Α ρε Ελλάδα!!!

Reaction score
62
Δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι η μεγαλύτερη εταιρία διανομής ταινιών στην Ελλάδα, η Audio Visual, αγνοεί στο site της παντελώς την ύπαρξη των Blu Ray HDDVD, απο τη στιγμή που όλες οι εταιρίες διανομής στον κόσμο, ακόμα και σε χώρες λιγότερο ανεπτυγμένες απο τη δικιά μας. Το ξέρω ότι το έχουμε ξαναπεί, αλλά με έπιασαν τα νεύρα μου, όταν βλέπω να κυκλοφορούν τόσες ταινίες, όλες οι καινούριες να βγαίνουν στα νέα φορμά και οι δικές μας εταιρίες να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου......

Reaction score
62
Μα και...... το 90% των Ελλήνων καταναλωτών κάνουν το ίδιο....
Δεν διαφωνώ, αλλά, αν αφυπνιστούν επιτέλους οι Ελληνικές εταιρίες, θα καταλάβει και ο (μη σχετικός με το άθλημα) κόσμος ότι κάτι νέο υπάρχει εκεί έξω...που να μαθαίνει ο μπαρμπα Μίτσος αγγλικά για να βλέπει ταινίες τώρα....

Reaction score
304
Απάντηση: Re: Α ρε Ελλάδα!!!

Το δόλωμα πρέπει να το ρίξουν κυρίως τα καταστήματα πώλησης . Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει σβάρνα όλα τα πολυκαταστήματα - μαγαζιά μιας κ ετοιμάζω το σπίτι. Τουλάχιστον στην επαρχία που μένω σε κανένα πολυκατάστημα-μαγαζί δεν έχω δεί να προβάλεται HD υλικό ώστε να γνωρίσει κ ο κόσμος την διαφορά στην εικόνα, αλλά και στην Αθήνα δεν νομίζω να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα :pc: .

Reaction score
6

Μα και...... το 90% των Ελλήνων καταναλωτών κάνουν το ίδιο....
Να με συγχωρείς αλλα δεν είναι δουλειά των ελληνων καταναλωτών να μαθουν στις εταιρίες διανομής τι εστί HD .
Αυτό είναι δουλειά των εταιριών.

Reaction score
0

Να με συγχωρείς αλλα δεν είναι δουλειά των ελληνων καταναλωτών να μαθουν στις εταιρίες διανομής τι εστί HD .
Αυτό είναι δουλειά των εταιριών.
Μα οι εταιρίες διανομής ξέρουν τι εστί HD.........όπως ήξεραν και πριν 8-9 χρόνια για το DVD.........απλά όπως και τότε έτσι και τώρα φοβούνται μήπως και δεν πιάσει....κι έτσι περιμένουν να δούν τι θα γίνει στις μεγαλύτερες αγορές για να επιλέξουν ένα από τα 2 φορμά.......:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
164
Καλά, πώς περιμένουν να πιάσει το HD αν δεν υπάρχουν ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους; Περιμένουν ότι ο κόσμος θα αγοράσει συσκευές και θα τους περιμένει πότε θα τους έρθει να στείλουν το αναθεματισμένο το mail με attachment τους Ελληνικούς υπότιτλους, για να δουν και καμία ταινία; Ή μήπως νομίζουν ότι όλοι είναι βλαμμένοι να παρακολουθούν αγορασμένες ταινίες από το εξωτερικό, χωρίς υπότιτλους και με τα 3/4 της υπόθεσης να έχει πάει περίπατο;

Reaction score
62
Έστειλα mail (και εγώ) στην Audio Visual, ρωτώντας την πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει HD τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους....αντε να δούμε τι απάντηση θα πάρω...

Reaction score
3
Προφανώς και όπως στο λέω είναι ίσως και λίγο.

Το πιθανότερο είναι να πάρεις την απάντηση: Μολών Λαβέ
ή κατά το νέο-ελληνικότερον: Πάρε τα @@ μου,
Διότι όποια απάντηση και να πάρεις αυτό το οποίο μετρά είναι το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή πότε θα δούμε HD με ελληνικούς υπότιτλους.
Αλλά μη ψάχνεσαι και πολύ, η υποδοχή οποιασδήποτε τεχνολογίας στην Ελλάδα είναι πάντα απαράδεκτη.

Reaction score
62
Προφανώς και όπως στο λέω είναι ίσως και λίγο.

Το πιθανότερο είναι να πάρεις την απάντηση: Μολών Λαβέ
ή κατά το νέο-ελληνικότερον: Πάρε τα @@ μου,
Διότι όποια απάντηση και να πάρεις αυτό το οποίο μετρά είναι το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή πότε θα δούμε HD με ελληνικούς υπότιτλους.
Αλλά μη ψάχνεσαι και πολύ, η υποδοχή οποιασδήποτε τεχνολογίας στην Ελλάδα είναι πάντα απαράδεκτη.
Εχεις δίκιο δυστυχώς....αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Α ρε Ελλάδα!!!

Δημητρη μηπως να τους εδινες και το site που καναμε το petition?
Τους το ανέφερα, αλλά δεν τους έδωσα το site, γιατί νομίζω πως το έχουν ήδη στα χέρια τους..

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef