Α.Ε.Κ. 2022-2023

ika

News
Reaction score
9.970
ξεσκεπάστηκε και αυτή η απάτη :acute:

Πάμε για την επόμενη....

Last edited:

Reaction score
188
απο την στιγμη που θα παιξουν και οι δυο στο ιδιο τερμα .....
Άρα να τα κάνουμε τα τέρματα 2 μέτρα ύψος. Ή και 1,50 καλύτερα! Και οι δύο ίδια τέρματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν!
Ακόμα καλύτερα να παίξουν με πέντε παίχτες κάθε ομάδα, πάλι ισοδύναμες θα είναι οι ομάδες. Απλά διαταράσσονται οι κανονισμοί, όπως ακριβώς και με τα κοντύτερα δοκάρια.
Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά αυτά που λέω αλλά δείχνουν την καταστρατήγηση των κανονισμών και περισσότερο την προχειρότητα/ανικανότητα ενός σωματείου που θέλει να έχει ομάδα στην ανώτερη ελληνική κατηγορία.
Ούτε για τοπικό δεν είναι....
Και οι δικαιολογίες τους; Πανηλίθιες! Τόσα χρόνια έτσι παίζουμε, είπε ο ένας. Η ΑΕΚ ήξερε το πρόβλημα (άρα και οι ίδιοι το ήξεραν!) και ήρθε έτοιμη να δημιουργήσει θέμα, είπε ο άλλος ο σούπερ πανηλίθιος! Δικαιολογίες παιδιών νηπιαγωγείου δηλαδή...

Reaction score
382
Καλα τωρα πιανομαστε απο ενα μερος αυτων που εγραψα κλασσικ,
ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να τηρουνται οι κανονισμοι και οπως εγραψα θα ειναι ευκολη κατα την γνωμη μου στον αθλητικο δικαστη η εκβαση της υποθεσης υπερ της αεκ
αλλο γραφουμε, δεν πεφτουν εξω τα καραβια σου με τα λιγα εκ.
ουτε 5παιχτες παιζουν, ουτε μισο μετρο κατω ειναι τα δοκαρια
δεν ειναι βουρκος να μην κυλα η μπαλα,
δεν εχει γεμισει ο αγωνιστικος χωρος χιονι η γυαλια
μπες στον αγωνα ριξε τρια εκει που γαβρος και παοκ δεν μπορεσαν
και συ στην εδρα σου κερδισες στο 90
αφου εισαι αλλιως
οχι μονο δεν τον κανες, αλλα ειχες εναν να τραμπουκιζει τον διατητη χωρις καμια ιδιοτητα να τελειωσει το ματς
με εμφανη σκοπο ...
ειναι ο πιο αστειος τροπος αναβολης ματς παγκοσμιως...

Last edited:

Reaction score
2.407
FB_IMG_1675800932658.jpg

Οταν εγινε στο δικο μας γηπεδο γιατι δεν το καναμε θεμα;
Τι θα λεγατε αν βρισκοταν καποια παρατυπια;
Α ξεχασα, ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να νικανε κι ολοι οι αλλοι να πανε να...συνουσιαστουνε. Μιλανε οι ιδρυτες της παραγκας, γελανε και τα γελια 😂😂😂

Reaction score
382
Αυτη η ειδηση τωρα ως τι μπηκε?
μονοι σας μετρησατε τις διαστασεις του νεου σας γηπεδου σε ενα ντερμπι
ουτε διατητες υπαρχουν, ουτε ενστασεις απο Παοκ, ουτε τιποτα..
αν βρισκατε παρατυπια δεν νομιζω να κανατε ενσταση κατα του εαυτου σας..

στο Περιστερι οι φημες λενε δεν ειδε τιποτα ο Αμραμπατ, αλλα το σφυριξαν αλλοι το προβλημα...

Reaction score
382
Ο υπεύθυνος του γηπέδου του Ατρόμητου, Φάνης Γεννάτος, τόνισε πως ο κανονισμός προβλέπει μέτρηση με λέιζερ και όχι με μεζούρα όπως έγινε στο ματς με την ΑΕΚ.

Για το αν έχει ακολουθηθεί ορθή διαδικασία για τα δοκάρια: «Το γήπεδο έχει κατασκευαστεί την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων αν δεν απατώμαι, όχι από τη δική μου εταιρεία και τα δοκάρια είναι από τότε. Είναι αλουμινίου τα δοκάρια, μπορούν να βγουν με σταθεροποιημένες βάσεις, είναι μέσα σε τσιμέντο. Μπήκαν με τρόπο που προφανώς προβλέπεται, δηλαδή με κεντράρισμα, αλφάδιασμα και μέτρημα. Έχουν γίνει αμέτρητοι αγώνες όλα αυτά τα χρόνια και ευρωπαϊκοί αγώνες, δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα για τα δοκάρια. Δεν ήμουν παρών την Κυριακή, αλλά άκουσα ότι υπήρξε διαφορά μεταξύ αριστερού και δεξιού δοκαριού. Δεν υφίσταται αυτό με τη διαφορά κατά την άποψή του, καθώς αν βάλουμε ένα αλφάδι, θα δούμε ότι το δοκάρι είναι κεντραρισμένο και άρα αυτή η διαφορά οφείλεται στο εδαφικό υπόστρωμα. Δηλαδή στον χλοοτάπητα που είναι στη βάση και όπως γνωρίζετε είναι δύσκολο γήπεδο, καθώς η υποδομή του είναι μέτρια.

Η μεγαλύτερη αποκατάσταση στο γήπεδο γίνεται στις εστίες κάθε φορά. Μπορεί να μπει το πόδι 4-5 εκατοστά μέσα μόνο με πάτημα. Μιλάμε για τέτοια αλλοίωση του αγωνιστικού χώρου, δεν παίζουμε σε συνθετικό χλοοτάπητα. Υπάρχει η μεταβλητή ότι δεν είναι σταθερό το υπόστρωμα, δεν είναι άσφαλτος ή 3Α όπως στα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα.

Οπωσδήποτε λέιζερ, αυτό επιβάλλει ο κανόνας FIFA και UEFA. Ο κανονισμός δεν λέει για μετροταινία. Ο κανονισμός λέει μόνο για λέιζερ. Όταν το γήπεδο μετρηθεί από το κέντρο της εστίας, μόνο το λέιζερ δίνει ευθεία γραμμή. Ο διαιτητής αν είναι διεθνής πρέπει να είναι εκπαιδευμένος βάσει του manual της FIFA και υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες.....

Έχω την ευθύνη για μεγάλα γήπεδα όπως το Καραϊσκακη, τη Λεωφόρο και άλλα γήπεδα όπου έχουν γίνει ευρωπαϊκοί αγώνες και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Μία φορά υπήρξε θέμα και το λύσαμε επί τόπου. Η απορία μου είναι γιατί ο διαιτητής δεν κάλεσε τον συντηρητή κοντά του… Αν ισχύει το φύλλο και μιλάμε για δύο εκατοστά… Έχουμε πολύ άμμο για να μπει, θα μπορούσε να μπει ένα φιλμ άμμου με τσουγκράνα και τελειώνει το θέμα. Δεν τον κάλεσε ο διαιτητής. Ο κανονισμός λέει για τρεις μετρήσεις, έγινε και τέταρτη. Μπορεί να υπάρξει και απόκλιση λέει ο κανονισμός, μέσα στο όριο των 2 εκατοστών, είναι η εύλογη απόκλιση. Μπορεί να υπάρξει απόκλιση 8 χιλιοστών μεταξύ δύο σημείων. Είναι λίγο περίπλοκο, δεν είναι απλό. Ενας διαιτητής πρέπει να είναι εκπαιδευμένος».......

Τα δοκάρια με τα σχοινιά που έχουν, τα οποία θα πρέπει να λυθούν, καθώς δέχονται τα δίχτυα με τις αντηρίδες, είναι διαδικασία περίπου 20-25 λεπτά η τοποθέτηση. Για να βγουν τα δοκάρια, να βάλουμε σφήνα, να αλφαδιαστούν, θα πηγαίναμε σε πολύ μεγαλύτερο χρόνο για να γίνει η διαδικασία. Κατά τη διάρκεια των αγώνων σε ένα γήπεδο με κακές περιοχές, δημιουργούνται σαν γούβες. Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα το μετρήσουμε μιλάμε για 5-6 εκατοστά. Θα έπρεπε να λένε οι ομάδες να σταματήσουμε για να το φτιάξουμε και να το μετρήσουμε ξανά. Έτσι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Το έψαξα, ρώτησα FIFA και UEFA αν έχει ξαναγίνει και δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στα χρονικά».

Reaction score
754
Αυτός και το team του που ήταν την ώρα του αγώνα?
Σε έναν άλλον αναφέρει ότι το έλυσαν.
Σε αυτόν κοιτούσε απλα?

Reaction score
382
δεν ηταν στον αγωνα γραφει καπου ,που δεν το αναρτησα
ειναι υπευθυνος λεει σε πολλα γηπεδα
εργολαβος ειναι λογικα
ο συντηρητης του γηπεδου ειναι την ωρα του ματς απ οτι καταλαβα..
απο τα λεγομενα του και ο διατητης πολυ ευκολα ανεβαλε το ματς
ενω γινονται ματς που η μπαλα δεν τσουλαει απο την βροχη...

symos

You're not worthy!
Reaction score
5.334
Αυτη η ειδηση τωρα ως τι μπηκε?
μονοι σας μετρησατε τις διαστασεις του νεου σας γηπεδου σε ενα ντερμπι
ουτε διατητες υπαρχουν, ουτε ενστασεις απο Παοκ, ουτε τιποτα..
Όσο πιο πολύ μιλάς, τόσο πιο πολύ εκτίθεσαι.

Η διαιτητική ομάδα από την Πολωνία έκανε τις μετρήσεις (με μεζούρα, όχι με laser). Με δική της πρωτοβουλία, δεν το ζήτησε κανείς. Και πολύ καλά έκανε και μπράβο της, θα έπρεπε όλοι να το κάνουν.

Εξήγησέ μου η ΑΕΚ τι δουλειά είχε μια ώρα πριν το ντέρμπι να μετράει το γήπεδό της.

Και αν (λέω τώρα) οι διαιτητές είχαν βρει αντικανονικά τέρματα στο γήπεδο της ΑΕΚ πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι και μάλιστα μετά την επισήμανση η ΑΕΚ δεν διόρθωνε το πρόβλημα, αναρωτιέμαι τι θα λέγατε;

α) φταίει η ΑΕΚ που είναι γηπεδούχος;
β) φταίει ο φιλοξενούμενος (!!!);
γ) φταίνε οι διαιτητές που το μέτρησαν;
δ) φταίει η μεζούρα;
ε) έλα μωρέ τώρα πως κάνετε έτσι παίξτε εκεί μπαλίτσα να τελειώνουμε;

Έχω μια πολύ ισχυρή υποψία για το τι θα λέγατε, αλλά δεν θα την πω. Μπορεί να κάνω και λάθος, ξέρω γω. Αλλά για όποιον βγάλει τα οπαδικά γυαλιά και απαντήσει με ειλικρίνεια την ερώτηση, νομίζω δεν θα έχει μετά νόημα η συνέχιση της κουβέντας για το συγκεκριμένο θέμα.

Reaction score
382
Εαν γινονταν αναβολη επρεπε να ρωτησεις τι θα λεγαμε
γιατι αφορα παγκοσμια πρωτοτυπια...
οσο αναφορα το ποιοι μετρανε, και που εκτιθομαι
την πληροφορια την πηρα απο δικο σας σαιτ που παραπεμπει σε προσφιλη μεσο που αναφερει
Λίγο μετά τις 17:45 άνθρωποι του γηπέδου εξήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με μία μεζούρα στο χέρι. Μέτρησαν περιοχές, σημεία πέναλτι, αλλά και γραμμές στα τέρματα.

...Εξήγησέ μου η ΑΕΚ τι δουλειά είχε μια ώρα πριν το ντέρμπι να μετράει το γήπεδό της....
Προφανως αυτο που μεσω της ενστασης σας, δεν εκανε ο Ιωνικος...

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
5.334
Εαν γινονταν αναβολη επρεπε να ρωτησεις τι θα λεγαμε
γιατι αφορα παγκοσμια πρωτοτυπια...
Καμία παγκόσμια πρωτοτυπία δεν είναι να βρεθούν αντικανονικά τέρματα πριν τον αγώνα. Φτάνει πια με την προπαγάνδα, δεν κουράζετε τον εαυτό σας;

Τα παραδείγματα πολλά, κάποια αναφέρθηκαν και εδώ. Ελληνικά και ξένα (όπως του Μουρίνιο).

Η παγκόσμια πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν κατάφερε να διορθώσει το πρόβλημα ενώ είχε πάνω από μια ώρα στη διάθεσή της. Και αντί να κάνει τα λογικά για να σηκώσει τα δοκάρια (αυτά που έκαναν οι άλλοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις), άρχισε να σκάβει χαντάκια! Και στο μυαλό σας για αυτή την όντως παγκόσμια πρωτοτυπία φταίει η ΑΕΚ!

Πόση διαστρέβλωση πια;

Last edited:

Reaction score
382
Ακριβως η παγκοσμια πρωτοτυπια ειναι στην αναβολη για λιγα cm
μαλλον δεν διαβασες το κειμενο με τα λεγομενα του υπευθυνου του γηπεδου
λιγο πιο πανω ειναι τα εξηγει ωραια

εξηγησε μου εσυ τωρα βλεπεις διακριτικα διατητων , στο ματς με ΠΑΟΚ?
ο ενας φοραει πρασινα ο αλλος ασπρα κλπ
σε μια φωτο ειναι 4
σε αλλη φωτο ειναι δυο ανθρωποι
εχεις καποια αξιοπιστη πηγη να μου υποδειξει οτι ειναι διατητες
απο το κεφαλι μου παντως δεν το βγαλα το sdna το γραφει
απο κει που αντλουν φωτο ολοι οι υπολοιποι...
ποιος εκτιθεται τωρα?

Reaction score
382

συν οτι η Αεκ απο την ιδιες της ανακοινωσεις της τυπου....
αφου η κυρια κοξενογλου κανει ετσι και μεις κανουμε αυτο ...
απο τις πιεσεις του παραγοντα της Αεκ στον διατητη
και απο αυτα που ειπε ο τιγρης στον Σπανο και δεν τα διεψευσε κανεις
η Αεκ δεν ηταν διατεθιμενη να παιξει με τιποτα ηθελε να το κερδισει στα χαρτια
με τριπλο οφελος
πρωταθλημα
κυπελλο
εξωστρακισμος του Ατρομητου απο τα πλειοφ (μπορει να χασει 6 βαθμους)
εις οφελος της φιλικης ομαδας του Μπεου

σε μια φωτο ειναι 4
ποιος εκτιθεται τωρα?

ika

News
Reaction score
9.970
Ο Φάνης, ο υπεύθυνος του γηπέδου, με τα λέιζερ και τα φέιζερ, μήπως δεν έκανε καλά την δουλειά που είχε αναλάβει και τώρα προσπαθεί να μην την χάσει;
Μαζί και όσες άλλες ίδιες έχει πάρει εργολαβία;
Ή άραγε είχε ενημερώσει και του είπαν κάντο γαργάρα, τι είναι 0,4 τετραγωνικά μικρότερη επιφάνεια;

Ευκαιρία να σκεφθούν UEFA/FIFA να μην χρησιμοποιούν βήματα οι διαιτητές για να βάζουν το τείχος στα φάουλ, αλλά να έχουν λέιζερ για την απόσταση.

Last edited:

Reaction score
17.440
Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τέτοιο που μόνο με τέτοια θέματα ασχολείται ο κόσμος. Αυτό είναι το κρίμα , όχι το αν θα γίνει τελικά η όχι ο αγώνας.
Έτσι και αλλιώς την χειρότερη περίοδο του γαύρου τα τελευταία χρόνια και αεκ και παο κατάφεραν να του δώσουν και φέτος πρωτάθλημα. Για να μην έχουμε και ψευδαισθήσεις

Reaction score
128

σε μια φωτο ειναι 4
ποιος εκτιθεται τωρα?
Για πες μου που λέει ο κανονισμός ότι αν είναι λίγα εκατοστά δεν είναι παρατυπία και πρέπει να γίνει ο αγώνας και αν είναι πολλά εκατοστά είναι? Τα σκέφτεστε πολύ αυτά που λέτε βρε παιδιά?

Η αναβολή έγινε γιατί η παγκόσμια προτοτυπία ήταν να μην μπορούν να φτιάξουν τα δοκάρια σωστά. Και στο ματς του Europa League που το διαπίστωσε ο Μουρίνιο και σε ένα ματς στην Αγγλία μόλις διαπίστωσαν το πρόβλημα με τα δοκάρια αμέσως τα έφεραν στο σωστό ύψος. Μόνο ο Ατρόμητος άρχισε να σκάβει χαντάκια λες και έτσι το υπόλοιπο έδαφος δεν θα είχε πάλι την ίδια διαφορά. Και ακόμα και με τις σκαπτικές εργασίες πάλι διαπιστώθηκε διαφορά. Αυτή ήταν η παγκόσμια προτοτυπία. Και για αυτό αναβλήθηκε ο αγώνας.

Και αυτό με το λέιζερ μόνο σαν αστείο μπορώ να το εκλάβω που το βρήκανε σαν καραμέλα τώρα γιατί αν υπάρχει σε κάποιο γήπεδο παγκοσμίως λέιζερ διαθέσιμο, το οποίο να είναι και πιστοποιημένο, εγώ θα γίνω ο Πάπας της Ρώμης. Και για να σου αποδείξω ότι μόλις όλοι διαβάσανε για λέιζερ το κάνανε σύνθημα εγώ διάβασα το manual της FIFA το οποίο λεέι το εξής.

" A laser distance measuring device or staff capable of measuring to an accuracy of at least ±2mm over a distance of 8.0m."

Αν προσέξεις λέει "laser or staff". Άρα δεν είναι το λέιζερ η μόνη συσκευή μετρήματος που το χτυπάνε όλοι τώρα χωρίς καν να έχουν διαβάσει τους κανόνες. Και επίσης λέει ότι οι μέγιστες δυνατές αποκλίσεις είναι +/- 8mm. Οπότε ακόμα και αν δεχτούμε όπως λέει ο Ατρόμητος ότι δεν έγινε το παιχνίδι για έναν πόντο, που δεν ήταν ένας αλλά ας πάμε με αυτό, πάλι είναι εκτός των προδιαγραφών.

Reaction score
382
ρε φιλε να παρει τον συντηρητη του γηπεδου και να του πει ξαναδιορθωσε το τα 2-3 cm
περασε το μισαωρο και ενα δευτερο και αντε γεια φευγουμε ?
υπαρχει και ανοχη σε cm ειπε ο υπευθυνος
θα μας τρελανετε με την αυστηροτητα των cm σε αυτην την περιπτωση
οταν φτιαξανε το τερμα με την ενσταση Μουρινιο εσεις βαζετε το χερι σας στο ευαγγελιο οτι οι διαστασεις στο τερμα εγιναν ακριβειας?
εγω ξερεις τι θελω, στα κορνερ την Πεμπτη να πατησουν πεντε εξι παιχτες την γραμμη του τερματος

να κατσει το χορταρι κατω
και να βγει ο γαβρος και να πει τα τερματα ειναι ψηλα φτιαχτε με ακριβεια... να γελαω...
και δεν εχω κοψει το χορταρι του νεου γηπεδου για σουπερ...

Last edited:

Reaction score
128
ρε φιλε να παρει τον συντηρητη του γηπεδου και να του πει ξαναδιορθωσε το τα 2-3 cm
περασε το μισαωρο και ενα δευτερο και αντε γεια φευγουμε ?
υπαρχει και ανοχη σε cm ειπε ο υπευθυνος
θα μας τρελανετε με την αυστηροτητα των cm σε αυτην την περιπτωση
οταν φτιαξανε το τερμα με την ενσταση Μουρινιο εσεις βαζετε το χερι σας στο ευαγγελιο οτι οι διαστασεις στο τερμα εγιναν ακριβειας?
εγω ξερεις τι θελω, στα κορνερ την Πεμπτη να πατησουν πεντε εξι παιχτες την γραμμη του τερματος

να κατσει το χορταρι κατω
και να βγει ο γαβρος και να πει τα τερματα ειναι ψηλα φτιαχτε με ακριβεια... να γελαω...
και δεν εχω κοψει το χορταρι του νεου γηπεδου για σουπερ...
Το χρονικό όριο υπάρχει για αυτό τον λόγο. Δεν γίνεται να περιμένουν όσο τους γουστάρει να το φτιάξουν. Και στην τελική αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το είχαν τσεκάρει από πριν και όχι την ώρα του αγώνα. Για τον συντηρητή εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι όλοι οι υπεύθυνοι του Ατρομήτου είχαν πέσει πάνω στο πρόβλημα. Αυτοί γιατί δεν κάλεσαν τον συντηρητή? Ο διαιτητής πρέπει να τρέξει να τον βρει???? Και αυτοί που σκάβανε τα χαντάκια τι ήταν? Σοβατζίδες από το διπλανό οικόπεδο?

Εγώ σου είπα τι λένε οι κανόνες της FIFA. +/- 8mm. Ακόμα και 1 cm είσαι εκτός προδιαγραφών. Αν νομίζεις ότι 1cm είναι αυστηρό τα παράπονα σου στην FIFA. Στο φίλο αγώνα γράφτηκε 1cm και 2,5cm μετά το σκάψιμο. Για μένα και μόνο λόγω του σκαψίματος θα έπρεπε να ακυρωθεί και όχι της διαφοράς των δοκαριών. Δηλαδή το χαντάκι έλυνε το πρόβλημα. Στις άλλες περιπτώσεις είδες πουθενά να σκάβουν χαντάκια? Μόνο στο Ελλαδιστάν τέτοιες κουτοπονηριές.

Και τι νομίζεις. Ότι στο ματς του Europa League το φτιάξανε και δεν ξαναμέτρησαν? Και αν ήταν λάθος ειδικά ο Μουρίνιο νομίζεις θα το δεχόταν? Μην λέμε βλακείες τώρα.

Όσο για το τελευταίο ελπίζω να κάνεις πλάκα. Και όλο το γήπεδο να πατήσει στην εστία 5 εκατοστά δεν θα βυθιστεί το χώμα εκτός αν είναι χωράφι με λάσπη και όχι χλοοτάπητα με υποτίθεται κάποιες σοβαρές προδιαγραφές.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
168.193
Members
37.349
Νεότερο μέλος
johnva