Αυτόνομη συσκευή για Internet Radio?

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Χαιρετώ την παρέα. Γνώμες για αυτόνομη συσκευή (tuner) Internet radio; Η χρήση υπολογιστή είναι καλή λύση αλλά λίγο άβολη. Θα προτιμούσα κάτι όχι σε media player.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
28
και εγω καλε μου φιλε καπως ετσι ξεκινησα το ψαξιμο αλλα κατεληξα τελικα σε λαπ-τοπ λογω των διαφορων περιορισμων των τετοιου ειδους συσκευων και ειμαι μπορω να πω πολυ περισσοτερο ικανοποιημενος απ'οτι αν κατεληγα εκει ,χωρις βεβαια να θελω να σε επηρεασω επ'αυτου.!

Reaction score
449
Απάντηση: Αυτόνομη συσκευή για Internet Radio?

ε αφουτ ξερεις τι θα πω..... ipod - το προγραμμα οοΤunes και ενα απλο dock...συνολο ολα πακετο περιπου 210-215ε και καθαρισες..

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση. Να διευκρινήσω μόνο κάτι, μιλάω για συσκευή που θα ενσωματωθεί στο rack με τα υπόλοιπα μηχανήματα ήχου, όχι κάτι σαν αυτόνομο φορητό player με ηχεία όπως το Philips. Έχω δει πως διάφορα μοντέλα muvid (Γερμανική φίρμα ευρέως διαδεδομένη στο ebay) έχουν αξιόλογες κριτικές και επιδώσεις. Κάτι τέτοιο λοιπόν θα με ενδιέφερε.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
7.190

τοτε πηγαινε σε logitech squeezebox touch που ειναι αυτονομη συσκευη.Το philips ομως εχει και ψηφιακη εξοδο και μπορεις να στειλεις σημα σε μετατροπεα ενω θα το εχεις και αλλες χρησεις λογω της φορητοτητας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red