Αυτόνομα αυτοκίνητα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.855

Όπως έχω προβλέψει, εντός του 2026 θα πρέπει να το πληρώσω το ρημάδι το FSD..
Και αυτό προϋποθέτει σχετική έγκριση από την RDW. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά το κείμενο λέει ότι ισχύει. Και τα έχω πει ήδη. Και για τον κανονισμό 171, και για την UNECE, και για το άρθρο 39 και την εξαίρεση που μπορεί να λάβει το FSD, αν πάρει το ΟΚ από την RDW.

Σε άλλα νέα, η Κίνα έδωσε άδεια στα συστήματα Level 3.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.729
Από το 2026 τα επισήμως αδειοδοτημένα οχήματα επιπέδου 3 θα φέρουν πινακίδες που θα λήγουν σε Ζ. Ωραία ιδέα.

View attachment 385578
Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να ξεχωρίζουν από μακριά όλα όσα είναι λεβελ 3, και όσα είναι λεβελ 4 και 5 φυσικά.

Οι Κινέζοι είναι μπροστά.

Πρώτα αυτοί αντιμετωπίζουν αυτά που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει η Δύση αργότερα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.729

Και κάποιοι εδώ μέσα αυτά έλεγαν, "ίσως στην επόμενη γενιά, στα παιδιά μας, όχι όσο ζούμε μεις".

:fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou:

Reaction score
2.944
Ρε γμτ, οδηγά η σύζυγος ή ο γιος και κοντεύει το πόδι μου να βγει από το φτερό :D , αυτό που είδα στο βίντεο με ξεπερνάει, τουλάχιστον ας καθόταν μπροστά έχοντας πρόσβαση έστω στο χειρόφρενο. Όχι ότι θα προλάβαινε εάν χρειαστεί να το ενεργοποιήσει πριν το αυτόνομο, αλλά έτσι για την ιδέα !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.729
O Xpeng CEO:

Και λίγος χαβαλές επί της ευκαιρίας, καθώς η γριά, μ'αυτα που λέει, όλο και κάποιους θαμώνες από δω μέσα μου θυμίζει: 🤣😂😁

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.659
Νεότερο μέλος
nvg