ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!

Reaction score
0
Θα προσπαθησω να ειμαι σύντομος
Αυτά που διαβαζω τον τελευταιο καιρό στο συγκεκριμενο forum είναι για γελια.

Έχει καταντησει γραφικό το όλο ζήτημα του ποιος θα την πει σε ποιον, ποιος ειναι ασχετος και ποιος σχετικός κλπ κλπ κλπ.
Επιτελους σταματηστε να παιδιαρίζετε και κοιταχτε να γραφετε επί της ουσίας.

Προσωπικά δεν "μπορώ" να είμαι hi endας, απλά προσπαθω να διαβασω και καποιες αποψεις εμπειρων ανθρωπων και να διαμορφωσω την δική μου αποψη με στοχο να χτισω το δικο μου συστημα, ξοδεύοντας τα λιγοτερα ασκοπα χρήματα.
Και πιστεψτε με, σαν κι εμενα υπάρχουν πολλοι εδω μεσα, ίσως οι περισσότεροι.
ΌΛοι εσεις λοιπόν που έχετε τις εμπειρίες από ακροάσεις, τις τεχνικές γνώσεις κλπ, παρακαλώ δωστε ώθηση για όμορφες συζητησεις και τίποτα παραπάνω.

Δεν εχει βεβαιως νόημα να απαντησει καποιος σ' αυτα που γραφω. Η απάντηση πρεπει να υπαρξει επί της ουσίας βάζοντας όλοι μας νέα, ενδιαφεροντα θεματα. Από το πως παιζουν τα krell μεχρι το πως επηρεαζει η αναπνοή μου το τελικό ηχητικό αποτελεσμα!!!

Με συγχωρειτε που σας κουρασα αλλά κι εγω κουραστηκα να μπαινω εδω μεσα και να διαβαζω παπαριες, χωρις κανενα νοημα.

Πάντα με εκτίμηση προς όλους σας

Γ. Καρυπίδης

Reaction score
1
Γιώργο καλημέρα,

Δηλώνω αναρμόδιος να απαντήσω στο θέμα που θίγεις, αλλά αν έχεις διάθεση πες μας αν απέκτησες τελικά αυτό το 9000 και τις εντυπώσεις σου στο σύστημά σου.

Sorry για το off-topic,

Φιλικά

Reaction score
3.574
giorgos_k said:
Θα προσπαθησω να ειμαι σύντομος....
....
Με συγχωρειτε που σας κουρασα αλλά κι εγω κουραστηκα να μπαινω εδω μεσα και να διαβαζω παπαριες, χωρις κανενα νοημα.
....

Πάντα με εκτίμηση προς όλους σας
Δεν βοηθάς όμως κι εσύ την κατάσταση γράφοντας κάτι όμορφο 8)

Φιλικά g.kar

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ Γιώργο Καρυπίδη, πίστεψέ με η μόνη μας πρόθεση είναι να βάλουμε ένα τέλος.
Δεν είναι τόσο εύκολο όμως, να βάλεις αυτό το τέλος. Οι μέρες που ζούμε έναι κυρίως αποτέλεσμα της ενόχλησης κάποιων για την επιτυχία του AVSite. Είναι πολύ ενοχλημένοι όλοι αυτοί που δεν το πίστεψαν στην αρχή, αυτοί που δεν πίστεψαν στους ανθρώπους αλλά και αυτοί που ζήτησαν αλλά δεν πήραν, ακόμη και αυτοί που βλέπουν άλλους εκεί που θα μπορούσαν να είναι οι ίδιοι...

Μην φοβάστε, επί της ουσίας δεν χρειάζεται να κάνουμε και πολλά πράγματα. Δυστυχώς γι αυτούς δεν γνωρίζουν ότι αν μη τι άλλο, έχουμε πείσμα και ότι εμείς αγαπάμε ανιδιοτελώς αυτό που κάνουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε υπομονή στις προκλήσεις και ηρεμία. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Καλή θέληση, καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Καλή συνέχεια.

Reaction score
0
Μήπως για όσο καιρό κρατάει αυτή η φάση να γίνει μια κατηγορία με το όνομα "flames" ή κάτι τέτοιο και να μεταφέρονται εκεί τα ανάλογα πόστ?

sk

Reaction score
501
Καλημέρα σε όλους σας,
Κε Τσαρουχά παρακολουθώ τακτικά και τα δυο fora, από τον καιρό που ήταν ακόμη ένα.
Τέτοιου είδους φαινόμενα είχα αντιληφθεί να διαδραματίζονται και σε εκείνο το αρχικό forum, χωρίς να υπάρχει μάλιστα κανένα «αντίπαλο δέος» κατά την δεδομένη στιγμή.
Συνήθως δε εμφανίζονταν και τότε στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Σας παρακαλώ θερμά μην προσπερνάτε το γεγονός αυτό και αναζητήστε τα – πιθανά – βαθύτερα αίτια.
Ίσως η υπομονή και η ηρεμία να μην επαρκούν.
Σε κάθε περίπτωση, η αντιμετώπιση τους – κατά την γνώμη μου - θα πρέπει να είναι αποτελεσματική και οριστική.

Θα είναι πράγματι κρίμα να υποβαθμισθεί, κάτι που με τόσο κόπο έχει δημιουργηθεί.

Παράκληση από έναν (από τους πολλούς ?) «σιωπηλό» αναγνώστη.

S.K.

Reaction score
2
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μην φοβάστε, επί της ουσίας δεν χρειάζεται να κάνουμε και πολλά πράγματα. Δυστυχώς γι αυτούς δεν γνωρίζουν ότι αν μη τι άλλο, έχουμε πείσμα και ότι εμείς αγαπάμε ανιδιοτελώς αυτό που κάνουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε υπομονή στις προκλήσεις και ηρεμία. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Καλή θέληση, καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.
μπορω να υποθεσω οτι ειναι υποσχεση????ελπιζω να μην <<στραβωση>>και εδω γιατι.........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ οταν γραφονται τετοια, γιατι ειναι λυπηρο να να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ καταστασεις και κανεις, μα κανεις να μην προσπαθει να κανει κατι.ολοψυχα καλη συνεχεια!!!! :wink: :wink:

Reaction score
14
Φίλε ΜΑΝΟ αν μπορείς να κάνεις edit και να ξεχωρήσεις την παράθεση απο το κείμενο σου

Σε ευχαριστώ πολύ

Reaction score
3
Aυτό που έγραψε ο Νίκος Τσαρουχάς,σαν συνσυντονιστή,με καλύπτει απόλυτα.

Με την υπομονή και την αγάπη μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα ανεβάσουμε το άθλημα. :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa