Α.Ε.Κ. 2022-2023

Status
Not open for further replies.
Reaction score
128
Ρε τι διαβαζω χαχχ...

Αυτο που δεν καταλαβενετε εσεις ειναι
οτι αν η μεζουρα γερνει
την καθιστα αναξιοπιστη στην μετρηση
τον ποιον ευνοει δεν εχει σημασια
οταν ταραζει στην νομιμοτητα η μια πλευρα
θα ταραξει και η αλλη στην νομιμοτητα
το αυτο και με την σανιδα
δεν εχει σημασια αν ευνοει και ποιον η χρησιμοποιηση της
ειχε ανωμαλια το εδαφος? ναι συμφωνα με τις μετρησεις
την εβαλες?
οχι
αντε γεια
αντικανονικοτητα στα γκολποστ για 1-2 εκατοστα εσυ
αντικανονικη μετρηση με μεζουρες που γερνουν εχουν κρικους και μετραν απο το δεκα αυτος

το οπαπ μονοι σας το μετρησατε εβαλα λινκ
μηπως κανατε προπονηση στη μεζουρα?
Και εσύ που ξέρεις ρε μεγάλε ότι την μέτρηση την πήραν όταν έγερνε η μεζούρα? Βγήκε μία φωτογραφία που δεν την δείχνει ίσια και αμέσως βρήκατε πάτημα να πείτε "να δεν είναι ίσια, άρα αναξιόπιστη".

με απλα λογια
τους ταραξες στην νομιμοτητα
πηρες αναβολη για 1-2 εκ.
με αναξιοπιστη μετρηση ομως ρε μεγαλε
παντα συμφωνα με τον κανονισμο
γραφει και κατι αλλο ο κανονισμος που δεν μπηκε....
Where the playing surface impairs an accurate measurement, a rigid board of approximate length and width 500x500mm may be placed on the surface to provide a flat datum. The thickness of the board must be added to the measured height.
Μεγάλε μόνος σου καρφώνεσαι. Αν το έκαναν αυτό τότε τόσος κόπος με το χαντάκι θα πήγαινε στράφι. Εδώ προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την απόσταση με τάφρο και πάλι δεν τους έβγαινε και εσύ θέλεις να βάλουν και κόντρα πλακέ πάνω στο χορτάρι? Τότε θα έβγαινε ακόμα πιο κοντό το δοκάρι.

Ήθελα να'ξερα τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή απλά τα λές νομίζοντας ότι θα την πείς στην ΑΕΚ?

εχεις παιξει σε φυσικο χορταρι με κακες καιρικες συνθηκες?
εγω εχω παιξει σε πολλα γηπεδα ετσι
και λεοφορο και παιανια κλπ κλπ
ευκολα μπορει να υπαρχει ειτε φουσκωμα ειτε λακουβα
θυμασαι το γκολ της Αεκ στο οακα με Ρεαλ
την λακουβαρα, σε παιχνιδι τσουλου ε?

επιζητουμε την αυστηροτητα ακριβεια στον κανονισμο στην μετρηση

αλλα αποδεχομαστε οτι
η μεζουρα μπορει να μετρησει με ακριβεια αποκλισης συν πλην 2 χιλιοστα απο το οριζοντιο δοκαρι στο χορτο...
κανονισμος αλα καρτ
ποιος δουλευει ποιον?
και ποιος βιαζει την λογικη

η Αεκ καρφωθηκε απο μονη της οτι δεν ηθελε να γινει το ματς (φοβερο επικοινωνιακο τιμ)

απο τις ιδιες της τις δηλωσεις,
π.χ. αφου ο Ατρομητος με την αντιπροεδρο της επο κανει αυτα και μεις κανουμε ενστασεις...
δηλαδη το κανεις εκδικητικα? αλλιως δεν θα το κανες? αν ηταν ο βολος π.χ.?
απο τι συνομιλιες τιγρη σπανου που δεν διαψευσθηκαν (ο τιγρης ειπε δεν πρεπει να βγαινουν εξω οι προσωπικες συνομιλιες)
και απο τα τελειωσε του γνωστου παραγοντισκου στο γηπεδο

εχει χαζεψει ο τιγρης εχει καλη ομαδα και βγαζει τα ματια του μονος του

δεν ηταν παιχτης της αεκ αυτος που καταλαβε το υψος
αλλος το σφυριξε και δεν ειναι γαβροι αυτοι που τα λενε.....
Ας ήταν η διαφορά μόνο 2mm και εγώ θα την δεχόμουν. Βρε και 1cm αν ήταν εγώ πάλι θα την δεχόμουν. Αλλά μην μου πεις ότι η μεζούρα έχει απόκλιση 5 cm που μετρήθηκαν. Ή τυφλός πρέπει να είσαι ή χαζός για να μην μπορείς να μετρήσεις ακρίβεια 5cm και με την χειρότερη μεζούρα του κόσμου.

Εσείς τα έχετε λύσει όλα...βέβαια χωρίς αποδείξεις έτσι? Και ότι της το σφύριξαν και ότι δεν ήθελε να παίξει το παιχνίδι λες και ο Ατρόμητος είναι η Μπάρτσα των δυτικών προαστίων.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ. Ακόμα και μέσα στα μούτρα σας να σας βάλουν αποδεικτικά στοιχεία πάλι θα βρείτε κάτι να πείτε γιατί...απλά έτσι. Γουστάρουμε να την λέμε στην ΑΕΚ. Αυτά βέβαια κάνει αυτός που φοβάται και όχι αυτός που σέβεται. Δεν πείράζει, συνεχίστε την καραμέλα. Εμείς θα σας δείχνουμε μέσα στο γήπεδο κάθε φορά τι αξίζετε.

Reaction score
979
Μαθήματα μετρήματος με μεζούρα. Από ενηλίκους μαντραχαλαδες. Όχι, γιατί εμένα κάποιος μου είπε ότι εδώ δεν είναι καφενείο. Και κάποιος άλλος οτι έχω κόμπλεξ.

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Reaction score
128
Μαθήματα μετρήματος με μεζούρα. Από ενηλίκους μαντραχαλαδες. Όχι, γιατί εμένα κάποιος μου είπε ότι εδώ δεν είναι καφενείο. Και κάποιος άλλος οτι έχω κόμπλεξ.

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Για μέτρημα μεζούρας στην μοδίστρα της γειτονιάς γρήγορα!!! :p:p:p

Reaction score
384
Και εσύ που ξέρεις ρε μεγάλε ότι την μέτρηση την πήραν όταν έγερνε η μεζούρα? Βγήκε μία φωτογραφία που δεν την δείχνει ίσια και αμέσως βρήκατε πάτημα να πείτε "να δεν είναι ίσια, άρα αναξιόπιστη".

ΓΙΑ ΝΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΔΟΚΑΡΙΟΥ ΜΕ ΜΕΖΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΥΝ ΠΛΗΝ 2 ΧΙΟΛΙΟΣΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΜΕΝΗ ΒΕΡΓΑ Η ΛΕΙΖΕΡ)

Μεγάλε μόνος σου καρφώνεσαι. Αν το έκαναν αυτό τότε τόσος κόπος με το χαντάκι θα πήγαινε στράφι. Εδώ προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την απόσταση με τάφρο και πάλι δεν τους έβγαινε και εσύ θέλεις να βάλουν και κόντρα πλακέ πάνω στο χορτάρι? Τότε θα έβγαινε ακόμα πιο κοντό το δοκάρι.

Ήθελα να'ξερα τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή απλά τα λές νομίζοντας ότι θα την πείς στην ΑΕΚ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ
Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΥΝΟΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ
ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ

Ας ήταν η διαφορά μόνο 2mm και εγώ θα την δεχόμουν. Βρε και 1cm αν ήταν εγώ πάλι θα την δεχόμουν. Αλλά μην μου πεις ότι η μεζούρα έχει απόκλιση 5 cm που μετρήθηκαν. Ή τυφλός πρέπει να είσαι ή χαζός για να μην μπορείς να μετρήσεις ακρίβεια 5cm και με την χειρότερη μεζούρα του κόσμου.

ΣΩΡΑΙΟΣ ΖΗΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΣΙΜΠΩΝτΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΓΙΑ 1-2 ΠΟΝΤΑΚΙΑ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ)
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΝΤΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

Για να τελειωνουμε, εχεις καλυτερη ομαδα φετος απο μενα
πιθανοτητα θα με κερδισεις αυριο, μπορει και ευκολα
μενει να το αποδειξεις γιατι εχεις να με κερδισεις πεντε χρονια
ποιος φοβαται ?εγω που επαιξα την Κυριακη ντερμπι και εχω και απωλειες 3 βασικων
η εσυ που δεν ησουν διατεθιμενος να παιξεις καθολου προχθες?

Last edited:

Reaction score
128
Κανονικότητα σε όλα λες αλλά η μέτρηση που έγινε από χαντάκι δεν σε πειράζει. Το 1-2 ποντάκια που γράφεις μετρήθηκαν από το σκάψιμο. Αυτό δηλαδή είναι κανονικό? Είδες πουθενά αλλού που είχαν πρόβλημα τα δοκάρια να αρχίζουν τα σκαψίματα? Όλο για κανονικότητα μιλάς αλλά το χαντάκι που έκαναν δεν τον σχολιάζεις πουθενά. Γιατί????????????

Και η ΑΕΚ δεν ζήτησε καμία αναβολή. Ζήτησε να φτιαχτούν τα δοκάρια για να παίξει. Εκτός και αν πιστεύεις ότι μαζί με την ΑΕΚ ήταν και ο διαιτητής στο κόλπο. 'Η θα επρεπε η ΑΕΚ ξέροντας ότι θα αναβληθεί το παιχνίδι λόγω ανικανότητας του Ατρομήτου να κάνει σωστή δουλειά να το βουλώσει και να παίξει με λάθος κανόνες?

Και μόνο από αυτό χάνεις κάθε αξιοπιστία για αυτά που γράφεις. Όταν θα δεις τα πράγματα αντικειμενικά και όχι να λες κανονικότητα μόνο όταν σε συμφέρει και να την κάνεις λάστιχο κατά τον δοκούν θα σας πάρουμε στα σοβαρά. Μέχρι τότε με την παραλογία σας και την γκρίνια σας μπας και κερδίσετε κάτι από όλα αυτά απλά μας διασκεδάζετε.

ika

News
Reaction score
11.151
Αν έλλειπαν όχι στο οριζόντιο, αλλά στο κάθετο δοκάρι, πχ να ήταν 7 πόντους στενότερερο στη βάση και 3 στο (Γ), τι θα
έφταιγε τότε; Η μετακίνηση των τεκτονικών πλακών κάτω από το γήπεδο;

Στα Γιάννινα που έχασε η ΑΕΚ, δεν ζήτησε πριν ή μετά να μετρήσουν τα δοκάρια, εκεί δεν ήθελε να το πάρει στα χαρτιά έχοντας ήδη χάσει;
Στο Περιστέρι, αφού το ήξερε, γιατί δεν άφησε να γίνει το ματς και να κάνει στο τέλος ένσταση ανάλογα με το αποτέλεσμα;

Το δικαστήριο θ' αποφασίσει αν τα 1, τα 2, τα 4, τα 7 εκ αποτελούν μή συμμόρφωση με τον κανονισμό, αν μετρήθηκαν σωστά, αν φταίει η βροχή, αν ψήλωσε το χορτάρι και το τι θα γίνει με το ματς.

Όμως πως διέρρευσε η απόκλιση και η αδυναμία επίλυσης της και έφτασε η πληροφορία στην ΑΕΚ;
Μπορεί να υπάρξει αντίδραση εκ των υστέρων και από τις άλλες ομάδες που έπαιξαν και δεν κέρδισαν στο Περιστέρι, σε περίπτωση που βγει υπαίτιος ο Ατρόμητος;

Reaction score
128
Αν έλλειπαν όχι στο οριζόντιο, αλλά στο κάθετο δοκάρι, πχ να ήταν 7 πόντους στενότερερο στη βάση και 3 στο (Γ), τι θα
έφταιγε τότε; Η μετακίνηση των τεκτονικών πλακών κάτω από το γήπεδο;

Στα Γιάννινα που έχασε η ΑΕΚ, δεν ζήτησε πριν ή μετά να μετρήσουν τα δοκάρια, εκεί δεν ήθελε να το πάρει στα χαρτιά έχοντας ήδη χάσει;
Στο Περιστέρι, αφού το ήξερε, γιατί δεν άφησε να γίνει το ματς και να κάνει στο τέλος ένσταση ανάλογα με το αποτέλεσμα;

Το δικαστήριο θ' αποφασίσει αν τα 1, τα 2, τα 4, τα 7 εκ αποτελούν μή συμμόρφωση με τον κανονισμό, αν μετρήθηκαν σωστά, αν φταίει η βροχή, αν ψήλωσε το χορτάρι και το τι θα γίνει με το ματς.

Πως διέρευσε η απόκλιση και έφτασε η πληροφορία στην ΑΕΚ;
Μπορεί να υπάρξει αντίδραση εκ των υστέρων από τις άλλες ομάδες που έπαιξαν και δεν κέρδισαν στο Περιστέρι, σε περίπτωση που βγει υπαίτιος ο Ατρόμητος;
Από την στιγμή που δεν ξέρουμε πότε δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά δεν νομίζω να μπορεί να διεκδικίσει κανείς άλλος τίποτα. Πόσο μάλλον όταν σίγουρα ο Ατρόμητος (αγγαζέ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό) θα ισχυριστεί ότι αυτό δημιουργήθηκε από τις "ακρέες" καιρικές συνθήκες των ημερών.

ika

News
Reaction score
11.151
... θα ισχυριστεί ότι αυτό δημιουργήθηκε από τις "ακρέες" καιρικές συνθήκες των ημερών.
Αυτός ο ισχυρισμός, δεν θα πρέπει να αποδειχθεί για να γίνει αποδεκτός;
Στο άλλο δοκάρι δεν υπήρχαν ακραίες συνθήκες;

Στο τέλος θα πούνε και πως το κάρφωσε ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ, γιατί θέλει να γυρίσει.

Reaction score
128
Αυτός ο ισχυρισμός, δεν θα πρέπει να αποδειχθεί για να γίνει αποδεκτός;
Στο άλλο δοκάρι δεν υπήρχαν ακραίες συνθήκες;

Στο τέλος θα πούνε και πως το κάρφωσε ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ, γιατί θέλει να γυρίσει.
Όπως βλέπεις φίλε μου στην Ελλάδα της παραλογίας δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Γιατί και η απόδειξη ακόμα είναι αμφισβητούμενη όταν δεν μας συμφέρει.

Εδώ δεν βλέπεις τι έχει γίνει? Η ΑΕΚ έκανε ακριβώς ότι έπρεπε βάση κανονισμών και αντί όλοι να τα χώνουν στον Ατρόμητο έχουν αρχίσει έναν ενελέητο πόλεμο στην ΑΕΚ. Γιατί πες πες πες στο τέλος και εμείς θα το πιστέψουμε ότι η ΑΕΚ έφταιγε τελικά. Όλοι μας φοβούνται πλέον και αυτό φαίνεται ότι Ολυμπιακός και Παναθηναικός πάνε αγγαζέ να υποστηρίξουν τον Ατρόμητο, λες και εμάς μας ενδιαφέρει να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά γιατί όπως και να το κάνουμε ο Ατρόμητος είναι το φόβητρο του πρωταθλήματος. Εγώ δεν λέω ότι θα κερδίζαμε, αλλά να λένε ότι φοβηθήκαμε να παίξουμε...με ποιόν? με τον Ατρόμητο....δείχνει ότι όλοι τους είναι μόνο για να γελάς.

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται φυσικά για να μας εξωθίσουν στα άκρα και να φάμε καμιά βαριά τιμωρία της έδρας μας. Προσοχή λοιπόν να μην πέσουμε στην παγίδα τους.

ika

News
Reaction score
11.151
Πάντως και λάθος να έχει μετρήσει η μεζούρα, ή έδειξε λάθος και στα δύο κάθετα δοκάρια ή στο ένα.
Επειδή οι δύο ενδείξεις είναι διαφορετικές (ή είναι και οι δύο λάθος μετρήσεις ή η μία).
Ας πούμε πως το 2.40 που έδειξε αντιστοιχεί σε πραγματικό 2.44, τότε αποκλείνει το άλλο δοκάρι. Αν το 2.37 αντιστοιχεί σε 2.44 τότε το άλλο δοκάρι είναι ψηλότερο από 2.44.
Σε κάθε περίπτωση το οριζόντιο δοκάρι δεν είναι οριζόντιο, άρα κάποια απόκλιση υπάρχει στα άκρο του.
Από προσωπική εμπειρία, σε δίκες για διαγωνισμούς δημοσίου, όταν υπάρχει αριθμητική προδιαγραφή (όσο και χαζή να είναι), δεν υφίσταται αμφισβήτηση όταν υπάρχει απόκλιση.

Για να δούμε την απόφαση του δικαστηρίου, που έχει μαζευτεί πολύς λαός.

Last edited:

ika

News
Reaction score
11.151
dokaria-atromitos-aek.jpg

Άρα μπορούσε να ανυψωθεί το οριζόντιο δοκάρι δεξιά και αριστερά αλλά και να οριζοντιωθεί κιόλας, αντί να σκαφτεί αυλάκι. Πως δεν το σκέφτηκε ο Φάνης με τα laser;

Last edited:

Reaction score
116
Eγω λεω να σηκωσουμε τα δοκαρια 7 ποντους .......να παει 3-2 το σκορ !

Τι λετε τωρα? Παιζουν ρολο η' οχι οι 7 ποντοι ??
Τα θελετε σημερα τα + 2 γκολ απο τα δοκαρια εε?
Με την δευτερη 11αδα....(επειδη μπορουμε)

Reaction score
2.621
:roflmao:
Eγω λεω να σηκωσουμε τα δοκαρια 7 ποντους .......να παει 3-2 το σκορ !

Τι λετε τωρα? Παιζουν ρολο η' οχι οι 7 ποντοι ??
Τα θελετε σημερα τα + 2 γκολ απο τα δοκαρια εε?
Με την δευτερη 11αδα....(επειδη μπορουμε)
Και με το περσινο αμυντικο κεντρικο διδυμο Τζαβελλα - Μητογλου, τους γλενταει ο τυπος λεμε.

Reaction score
116
Για να μη λενε οτι ξεκουρασαμε τους παιχτες με το παιχνιδι που δεν εγινε !
Ουτε τον τερματοφυλακα δεν κρατησαμε μεσα !
PS: η μετρηση του π..ους να γινει με laser.....

Reaction score
2.621
Σιντιμπε φοβερος σημερα, το ιδιο κι ο Τσουμπερ - Ελιασον, γενικως η δεξια πλευρα ηταν ασταματητη σημερα, πολυ καλος κι ο Γαλανοπουλος, το πρεσινγκ εφερε τα δυο πρωτα γκολ, ασφυκτικο μεχρι θανατου, ελπιζω μην παθουν επαρση και να χουμε αναλογη συνεχεια

melina

Cargo 200
Reaction score
39.548
Μπράβο στην αεκ που έπαιξε παθιασμένα και έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του ολυμπιακού που σήμερα αποφάσισε ο μίτσελ να τις μεγενθύνει, μπράβο του και αυτουνού δηλαδή.

Reaction score
2.621
Η μαγκια ειναι ν αφησουν τον Ματιας να δουλεψει, στην πρωτη στραβη ή και στραβες αρχιζουν τα οργανα, ειναι στο αιμα του ελληνα οπαδου. Ο τυπος με Τζαβελλα, Μητογλου, Χατζησαφι (θυμιζω μαυρα προβατα περυσι) χωρις Πινεδα, Αραουχο, Σιμανσκι Γιονσον, με Γαλανοπουλο Ελιασον Γκατσινοβιτς απο τραυματισμους κι οχι στο εκατο τοις εκατο σε αγωνιστικο ρυθμο, πνιγει τον αντιπαλο σε επικο πρεσινγκ αναγκαζοντας τον σε διαδοχικα λαθη που εκμεταλλευθηκαμε στο επακρον και με αριστη κυκλοφορια μπαλας πηρε το παιχνιδι. Υπομονη λοιπον και πιστωση χρονου στον προπονητη και στ ασχημα αποτελεσματα που ειναι αναποφευκτα κι αυτα να ρθουν, τουλαχιστον ο ανθρωπος δουλευει.

Reaction score
116
Σιντιμπε φοβερος σημερα, το ιδιο κι ο Τσουμπερ - Ελιασον, γενικως η δεξια πλευρα ηταν ασταματητη σημερα, πολυ καλος κι ο Γαλανοπουλος, το πρεσινγκ εφερε τα δυο πρωτα γκολ, ασφυκτικο μεχρι θανατου, ελπιζω μην παθουν επαρση και να χουμε αναλογη συνεχεια
Αν δειξουν σοβαροτητα στο επομενο παιχνιδι δεν θα εχουμε θεμα.....Το σιγουρο ειναι οτι ειναι καλυτεροι , και μπορουν
Ειδωμεν....

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
169.200
Members
37.519
Νεότερο μέλος
Johnnys1962