Αυριο...

Το επομενο βημα στην βιντεοπροβολη θα ειναι...

• Laser

Votes: 16 36,4%
  • 3D

Votes: 13 29,5%
  • Ολογραφικο

Votes: 5 11,4%
  • Ολα μαζι

Votes: 3 6,8%
  • Κανενα απο τα παραπανω

Votes: 7 15,9%

• Total voters
    44

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τι πιστευετε πως θα αντικαταστησει τον σημερινο βιντεοπροβολεα στο αμεσο μελλον?
Η ακομα καλυτερα ποιο θα ειναι το επομενο βημα?

Παρακαλω ψηφιστε και σχολιαστε, εαν θελετε παντα:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εχω βαλει μονο τρεις επιλογες καθως πιστευω πως καποια απο αυτες θα επικρατησει.
Οπως παντα ομως ειστε ελευθεροι να βαλετε την δικη σας αποψη..

Reaction score
3
Αν και θα ήθελα το ολογραφικό, ψήφισα το laser, γιατί είναι πιό κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι οι υπόλοιπες επιλογές.
Πάντως αν διαψευστώ, δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.173
Απάντηση: Αυριο...

Το επόμενο βήμα μάλλον θα πρέπει να είναι η αντικατάσταση της λάμπας με LED.
Μου φαίνεται πιο γήϊνη η υλοποίηση καθώς ήδη υπάρχουν φθηνά LED με απίστευτα δυνατό φως για το μέγεθός τους. Καμμιά 30 μικρά τέτοια βγάζουν τόσο φως όσο και ένας όχι πολύ φωτεινός προβολέας. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Τα Laser και τα 3D μου φαίνονται ακόμη μακρινά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αυριο...

Το επόμενο βήμα μάλλον θα πρέπει να είναι η αντικατάσταση της λάμπας με LED.
Μου φαίνεται πιο γήϊνη η υλοποίηση καθώς ήδη υπάρχουν φθηνά LED με απίστευτα δυνατό φως για το μέγεθός τους. Καμμιά 30 μικρά τέτοια βγάζουν τόσο φως όσο και ένας όχι πολύ φωτεινός προβολέας. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Τα Laser και τα 3D μου φαίνονται ακόμη μακρινά.
Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη..:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Αυριο...

Ανδρέα εγώ θα ψήφισα και θέλω το ολογραφικό......όμως τελικά θα επικρατήσει το laser.........ήδη η Sony και η Mitsubishi ανακοίνωσαν τις πρώτες laser τηλεοράσεις για τις αρχές του 2008..................:happy_6:

http://www.hdblog.gr/archives/223

Reaction score
5
1) τι διαφορα εχει το 3D με το ολογραφικο?
2) και αφου και τα δυο μπορουν να γινουν μονο με την χρηση laser τι διαφορα εχουν γενικα και οι 3 επιλογες μεταξυ τους???

Δε πιστευω (αν και μικροτερος) οτι θα προλαβω τετοιο συστημα για σπιτι... οποτε το επομενο βημα θα ηταν καποιες βελτιωσεις των μηχανηματων/τεχνικων που εχουμε τωρα...(οπως πχ αυτο που ανεφερε ο Μιχαλης)

Reaction score
4
Τιποτα απο τα παραπανω γιατι πιστευω οτι θα καταργηθουν οι προβολεις συντομα.

Reaction score
0
Θα βγουνε οθονες tv 100"+ σε τιμες προσιτες και με μαγικες εικονες.:cool_4:
Aλλο το ένα και άλλο το άλλο...
Οι τηλεοράσεις δεν αντικαθιστούν τους προβολείς ποτέ..:happy_5:

Reaction score
4
Θα βγουνε οθονες tv 100"+ σε τιμες προσιτες και με μαγικες εικονες.:cool_4:
Ακριβως για αυτον τον λογο που γραφει ο φιλος.
Σαν τεχνολογια οι προβολεις δεν βλεπω να προχωρουν τοσο οσο ανεβαινουν οι ιντσες στις τηλεορασεις και οσο ειδικα μικραινει και το μεγεθος τους σε παχος.
Παραλληλα βλεπουμε οτι οι τιμες τους πεφτουν με ραγδαιους ρυθμους.
Αν ειδικα προχωρησει και η τεχνολογια της "τυλιχτης" οθονης μιας ιντσας...
Οποτε θα εχουμε ενα πανι 100'' που απο εκει θα βλεπουμε χωρις να χρειαζομαστε τον προβολεα.
Κατι σαν αυτο...
http://blog.t3.co.uk/page/t3?entry=skinniest_tvs_in_the_world

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ακριβως για αυτον τον λογο που γραφει ο φιλος.
Σαν τεχνολογια οι προβολεις δεν βλεπω να προχωρουν τοσο οσο ανεβαινουν οι ιντσες στις τηλεορασεις και οσο ειδικα μικραινει και το μεγεθος τους σε παχος.
Παραλληλα βλεπουμε οτι οι τιμες τους πεφτουν με ραγδαιους ρυθμους.
Αν ειδικα προχωρησει και η τεχνολογια της "τυλιχτης" οθονης μιας ιντσας...
Οποτε θα εχουμε ενα πανι 100'' που απο εκει θα βλεπουμε χωρις να χρειαζομαστε τον προβολεα.
Κατι σαν αυτο...
http://blog.t3.co.uk/page/t3?entry=skinniest_tvs_in_the_world
Αλλη η εικονα της τηλεορασης και αλλη αυτη του βιντεοπροβολεα.
Οσο οι τιμες πεφτουν στις τηλεορασεις τοσο οι κατασκευαστες βιντεοπροβολεων θα "ψαχνονται" για νεες τεχνολογιες που θα διατηρησουν το μεσο.
Ας παρουμε π.χ. την ολογραφικη εικονα, δηλαδη την εικονα που θα ζωντανευει μπροστα μας διχως πανι.Πως θα ειναι δυνατη η θεαση της με τηλεοραση?
Περα απο ολα αυτα πιστευω πως το επομενο βημα θα ειναι καποιας μορφης 3D εικονα, διχως την χρηση γυαλιων και διχως τα κορεσμενα-και λανθασμενα- κοκκινα και μπλε που αυτα συνεπαγονται.

Reaction score
1
Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα του κόστους. Σήμερα, είμαστε σε θέση να πάρουμε κινηματογραφική εικόνα 120" με λιγότερο από 1000 ευρώ. Πόσο (θα) κοστίζει η αντίστοιχη TV;

Εγώ αυτό που διαβλέπω είναι ότι οι προβολείς τείνουν να εκτοπίσουν την TV και όχι το αντίθετο. Ο πρώτος προβολέας που θα παίζει με αναμμένα τα φώτα (ή στην ύπαιθρο) και θα έχει διάρκεια ζωής 10.000 ώρες θα σημάνει και το τέλος των TV μεγάλης διάστασης.

Επίσης, τίθεται και το θέμα της φορητότητας. Ήδη υπάρχουν προβολείς που χωρούν σε μια παλάμη και λειτουργούν με μπαταρία (άλλωστε, και normal προβολέας μπορεί να συνδεθεί στην μπαταρία του αυτοκινήτου μέσω inverter). Ο προβολέας μπορεί να μας ακολουθήσει. Η TV όχι.

Reaction score
4
Με 1.900 ευρω πριν ενα χρονο πηρα προβολεα με ικανοτητα καλης προβολης ως και 150''
Ποσα χρηματα ηθελα πριν ενα χρονο για να παρω τηλεοραση 60'' ?
Μηπως τα τριαντακοπλασια?

Ποτε οι τιμες στις τηλεορασεις δεν θα προσεγκισουν τις τιμες των προβολεων! :mad_1:

Στο μονο που υπερεχουν και δεν το ανεφερε κανεις ειναι οτι η διαρκεια της λαμπας τους διαρκει πολυ περισσοτερο απο οτι στους προβολεις. Βεβαια ο λογος ειναι ευνοητος..

Ειδα μια τηλεοραση lcd αν δεν κανω λαθος 90'' στο media markt και ειχε 60.000 Ελεος! :crazy_1: Και δεν μπορω να πω οτι επαιζε καλυτερα απο ενα προβολεα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Αυριο...

1) τι διαφορα εχει το 3D με το ολογραφικο?
2) και αφου και τα δυο μπορουν να γινουν μονο με την χρηση laser τι διαφορα εχουν γενικα και οι 3 επιλογες μεταξυ τους???

Δε πιστευω (αν και μικροτερος) οτι θα προλαβω τετοιο συστημα για σπιτι... οποτε το επομενο βημα θα ηταν καποιες βελτιωσεις των μηχανηματων/τεχνικων που εχουμε τωρα...(οπως πχ αυτο που ανεφερε ο Μιχαλης)
Γιατι βρε Energy; εδω ελπιζω εγω!!!

("Καο Πακα" τι σημαινει:::!!!!)

Ψηφισα 3D, γιατι μου...αρεσει~

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.525
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas