Αυτόνομα αυτοκίνητα


TGD

Μηνύματα
7.195
Reaction score
7.225
Αν βαριεστε να το διαβάσετε όλο...
Η Tesla πουλάει αυτοκίνητα. Επομένως ξεκινά με περιορισμένες δυνατότητες σε όλα τα αυτοκίνητα και σιγα-σιγα τα αναβαθμίζει.
Η Waymo πουλάει μια υπηρεσία. Επομένως έχει λίγα αυτοκίνητα με πλήρεις δυνατότητες και σιγα-σιγα τα αυξάνει.
Η Waymo ποντάρει να έχει παραγγελίες από εταιρείες ταξί που θα καταργήσουν τους οδηγούς. Γι' αυτό η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε περιορισμένες περιοχές που έχουν χαρτογραφηθεί λεπτομερώς.
 



Μηνύματα
920
Reaction score
2.588
Το λογισμικό της αυτόνομης οδήγησης στα Tesla πρέπει να το έγραψε Έλληνας... :laugh:
Ανεκδοτολογικό τρου στόρυ:
Πριν χρόνια, είμαστε με τη γυναίκα στην Ισπανία (νομίζω στη Βαρκελώνη). Κάποιες μέρες ήδη εκεί, κυκλοφορούμε περπατώντας στο κέντρο και έχουμε ξεθαρρέψει, διασχίζοντας χαλαρά τις διαβάσεις, βλέποντας οτι, τουλάχιστον όπου κινούμασταν, οι οδηγοί "κοκκάλωναν" το όχημα στη θέα του πεζού.
Σε μια διασταύρωση λοιπόν, καθώς βρισκόμασταν σχεδόν στη μέση του δρόμου πάνω σε τεράστια διάβαση, ξαφνικά μια μαύρη γυφτό-BMW, χαρά του κάγκουρα (αυτό για τους Βόρειους 😆) έρχεται απ' τον πίσω-κάθετο δρόμο σπινιάροντας, στρίβει δεξιά στο δρόμο που κινούμαστε και περνά ξυστά δίπλα μας, στα όρια εγκεφαλικού 😡🤬!
Παγώνουμε στιγμιαία, φεύγουν αυθόρμητα και ακαριαία μερικά ΕλληνοΙσπανικά μπινελίκια και μέσα σ' ελάχιστες στιγμές καθώς απομακρύνεται σβέλτα διαπιστώνουμε οτι έχει πινακίδες Θεσσαλονίκης!!!
:laugh::laugh::laugh::laugh::biggrin::biggrin:😆😆

Γελούσαμε σα τους χαζούς μέσα στο δρόμο για μια ώρα! Πέρασαν χρόνια κι ακόμη το θυμόμαστε με παρόμοια διάθεση :laugh:...
 

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.918
Reaction score
12.572
Αντίστοιχη ιστοριούλα:

Προ πολλών ετών ο πατέρας μου και κάποιοι συνεργάτες βγαίνουν από το κτίριο του αεροδρομίου στην Κολωνία προς αναζήτηση ταξί. Το ρεύμα τους άδειο, το απέναντι ρεύμα κολλημένο με σειρά εκατοντάδων μέτρων. Δεν περνούν 2 λεπτά, ένα ταξί που περίμενε απέναντι βγαίνει από τη σειρά, γκαζώνει, τους προσπερνά, κάνει αναστροφή και πλησιάζει προς το μέρος τους. Ένας από την παρέα λέει "να δείτε που είναι Έλληνας"...

Σταματάει ο ταρίφας μπροστά τους και φωνάζει μέσα από το ανοιχτό παράθυρο: "παλικάρια πού να σας πετάξω?" με μουσική υπόκρουση Καζαντζίδη. :roflmao:
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.748
Reaction score
83.540
Ιστοριών συνέχεια:

Είμαι περίπου 14 χρονών (80s) και έχω επισκεφθεί το Λονδίνο για πρώτη φορά. Περπατάω στην Oxford Street και χαζεύω τριγύρω όντας ενθουσιασμένος από την κυκλοφοριακή τάξη. Κάποια στιγμή σταματάω σε κόκκινο πεζών και από την απέναντι πλευρά ένας μεσήλικας παραβιάζει τον σηματοδότη και περνάει ακάθεκτος με το πάσο του. Ένα ταξί φρενάρει απότομα για να μην τον χτυπήσει κι ο τύπος, τρομαγμένος, γυρνάει και λέει στον ταξιτζή " Άντε γ@μήσου ρε μ@λάκα!!! ".

Με έχει σημαδέψει από τότε. :roflmao:
 

TGD

Μηνύματα
7.195
Reaction score
7.225
Φίλος μου έχει μετακομίσει στην Ολλανδία για δουλειά. Τις πρώτες μέρες του λένε όλοι να προσέχει πολύ, όλοι τηρούν τον ΚΟΚ ακόμα κι οι πεζοί δεν πατάνε στους ποδηλατόδρομους.
Και μια μέρα σε έναν πεζόδρομο βλέπει παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Για δες, σαν κι εμάς είναι τελικά. Κοιτάει πιο καλά και βλέπει στον πεζόδρομο ένα ελληνικό εστιατόριο!
 

TGD

Μηνύματα
7.195
Reaction score
7.225
μέσα σ' ελάχιστες στιγμές καθώς απομακρύνεται σβέλτα διαπιστώνουμε οτι έχει πινακίδες Θεσσαλονίκης!!!
Αν το είχε κάνει στο Λονδίνο στην επόμενη γωνία θα τον σταματούσε η τροχαία.
Αν το είχε κάνει στη Γερμανία θα είχε πέσει τηλέφωνο στην αστυνομία με την πινακίδα.
Αν το είχε κάνει στην Ελβετία, θα τον είχαν στείλει στο ΚΤΕΟ να ελέγξουν αν όλα τα έξτρα είχαν έγκριση τύπου.
 




Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.716
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top