Α.Ε.Κ. 2022-2023

symos

You're not worthy!
Reaction score
5.343
Ε ναι, ένα δίκιο το'χετε.

Χάσαμε 2-1 εκτός έδρας από την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή, χωρίς να δεχτούμε καν γκολ σε κανονική ροή, με ένα πέναλτι καθαρή χαζομάρα του Χατζιβλάκα και ένα που ήταν εκτός περιοχής. Με κάποιους από τους καλύτερους μας παίχτες να μην έχουν κάνει καν προπόνηση καλά καλά ακόμα (Σιντιμπέ) και άλλους (Ελιασον κλπ.) να έχουν παίξει ζήτημα ένα ημίχρονο.

Α, ξέχασα, χάσαμε και από τον Βόλο στο δεύτερο μας επίσημο παιχνίδι, που παρεμπιπτόντως σήμερα πήρε το Χ στο Καραϊσκάκη.

Εγώ λέω να τον φάμε και τον Αλμέιδα πριν να είναι αργά, μόνο έτσι θα κάνουμε προκοπή.

Reaction score
2.411
Ε ναι, ένα δίκιο το'χετε.

Χάσαμε 2-1 εκτός έδρας από την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή, χωρίς να δεχτούμε καν γκολ σε κανονική ροή, με ένα πέναλτι καθαρή χαζομάρα του Χατζιβλάκα και ένα που ήταν εκτός περιοχής. Με κάποιους από τους καλύτερους μας παίχτες να μην έχουν κάνει καν προπόνηση καλά καλά ακόμα (Σιντιμπέ) και άλλους (Ελιασον κλπ.) να έχουν παίξει ζήτημα ένα ημίχρονο.

Α, ξέχασα, χάσαμε και από τον Βόλο στο δεύτερο μας επίσημο παιχνίδι, που παρεμπιπτόντως σήμερα πήρε το Χ στο Καραϊσκάκη.

Εγώ λέω να τον φάμε και τον Αλμέιδα πριν να είναι αργά, μόνο έτσι θα κάνουμε προκοπή.
Δεν ειπα να τον φαμε, αλλα ανεξαρτητως των πεναλτι η ομαδα δεν πειθει. Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να μεινει μεχρι τελους, απλα συμφωνησα οτι δεν τον βλεπω να βγαζει παρελαση, δεν εννουσα να φυγει.
Αναφορικα με το παιχνιδι στο δευτερο πεναλτι μπακ ο Γκαρσια; Ο Ροτα που ηταν; Ο Βιντα σαν δεξι στοπερ δεν θα πρεπε να ναι εκει διπλα; Αμυντικα δεν λειτουργουμε, κακιστη κυκλοφορια οταν πρεσαρε ψηλα ο αντιπαλος διωχναμε οπως να ναι πανικοβλητοι, ουτε την μπαλα απ την περιοχη δε μπορουσαμε να βγαλουμε σωστα.
Δηλαδη ασχετως τα πεναλτι, σου αρεσε η ομαδα; Ειλικρινα τωρα αυτη η εικονα σε ικανοποιει; Αν ναι παω πασο, δεν εχω κατι αλλο να πω.

symos

You're not worthy!
Reaction score
5.343
Ειλικρινα τωρα αυτη η εικονα σε ικανοποιει;
Φυσικά και ΔΕΝ με ικανοποιεί. Αλλά αν σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος μια ολοκαίνουργια ομάδα (με παίχτες που ο τελευταίος ήρθε πριν λίγες μέρες) και με καινούργιο προπονητή με ικανοποιούσε, θα μιλούσαμε για ποδοσφαιρικό θαύμα.

Ο Ρότα που τον αναζητάς στη φάση του πέναλτι θα είναι μόνο αλλαγή όταν μπει ο Σιντιμπέ. Η κάκιστη κυκλοφορία που λες θα διορθωθεί μόνο με τον καιρό, όταν οι παίκτες μάθουν ο ένας τον άλλο και η ομάδα αποκτήσει αυτοματισμούς.

Η μόνη παραφωνία για μένα (μακροπρόθεσμα) είναι η αριστερή πτέρυγα με τον Χατζισαφί, εκεί θα πρέπει να γίνει κίνηση τον Γενάρη οπωσδήποτε.

Reaction score
2.341
Ας παίξει μπάλα η ομάδα μερικούς μήνες να φορμαριστει. Joker δεν κερδίζονται εύκολα. Θέλει στρώσιμο στην προπόνηση και να γνωριστούν στο γήπεδο οι παίκτες.

ika

News
Reaction score
9.977
4η αγωνιστική και -6 με δύο ήττες από ομάδες με 10πλάσιο μπάτζετ, προπονητές τους Κλοπ και Μουρίνιο και με 6άρια τους Μέσι και Σάλαχ αντίστοιχα.
Θα θέλουμε να σπάσουμε το περσινό ρεκόρ απόστασης από τον πρώτο.
Βέβαια, ίσως φταίει η κούραση και από τα συνεχή ματς στην Ευρώπη.

Reaction score
754
Ενω δεν εχουμε κακο ροστερ (το αντιθετο μάλιστα), οι αλχημείες του Αλμειδα δειχνουν να ειναι η αιτια των απωλειών.

ΥΓ. ΟΚ θέλαμε και αριστερο μπακ χαφ. Αυτος ο Χατζισαφι στον λαιμό μου κάθεται.
Απορω τι βυσμα είχε στην ομάδα και έμεινε.
Δεξιά πηραμε τον Γάλλο.

Reaction score
611
Επειδή σίγουρα ο Αλμέιδα είναι πιο σχετικός από εμάς, οι παπαριές που κάνει έχουν να κάνουν με την ανασφάλεια στα μετόπισθεν , όπως αυτή κληρονομηθηκε από τα δυο προηγούμενα χρόνια... Για αυτό παίζει με δύο εξαρια και αποστερεί την ομάδα από δημιουργικές αρετές

Κανονικά χρειάζεται ένας ακόμη Σιντιμπε για τα αριστερά και μετά 4-3-3 με Ελιασον αριστερά και Γκαρσια δεξιά ( αν και χθες ήταν για κλωτσιές ).

Όμως από την στιγμή που το βλέπουμε όλοι, μου φαίνεται αδύνατον να μην το βλέπει ο Αλμέιδα...

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένουμε ... Δεν έχει λογικη να τον σουταρουμε και να ψάχνουμε προπονητή... Ο Αλμέιδα έχει πολλά καλά :

Είναι άνθρωπος που θα τον σεβαστούν οι ποδοσφαιριστές
Έχει δώσει στοιχεία ομάδας και ενότητας
Έχει δώσει φυσική κατάσταση
Φαίνεται φιλοσοφημένος

ika

News
Reaction score
9.977
Έτσι περίμέναμε και με τον ύπνο Μιλόγεβιτς, με τον επόμενο ύπνο Γιαννίκη και με τον λίγο Οφρυδόπουλο και είδαμε που καταλήξαμε πέρσι. Κι αυτοί πιό σχετικοί από μας ήταν.
Τουλάχιστον φέτος δεν ήλθαν παίχτες από τα πάνω ράφια των αζήτητων. Είδωμεν τι ψάρια θα βγουν.
Ο Γκαρσία, πέρα από τα φυσικά προσόντα (ταχύτητα, άλμα) από πέρσι ποδοσφαιρικά έχει εξαφανιστεί.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, που λένε.

Reaction score
754
Επειδή σίγουρα ο Αλμέιδα είναι πιο σχετικός από εμάς, οι παπαριές που κάνει έχουν να κάνουν με την ανασφάλεια στα μετόπισθεν , όπως αυτή κληρονομηθηκε από τα δυο προηγούμενα χρόνια... Για αυτό παίζει με δύο εξαρια και αποστερεί την ομάδα από δημιουργικές αρετές

Κανονικά χρειάζεται ένας ακόμη Σιντιμπε για τα αριστερά και μετά 4-3-3 με Ελιασον αριστερά και Γκαρσια δεξιά ( αν και χθες ήταν για κλωτσιές ).

Όμως από την στιγμή που το βλέπουμε όλοι, μου φαίνεται αδύνατον να μην το βλέπει ο Αλμέιδα...

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένουμε ... Δεν έχει λογικη να τον σουταρουμε και να ψάχνουμε προπονητή... Ο Αλμέιδα έχει πολλά καλά :

Είναι άνθρωπος που θα τον σεβαστούν οι ποδοσφαιριστές
Έχει δώσει στοιχεία ομάδας και ενότητας
Έχει δώσει φυσική κατάσταση
Φαίνεται φιλοσοφημένος
Δεν διαφωνούμε.
Απλά δεν θέλω να φανεί ότι έριχνα μπηχτες στον Αλμέιδα.
Εννοείται ότι θέλω να μείνει.
Στο 4 4 2 νομίζω θα καταλήξουμε.
Αριστερό μπακ τον Γενάρη :p

Reaction score
188
Πέρα από την πλάκα, η ομάδα έχει σωστό προσανατολισμό
Τέτοιο ποδόσφαιρο κατοχής με υπομονή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας είχα χρόνια να δώ. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, δε θα έχουμε δα συνέχεια Βούλγαρους στο δρόμο μας (αν κι έπρεπε με πιο ορθολογική αντιμετώπιση να τον κερδίσουμε κι αυτόν....)

Reaction score
2.411
Καλημέρα καλή Κυριακή να έχουμε.

Είδα το παιχνίδι χθες, δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο δεν με πείθει ο προπονητής.
Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι γυρνάμε τη μπάλα γύρω γύρω και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Επίσης για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι όταν βγαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι σαν να ξεχάσαμε το στόχο μας και το πλάνο μας, ασύνδετοι, άναρχοι, μακρινές αποστάσεις οι γραμμές μας, ο αντίπαλος να μας κάνει παιχνίδι κι ευκαιρίες.
Δεν ξέρω αλλά δεν βλέπω βελτίωση έτσι ώστε η ομάδα να γίνει πρώτα απ όλα συμπαγής στην άμυνα να μην της κάνεις εύκολα ευκαιρίες κι απ την άλλη σφιχτό κέντρο και φαντασία - έμπνευση στη δημιουργία φάσεων.

Ο Μουκουντί μ άρεσε πολύ, το ξέρει το τόπι αλλά δεν κάνει για δίδυμο στόπερ με Βίντα, θέλουν κι οι δύο έναν στόπερ γρήγορο δίπλα τους.
Ελίασον και Γκαρσία απόντες απ το χθεσινό παιχνίδι, το ίδιο κι ο Αραούχο, όχι τόσο απών αυτός όσο ότι τον τελευταίο καιρό είναι πολύ άστοχος,, τον έχουν μισήσει τα περιστέρια.
Οι καλύτερο χθες Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι, Χατζισαφί πάλι τα ίδια πιο άμπαλος κι απ τη μάνα μου ο τύπος δεν πρέπει να ναι καν στον πάγκο, το ίδιο κι ο Μοχαμαντί, πρέπει να βρούμε αριστερό μπακ και αναπληρωμτικό καλύτερο των δύο ιρανών.
Για προπονητή τα είπα, μέχρι στιγμής δεν με πείθει, να τελειώσει τη χρονιά και να τον δούμε αν θα χει βελτώση η ομάδα, ειδάλλως το καλοκαίρι να ψάξουν να βρουν καλύτερο, ιδανικά ο Σάντος θα ταν ό,τι πρέπει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
168.222
Members
37.352
Νεότερο μέλος
sak pats