Αχ αυτό το πανί!

Reaction score
63
Καλησπέρα παίδες! Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να προστατέψω το πανί του προτζέκτορα από τσακισματάκια, ή αυτά είναι αναπόφευκτα, όσο κι αν προσπαθώ? Το έχω το πανί (Dalite 92") περίπου 6 μήνες και έχω παρατηρήσει κανα 2 τσαλακωματάκια, που με έχουν αγχώσει!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να το καρφώσεις στον τοίχο... :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα... δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο σούπερ μυστικό. Όλα τα πτυσσόμενα κάποτε παρουσιάζουν προβλήματα.

Το πανί κατ' εμέ θέλει μερικά πολύ απλά πράγματα.
- Πολύ προσεκτική τοποθέτηση, δηλαδή κρέμασμα με χάρακα και αλφάδιασμα μέχρις χιλιοστού.
- Προσεκτικό άνοιγμα και κλείσιμο (γενικώς δεν θέλει βιασύνες).

Μου κάνει εντύπωση πάντως αν κυριολεκτείς με το "τσαλακωματάκια" ή εννοείς τις απλές, γνωστές σε όλους μας ζάρες... Σε κάθε περίπτωση άστο για 3-4 μέρες ανοιχτό να τεντωθεί καλά και ξανασυζητάμε.

Reaction score
63
Μου κάνει εντύπωση πάντως αν κυριολεκτείς με το "τσαλακωματάκια" ή εννοείς τις απλές, γνωστές σε όλους μας ζάρες... Σε κάθε περίπτωση άστο για 3-4 μέρες ανοιχτό να τεντωθεί καλά και ξανασυζητάμε.
Εννοώ ότι έχει κάνει 2 τσακισματάκια που δεν είχε πρίν. Μάλλον ατσουμπαλιά έκανα όμως στο μάζεμα την τελευταία φορά που είδα ταινία :?

Reaction score
0
Για κάτι τέτοια σπαστικά, σήμερα παρέλαβα μια σταθερή 16:9 και ησύχασα!!! :wink: :wink:
Ρεταλι ειναι , απ τις...κουρτινες που αγορασε απ΄τον Χυτηρογλου.
Την κρεμασες Γιαννη την κουρτιν...εε την οθονη;;;
Καλοριζικη Φιλε!!

Reaction score
51
Eίναι της Screenline, mod.: Amleto 92", 16:9 Flatvision

Είναι ακόμα στο κουτί του γιατί δεν έχω χρόνο για την τοποθέτηση (αλλά ούτε και ο κολλητός μου που θα μπορούσε να το εγκαταστήσει......)

Οπότε φίλοι μου εντυπώσεις αργότερα γιατί προς το παρόν οι μόνες εντυπώσεις είναι για το χρώμα του.....κουτιού και το γεγονός ότι σχεδόν οριακά χώρεσε στην Α156SW!!! :roll: :lol: :lol:

Reaction score
51
Viewing angle: 150°
Thickness: 0.5mm
Gain: 1.2
Is a PVC sheet whose chemical features grant a smooth and brillian picture. It ia also use as upper/lower masking an as borders. It has a viewing angle of 150 degrees with a gain of 1.2 and a M1 fireproof certification.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO