώστε αυτός να συνδεθεί με το mic IN της camcorder μου και αυτά είναι mini jack

Δηλαδή εν ολιγοις σετάκι!

Reaction score
14
Δυστυχώς δεν έχω ολοκληρωμένη λύση για αυτό που ζητάς.
Θα ήθελα να χαρίσω όμως 2 μικρόφωνα πέτου (πομπός + μικρόφωνο) σε όποιον τα χρειάζεται.Μου έχουν κλέψει από το αμάξι τον δέκτη για να μπορέσει να δουλέψει το όλο σύστημα οπότε μου είχαι άχρηστα μόνα τους.Tα μικρόφωνα είναι τα PT-850B + CM-501 από εδώ
http://www.tele.gr/html/323.HTM

Συγνώμη αν είμαι offtopic απλά μου ήρθε στο μυαλό πως έχς παρατημένα αυτά τα μικρόφωνα.

καλή η περίπτωση αυτή αν μπορούσαμε μόνο να βρούμε μόνο του τον δέκτη του?

Ξέρει κανείς αν πουλάνε σκέτο δέκτη που να ταιριάζει με το PT-850??????

Thanks πάντως

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88