Ασύρματο δίκτυο με ps3 και pc

Reaction score
0
Έχω το NetGear 824 ασύρματο router και θέλω να κάνω δίκτυο με το pc και το ps3 για προβολή ταινιών,μουσικής κτλ... Τόσο καιρό είχα στο pc έναν usb adaptor και έπαιρνα internet απ'το router που το έχω βάλει στο σαλόνι.

Αυτή η συνδεσμολογία βολεύει για δίκτυο μεταξύ του pc και του ps3? Ή πρέπει να βάλω το router στο pc μέσω ethernet και να συνδέσω πάνω εκεί το ps3 ασύρματα;

Το αντίθετο γίνεται;(Δηλαδή το router στο ps3 και to usb adaptor να μείνει στο pc)

Reaction score
0
Μια χαρά θα δουλέψει κι όπως το έχεις τώρα.

Και οι άλλες δύο συνδεσμολογίες που αναφέρεις θα δουλέψουν βέβαια...

Reaction score
0
Απάντηση: Ασύρματο δίκτυο με ps3 και pc

Καλησπέρα.
Είμαι καινούριος με το ps3 και θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι δυνατή η σύνδεση του ps3 με το pc.Απο τις προηγούμενες απαντήσεις δεν έχω καταλάβει καλά.
Έχω ενα linksys router ασύρματο και ο τρόπος του ps3 και του pc γίνεται με wirless.
Χρησιμοποιώ τα Windows 7.

Reaction score
50

Καλώς ήρθες στο AVsite!
Καλή συνέχεια :107:

Αν μπορείς να συνδέσεις το PS3 με το router μέσω καλωδίου ethernet θα είσαι ακόμα καλύτερα (και θα μπορείς άνετα να παίζεις τα HD αρχεία του PC σου στο PS3)
Βέβαια, αυτό είναι βολικό αν είναι σχετικά κοντά ή απλά δεν σε ενοχλεί το καλώδιο που θα τρέχει στο σπίτι.

Μπορείς πάντα να τα συνδέσεις και ασύρματα (wireless).
Όσο λειτουργεί το router, ανοίγεις το PS3 και κάνεις τις ρυθμίσεις WiFi με την αυτόματη διαδικασία που έχει το PS3.
Αν έχεις «κλειδώσει» το ασύρματο (με wep, wpa ή wpa2) θα σου ζητήσει σε κάποια φάση το κλειδί που θα το γράψεις.
Θα κάνει τη δοκιμή το PS3 στο τέλος των ρυθμίσεων (αν παίρνει ip κλπ) και είσαι έτοιμος!!

Reaction score
0

Καλώς σας βρήκα.
Αυτό που λες το έχω κάνει.Αυτό που θέλω είναι να συνδέσω το ps3 με το pc.Ωστε να κάνω share τις εικόνες και τα mp3 μου.

Reaction score
0

Τι εννοείς? Ποιος θα μου το πει? και πως μπορω να τον εγκαταστήσω.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.117

Τι εννοείς? Ποιος θα μου το πει? και πως μπορω να τον εγκαταστήσω.
Κατέβασε το από εδώ και θα σε ενημερώσουν σε λίγο.(Δεν το έχω κάνει εγώ και δεν το ξέρω)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.117

Βρήκα έναν ωραίο οδηγό εδώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524