- Reaction score
- 599
Τα πάντα για την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ.
Δυστυχως συμφωνω.Στο ίδιο έργο θεατές
Δεν ειπα να τον φαμε, αλλα ανεξαρτητως των πεναλτι η ομαδα δεν πειθει. Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να μεινει μεχρι τελους, απλα συμφωνησα οτι δεν τον βλεπω να βγαζει παρελαση, δεν εννουσα να φυγει.Ε ναι, ένα δίκιο το'χετε.
Χάσαμε 2-1 εκτός έδρας από την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή, χωρίς να δεχτούμε καν γκολ σε κανονική ροή, με ένα πέναλτι καθαρή χαζομάρα του Χατζιβλάκα και ένα που ήταν εκτός περιοχής. Με κάποιους από τους καλύτερους μας παίχτες να μην έχουν κάνει καν προπόνηση καλά καλά ακόμα (Σιντιμπέ) και άλλους (Ελιασον κλπ.) να έχουν παίξει ζήτημα ένα ημίχρονο.
Α, ξέχασα, χάσαμε και από τον Βόλο στο δεύτερο μας επίσημο παιχνίδι, που παρεμπιπτόντως σήμερα πήρε το Χ στο Καραϊσκάκη.
Εγώ λέω να τον φάμε και τον Αλμέιδα πριν να είναι αργά, μόνο έτσι θα κάνουμε προκοπή.
Φυσικά και ΔΕΝ με ικανοποιεί. Αλλά αν σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος μια ολοκαίνουργια ομάδα (με παίχτες που ο τελευταίος ήρθε πριν λίγες μέρες) και με καινούργιο προπονητή με ικανοποιούσε, θα μιλούσαμε για ποδοσφαιρικό θαύμα.Ειλικρινα τωρα αυτη η εικονα σε ικανοποιει;
Δεν διαφωνούμε.Επειδή σίγουρα ο Αλμέιδα είναι πιο σχετικός από εμάς, οι παπαριές που κάνει έχουν να κάνουν με την ανασφάλεια στα μετόπισθεν , όπως αυτή κληρονομηθηκε από τα δυο προηγούμενα χρόνια... Για αυτό παίζει με δύο εξαρια και αποστερεί την ομάδα από δημιουργικές αρετές
Κανονικά χρειάζεται ένας ακόμη Σιντιμπε για τα αριστερά και μετά 4-3-3 με Ελιασον αριστερά και Γκαρσια δεξιά ( αν και χθες ήταν για κλωτσιές ).
Όμως από την στιγμή που το βλέπουμε όλοι, μου φαίνεται αδύνατον να μην το βλέπει ο Αλμέιδα...
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένουμε ... Δεν έχει λογικη να τον σουταρουμε και να ψάχνουμε προπονητή... Ο Αλμέιδα έχει πολλά καλά :
Είναι άνθρωπος που θα τον σεβαστούν οι ποδοσφαιριστές
Έχει δώσει στοιχεία ομάδας και ενότητας
Έχει δώσει φυσική κατάσταση
Φαίνεται φιλοσοφημένος
Εχεις διαβασει να ψαχνουμε για παιχτη στα αριστερα?Μα έχουμε ακόμη μια εβδομάδα νομίζω για μεταγραφές...μεχρι τον Γενάρη Χατζησαφι ?