Και εσύ που ξέρεις ρε μεγάλε ότι την μέτρηση την πήραν όταν έγερνε η μεζούρα? Βγήκε μία φωτογραφία που δεν την δείχνει ίσια και αμέσως βρήκατε πάτημα να πείτε "να δεν είναι ίσια, άρα αναξιόπιστη".Ρε τι διαβαζω χαχχ...
Αυτο που δεν καταλαβενετε εσεις ειναι
οτι αν η μεζουρα γερνει
την καθιστα αναξιοπιστη στην μετρηση
τον ποιον ευνοει δεν εχει σημασια
οταν ταραζει στην νομιμοτητα η μια πλευρα
θα ταραξει και η αλλη στην νομιμοτητα
το αυτο και με την σανιδα
δεν εχει σημασια αν ευνοει και ποιον η χρησιμοποιηση της
ειχε ανωμαλια το εδαφος? ναι συμφωνα με τις μετρησεις
την εβαλες?
οχι
αντε γεια
αντικανονικοτητα στα γκολποστ για 1-2 εκατοστα εσυ
αντικανονικη μετρηση με μεζουρες που γερνουν εχουν κρικους και μετραν απο το δεκα αυτος
το οπαπ μονοι σας το μετρησατε εβαλα λινκ
μηπως κανατε προπονηση στη μεζουρα?
Μεγάλε μόνος σου καρφώνεσαι. Αν το έκαναν αυτό τότε τόσος κόπος με το χαντάκι θα πήγαινε στράφι. Εδώ προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την απόσταση με τάφρο και πάλι δεν τους έβγαινε και εσύ θέλεις να βάλουν και κόντρα πλακέ πάνω στο χορτάρι? Τότε θα έβγαινε ακόμα πιο κοντό το δοκάρι.με απλα λογια
τους ταραξες στην νομιμοτητα
πηρες αναβολη για 1-2 εκ.
με αναξιοπιστη μετρηση ομως ρε μεγαλε
παντα συμφωνα με τον κανονισμο
γραφει και κατι αλλο ο κανονισμος που δεν μπηκε....
Where the playing surface impairs an accurate measurement, a rigid board of approximate length and width 500x500mm may be placed on the surface to provide a flat datum. The thickness of the board must be added to the measured height.
Ήθελα να'ξερα τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή απλά τα λές νομίζοντας ότι θα την πείς στην ΑΕΚ?
Ας ήταν η διαφορά μόνο 2mm και εγώ θα την δεχόμουν. Βρε και 1cm αν ήταν εγώ πάλι θα την δεχόμουν. Αλλά μην μου πεις ότι η μεζούρα έχει απόκλιση 5 cm που μετρήθηκαν. Ή τυφλός πρέπει να είσαι ή χαζός για να μην μπορείς να μετρήσεις ακρίβεια 5cm και με την χειρότερη μεζούρα του κόσμου.εχεις παιξει σε φυσικο χορταρι με κακες καιρικες συνθηκες?
εγω εχω παιξει σε πολλα γηπεδα ετσι
και λεοφορο και παιανια κλπ κλπ
ευκολα μπορει να υπαρχει ειτε φουσκωμα ειτε λακουβα
θυμασαι το γκολ της Αεκ στο οακα με Ρεαλ
την λακουβαρα, σε παιχνιδι τσουλου ε?
επιζητουμε την αυστηροτητα ακριβεια στον κανονισμο στην μετρηση
αλλα αποδεχομαστε οτι
η μεζουρα μπορει να μετρησει με ακριβεια αποκλισης συν πλην 2 χιλιοστα απο το οριζοντιο δοκαρι στο χορτο...
κανονισμος αλα καρτ
ποιος δουλευει ποιον?
και ποιος βιαζει την λογικη
η Αεκ καρφωθηκε απο μονη της οτι δεν ηθελε να γινει το ματς (φοβερο επικοινωνιακο τιμ)
απο τις ιδιες της τις δηλωσεις,
π.χ. αφου ο Ατρομητος με την αντιπροεδρο της επο κανει αυτα και μεις κανουμε ενστασεις...
δηλαδη το κανεις εκδικητικα? αλλιως δεν θα το κανες? αν ηταν ο βολος π.χ.?
απο τι συνομιλιες τιγρη σπανου που δεν διαψευσθηκαν (ο τιγρης ειπε δεν πρεπει να βγαινουν εξω οι προσωπικες συνομιλιες)
και απο τα τελειωσε του γνωστου παραγοντισκου στο γηπεδο
εχει χαζεψει ο τιγρης εχει καλη ομαδα και βγαζει τα ματια του μονος του
δεν ηταν παιχτης της αεκ αυτος που καταλαβε το υψος
αλλος το σφυριξε και δεν ειναι γαβροι αυτοι που τα λενε.....
Εσείς τα έχετε λύσει όλα...βέβαια χωρίς αποδείξεις έτσι? Και ότι της το σφύριξαν και ότι δεν ήθελε να παίξει το παιχνίδι λες και ο Ατρόμητος είναι η Μπάρτσα των δυτικών προαστίων.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ. Ακόμα και μέσα στα μούτρα σας να σας βάλουν αποδεικτικά στοιχεία πάλι θα βρείτε κάτι να πείτε γιατί...απλά έτσι. Γουστάρουμε να την λέμε στην ΑΕΚ. Αυτά βέβαια κάνει αυτός που φοβάται και όχι αυτός που σέβεται. Δεν πείράζει, συνεχίστε την καραμέλα. Εμείς θα σας δείχνουμε μέσα στο γήπεδο κάθε φορά τι αξίζετε.