15 Σεπτεμβρίου 2004 #1 Αντώνης K. Μηνύματα 2.679 Reaction score 5 Αφορά παλαιότερες εποχές, αλλά καλό είναι να παραδειγματιζόμαστε από τους παλαιότερους.
15 Σεπτεμβρίου 2004 #2 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Χχμμμμμμμ............... Και πρέπει να ζητάω να εγκρίνεται η άδεια και απ' την γυναίκα και από την.........ΠΕΘΕΡΑ? :shock: :shock: :shock: Σε 10 μέρες κλείνω 3 μήνες!!! χι,χι,χι
Χχμμμμμμμ............... Και πρέπει να ζητάω να εγκρίνεται η άδεια και απ' την γυναίκα και από την.........ΠΕΘΕΡΑ? :shock: :shock: :shock: Σε 10 μέρες κλείνω 3 μήνες!!! χι,χι,χι
15 Σεπτεμβρίου 2004 #3 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Εδώ εγώ κλείνω χρόνο σε λίγο και δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.... Πόσοι χαμένοι μήνες...
15 Σεπτεμβρίου 2004 #4 pankrok Μηνύματα 17.647 Reaction score 25.358 ενταξη μωρε δεν ειναι τραγικο η πεθερα απλα υπογραφει, ο επιλοχιας εεεε η γυναικα θα το παει σε αυτην θα παρει υπογραφη-σφραγιδα και τελος, μετα τις 9 μπορεις να φυγεις.
ενταξη μωρε δεν ειναι τραγικο η πεθερα απλα υπογραφει, ο επιλοχιας εεεε η γυναικα θα το παει σε αυτην θα παρει υπογραφη-σφραγιδα και τελος, μετα τις 9 μπορεις να φυγεις.
15 Σεπτεμβρίου 2004 #5 skaloumbakas 4Haris Μηνύματα 24.751 Reaction score 1.677 Ρε παιδιά, το 1980 δεν ήμουνα παντρεμμένος... Αρα δε γίνεται ΦΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!! :mrgreen: (μου άρεσε και το "Σωματειου" με περισπωμένη...) :?
Ρε παιδιά, το 1980 δεν ήμουνα παντρεμμένος... Αρα δε γίνεται ΦΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!! :mrgreen: (μου άρεσε και το "Σωματειου" με περισπωμένη...) :?
15 Σεπτεμβρίου 2004 #6 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.483 Reaction score 7 (μου άρεσε και το "Σωματειου" με περισπωμένη...) Click to expand... Λες να μην εβαζαν υπογραφη σε ορθογραφικα λαθος κειμενο? Ή μηπως δεν ειχαν ιδεα περι κανονων τονισμου?
(μου άρεσε και το "Σωματειου" με περισπωμένη...) Click to expand... Λες να μην εβαζαν υπογραφη σε ορθογραφικα λαθος κειμενο? Ή μηπως δεν ειχαν ιδεα περι κανονων τονισμου?